Миллионерам, которым нечего делать - да, можно открывать.
|
|
![]() dobrynyaпенек
![]() Миллионерам, которым нечего делать - да, можно открывать.
![]() Стовпчики у гривніДякую всім за відповіді
Підсумую Банк 6 міс 9 міс 12 міс ССВ 23,5% 23,5% 24% Ідея 26% 26% 26% поповнення за згодою банку БРС 20% 21% 22% УФМ 19,5% 20% 23% ЄРДЄ 21% 21% 21,5% UNEX 22,5% - 20,5% Пивденком 23% 15,8% 16% Имэкс 25% 25% 18% поповнення в перші 2/3 терміну вкладу Востаннє редагувалось omak в Вів 11 вер, 2012 13:36, всього редагувалось 1 раз.
![]() Креді Агріколь та Платинум з дюжин Квестора в штрафниках НБУАрбузов "призначив" винних у девальвації
НБУ "призначив" винними у девальвації банки, які торгували валютою за найвищим курсом. Як розповіло джерело в НБУ, майже всі кредити рефінансування одержали три держбанки, які також брали участь у спекулятивних угодах, пише Forbes. Проте регулятор утримався від санкцій проти цих банків. "Вводити санкції проти держбанків, які працюють як філії НБУ, було б нерозумно", - сказав чиновник з Нацбанку. У підсумку покарати вирішили тих учасників ринку, які 5 вересня виставляли максимальні котирування на продаж готівкового долара. У цей день курс в касах деяких банків досягав 8,29 - 8,30 гривні за долар. Скоріш за все, регулятор вирішив, що саме ці його підопічні більше всіх сіяли паніку серед населення і мають бути покарані. Банкам, які продавали долари за найвищим курсом, у вигляді попередження регулятор перекрив доступ до міжбанківського валютного ринку. "Вони тепер мінімум місяць не зможуть виходити на відкритий ринок для покупки валюти в власну позицію", - повідомило джерело НБУ. Учасники ринку моментально згорнули свої ліміти на банки-ізгої. У самому Нацбанку не розголошують імена ні одержувачів кредитів рефінансування, ні назви банків, що потрапили "під роздачу". За даними Forbes, до п`ятірки "щасливчиків" увійшли банк Креді Агріколь, Platinum Bank, банк "Національні інвестиції", банк "Преміум" та Регіон банк. Див тут Востаннє редагувалось tatop в Вів 11 вер, 2012 12:06, всього редагувалось 2 разів.
![]()
Действия регулятора понятны, банки покупают на межбанке доллар по 8,10, продают в розницу по 8,30. Прибыльный бизнес, который ничего хорошего не сулит даже самим спекулянтам. Госбанки, получив рефинансирование, выдали межбанковские кредиты в гривне "прокладкам", которые уже вышли на валютный межбанк, кроме, служащие на местах слили наличку оптам и другим банкам.
![]() Вітаю!Servus! Шановні Пані та Панове!Дебютуючи на цій, мабуть, найкориснішій, гілці загальноукраїнського фінансового форуму, вважаю за необхідне засвідчити мою глибоку повагу як її засновнику – вельмишановному Квестору, так і усім тим авторам постів, які діляться здобутою інформацією, спостереженнями, побоюваннями , міркуваннями, розрахунками … Ви багато зробили для того, щоб підвищити обізнаність загалу у банківських справах. Хай щастить!
А я у своєму першому тут месиджі хочу звернути увагу на те, що нині, за даними НБУ, понад третину (докладно 36,8%) усіх коштів українських банків становлять кошти громадян, майже вдвічи більше від корпорацій. Музику ж, у тому числі й банківську, має замовляти той, хто платить. А не навпаки. ![]() Re: Байки про банки і не тільки....да вперёд! Открываете ногой двери в любой банке и говорите: 1. Хочу депо в грн. под 40% годовых и в валюте под 20%! А, ну да, ещё возможность конвертации по "алё" в любое время дня и ночи, досрочное снятие без комиссий, пополнение когда нравится, полную гарантию ФГВФО на всю сумму без ваших дурацких порогов! 2. Хочу Карту класса Инфинит/Сигниа без комиссии за выдачу и оплаты за РКО с кредитным лимитом 100500 3. Хочу депоячейку бесплатно (я ж ваш заказчик по музыке). 4. Банкомат поставьте у меня на кухне, а инкассаторы банкомата мне ещё должны кофе готовить. 5. Телефон личного менеджера (чтоб ездил за мной и решал лично любой вопрос, который возникнет у меня при общении с банком, в т.ч. и вопросы тонкостей приготовления борща). 6. Продажу мне валюты и Аурума без паспорта и с дисконтом 90%. Всё перечислил? Или ещё пожелания остались. Шановний майк41, з таким "веселим" стартом на форумі Вас залишається лише привітати! З.І. Безкоштовний підручник з "Основ економіки" можна пошукати будь-якою пошуковою системою.
|
|