Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
RYTIS Про яку конкретику ви питаєте? Клієнт - віртуальний, гроші - віртуальні, місто - віртуальне. Простіше кажучи, проба пера юного чорного піарщика. Немає він (вона) ніякого депозиту!
shout написав:RYTIS Харьков, Шевченко 100... а вы спрашиваете по поводу помочь или ...
коллега, не поймите превратно.Я спрашиваю не праздного любопытства ради, а потому, что , как правило подавляющее большинство читателей ветки имеют финансовый интерес в Дельте.И, соответственно, мониторят ситуацию с возвратом депозитов.Как-то так.
riwalir, у меня виза и в первый месяц после перевода в Эволюцию не начислялся дополнительный процент (ни на заправках, ни в суперах). Оставил заявку - все решили, теперь начисляется (2% - на кредитные в супермаркетах и на заправках, 0% - на свои в магазинах, 1% - все остальное). То, что не начислялось, суммировали со следующим месяцем и вместе вернули, дополнительно звонили и извинялись а проблему.
andriyl написав:Я особисто на днях залишив в банку Кіпру під 25 з щомісячною виплатою.
Я б зараз і під 30% не віднесла в жодний з банків... Занадто велики ризики втрат. Хіба ще хтось сумнівається, що гривня девольвує? Крім того, в бюджеті грошей нема. Хмельницький вже четверту добу сидить без гарячої води, бо держбюджет не перерахував місцевій тепломережі 80 млн. грн. різниці по тарифах і вона не може розрахуватись з Нафтогазом. Така сама ситуація в частині Київа, бо синьодупі покращенці всі кошти з дербюджету спрямовують на свої паскудні вибори. Потім візьмуться за депозити громадян... Як то кажуть, є час розкидувати каміння, а є час його збирати... Тож зараз саме час депозити збирати, бо потім не віддадуть!
shout написав: Уже обращалась в колл центр дельты... с отделения просят позвонить в колл центр, а с колл центра посылают в отделение замктутый круг
У Вас есть на руках 2-й экземпляр Вашего Заявления в Дельта банк с требованием немедленно расторгнуть Договор банковского вклада и вернуть деньги? Или Вы попросту поленились проконтролировать состояние своего текущего счета, на который, возможно, уже возвращен вклад?