|
Дельта 2012 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 14 вер, 2012 11:38
Мнения разделились. idiklip написав: VYu написав:Господа, не подскажет ли кто? ( vimex?) Есть карточка "Золотий Гаманець" Дельты, оформленная/полученная бесплатно под наличествовавший в то время соответствующего размера депозит. Срок действия пластика заканчивается в следующем году. Дадут ли новый бесплатно, или захотят 300 грн. за годовое обслуживание (как в недепозитном ЗГ)? Из договора и тарифов к нему, в которых написано, что платы за годовое обслуживание нет, скорее можно сделать вывод, что карточка бесплатна на всю жизнь. Неужели?  (В принципе, не думаю, что банк от этого проиграл бы: деньги я на ней вполне себе держу, что банку на руку.)
есть депо-есть пластик(на срок), нет-плати
Логично, но есть одно "но": где это написано в документах? Angelina написав:Если в Тарифах не предусмотрена плата за годовое обслуживание - значит ее просто НЕТ! Что в свою очередь означает то, что ее вам не начислят, как вы выразились, "всю жизнь" 
Если так, то здорово. Хотя я не уверен, что нет подводного камня в каких-нибудь там Условиях обслуживания и проч., на которые, скажем, ссылается Договор... Впрочем, это я пока голословно и без бумаг под рукой; может, там ничего такого и нет.
-
VYu
-
-
- Подякував: 84 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 вер, 2012 11:45
Наразі у банку ставки по депозитам у гривні зовсім не конкурентні. Навіть Фініки вже з понеділка будуть давати 24% річних на 3 місяці. На наступному тижні закінчуються депозити в гривні, все переведу в інші банки. Тут ловити вже нічого, нажаль. А так в принципі всім задоволений, хоча бувають проколи, але добре, що все вирішується 
Востаннє редагувалось Haza в П'ят 14 вер, 2012 12:25, всього редагувалось 1 раз.
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 14 вер, 2012 11:47
VYu написав:Мнения разделились. idiklip написав: VYu написав:Господа, не подскажет ли кто? ( vimex?) Есть карточка "Золотий Гаманець" Дельты, оформленная/полученная бесплатно под наличествовавший в то время соответствующего размера депозит. Срок действия пластика заканчивается в следующем году. Дадут ли новый бесплатно, или захотят 300 грн. за годовое обслуживание (как в недепозитном ЗГ)? Из договора и тарифов к нему, в которых написано, что платы за годовое обслуживание нет, скорее можно сделать вывод, что карточка бесплатна на всю жизнь. Неужели?  (В принципе, не думаю, что банк от этого проиграл бы: деньги я на ней вполне себе держу, что банку на руку.)
есть депо-есть пластик(на срок), нет-плати
Логично, но есть одно "но": где это написано в документах? Angelina написав:Если в Тарифах не предусмотрена плата за годовое обслуживание - значит ее просто НЕТ! Что в свою очередь означает то, что ее вам не начислят, как вы выразились, "всю жизнь" 
Если так, то здорово. Хотя я не уверен, что нет подводного камня в каких-нибудь там Условиях обслуживания и проч., на которые, скажем, ссылается Договор... Впрочем, это я пока голословно и без бумаг под рукой; может, там ничего такого и нет.
зачем смешивать? так уж и быть, разжую: ЗГ дали на 2года бесплатно за депозит. годовое обслуживание 0 в течении срока действия пластика. когда срок истечёт то если будет депо выпустят новый на действующих условиях, в противном случае и при необходимости иметь пластик, прийдётся платить, а в сказки про "фсю жизнь" я не верю, ну а вы уж сами решайте.... p/s/вы сами написали "из договора к нему" а договор на какой срок? как можно было делать выводы про "маня, я ваша на веки" (с), ума не приложу 
-
idiklip
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 вер, 2012 12:26
VYu написав:Мнения разделились.
Чуть ранее обсуждали, что перевыпуск ЗГ Депозит бесплатный: wolt450 написав: sola написав:Кто получал перевыпущенные ЗГ Депозит, их автоматически перевыпускают или надо идти в отделение и писать заявление? Плату за обслуживание не берут?
Треба писати заяву в відділенні на перевипуск, це безкоштовно. +копії, копїї ... На другий день в ІБ нові картки вже з'явились, як неактивні, з закінченням 31.08.14 (старі діючі до 31.08.12). Будуть за 10-14днів
-
sola
-
-
- Подякував: 492 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 вер, 2012 12:32
Haza написав:Наразі у банку ставки по депозитам у гривні зовсім не конкурентні. Навіть Фініки вже з понеділка будуть давати 24% річних на 3 місяці. На наступному тижні закінчуються депозити в гривні, все переведу в інші банки. Тут ловити вже нічого, нажаль. А так в принципі всім задоволений, хоча бувають проколи, але добре, що все вирішується 
Не переживайте - незабаром підвищать. Правда, ви будете вже в іншому. Щось схоже було і в мене торік: тільки-но вивів доволі солідну суму в інший банк, де пропонували вищі %, Дельта підвищила й собі. Але поїзд пішов. Цьогоріч, мабуть, ситуація повториться. Не має Дельта нормальної програми лояльності для постійних клієнтів. "Коло друзів" - позавчорашній день. На жаль. Усім іншим в Дельті задоволений.
-
DIV
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 вер, 2012 12:34
sola написав: VYu написав:Мнения разделились.
Чуть ранее обсуждали, что перевыпуск ЗГ Депозит бесплатный: wolt450 написав: sola написав:Кто получал перевыпущенные ЗГ Депозит, их автоматически перевыпускают или надо идти в отделение и писать заявление? Плату за обслуживание не берут?
Треба писати заяву в відділенні на перевипуск, це безкоштовно. +копії, копїї ... На другий день в ІБ нові картки вже з'явились, як неактивні, з закінченням 31.08.14 (старі діючі до 31.08.12). Будуть за 10-14днів
Картки давно і безплатно отримані
-
wolt450
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 вер, 2012 12:48
DIV написав: Haza написав:Наразі у банку ставки по депозитам у гривні зовсім не конкурентні. Навіть Фініки вже з понеділка будуть давати 24% річних на 3 місяці. На наступному тижні закінчуються депозити в гривні, все переведу в інші банки. Тут ловити вже нічого, нажаль. А так в принципі всім задоволений, хоча бувають проколи, але добре, що все вирішується 
Не переживайте - незабаром підвищать. Правда, ви будете вже в іншому. Щось схоже було і в мене торік: тільки-но вивів доволі солідну суму в інший банк, де пропонували вищі %, Дельта підвищила й собі. Але поїзд пішов. Цьогоріч, мабуть, ситуація повториться. Не має Дельта нормальної програми лояльності для постійних клієнтів. "Коло друзів" - позавчорашній день. На жаль. Усім іншим в Дельті задоволений.
Є клієнтом банку 5 років, і що? А нічого. Програми лояльності взагалі як такої немає. Ставки підвищують по факту, коли вже відтік пішов. Такий стиль роботи Дельти... 
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 14 вер, 2012 13:13
wolt450 А при перевыпуске у Вас были действующие депозиты?
-
keps
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 вер, 2012 13:35
keps написав:wolt450 А при перевыпуске у Вас были действующие депозиты?
Депо були, але вже не дотягували до стартових умов отримання депозитних ЗГ
-
wolt450
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 вер, 2012 14:47
wolt450 написав: keps написав:wolt450 А при перевыпуске у Вас были действующие депозиты?
Депо були, але вже не дотягували до стартових умов отримання депозитних ЗГ
Мне сегодня в отделении сказали, что если есть депо эквивалент 100 т.грн (15000долл/евро не обязательно), то перевыпустят.
-
keps
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
|