Дельта 2012

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 943944945946947 ... 1475>
Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 11:38

Мнения разделились. :roll:

idiklip написав:
  VYu написав:Господа, не подскажет ли кто? (vimex?)

Есть карточка "Золотий Гаманець" Дельты, оформленная/полученная бесплатно под наличествовавший в то время соответствующего размера депозит. Срок действия пластика заканчивается в следующем году. Дадут ли новый бесплатно, или захотят 300 грн. за годовое обслуживание (как в недепозитном ЗГ)?
Из договора и тарифов к нему, в которых написано, что платы за годовое обслуживание нет, скорее можно сделать вывод, что карточка бесплатна на всю жизнь. Неужели? :) (В принципе, не думаю, что банк от этого проиграл бы: деньги я на ней вполне себе держу, что банку на руку.)

есть депо-есть пластик(на срок), нет-плати

Логично, но есть одно "но": где это написано в документах?

Angelina написав:Если в Тарифах не предусмотрена плата за годовое обслуживание - значит ее просто НЕТ!
Что в свою очередь означает то, что ее вам не начислят, как вы выразились, "всю жизнь" :wink:

Если так, то здорово. Хотя я не уверен, что нет подводного камня в каких-нибудь там Условиях обслуживания и проч., на которые, скажем, ссылается Договор... Впрочем, это я пока голословно и без бумаг под рукой; может, там ничего такого и нет.
VYu

Подякував: 84 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 11:45

Наразі у банку ставки по депозитам у гривні зовсім не конкурентні. Навіть Фініки вже з понеділка будуть давати 24% річних на 3 місяці. На наступному тижні закінчуються депозити в гривні, все переведу в інші банки. Тут ловити вже нічого, нажаль.

А так в принципі всім задоволений, хоча бувають проколи, але добре, що все вирішується :)
Востаннє редагувалось Haza в П'ят 14 вер, 2012 12:25, всього редагувалось 1 раз.
Haza
3

Подякував: 248 раз.
Подякували: 525 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 11:47

VYu написав:Мнения разделились. :roll:

idiklip написав:
  VYu написав:Господа, не подскажет ли кто? (vimex?)

Есть карточка "Золотий Гаманець" Дельты, оформленная/полученная бесплатно под наличествовавший в то время соответствующего размера депозит. Срок действия пластика заканчивается в следующем году. Дадут ли новый бесплатно, или захотят 300 грн. за годовое обслуживание (как в недепозитном ЗГ)?
Из договора и тарифов к нему, в которых написано, что платы за годовое обслуживание нет, скорее можно сделать вывод, что карточка бесплатна на всю жизнь. Неужели? :) (В принципе, не думаю, что банк от этого проиграл бы: деньги я на ней вполне себе держу, что банку на руку.)

есть депо-есть пластик(на срок), нет-плати

Логично, но есть одно "но": где это написано в документах?

Angelina написав:Если в Тарифах не предусмотрена плата за годовое обслуживание - значит ее просто НЕТ!
Что в свою очередь означает то, что ее вам не начислят, как вы выразились, "всю жизнь" :wink:

Если так, то здорово. Хотя я не уверен, что нет подводного камня в каких-нибудь там Условиях обслуживания и проч., на которые, скажем, ссылается Договор... Впрочем, это я пока голословно и без бумаг под рукой; может, там ничего такого и нет.

зачем смешивать?
так уж и быть, разжую: ЗГ дали на 2года бесплатно за депозит. годовое обслуживание 0 в течении срока действия пластика. когда срок истечёт то если будет депо выпустят новый на действующих условиях, в противном случае и при необходимости иметь пластик, прийдётся платить, а в сказки про "фсю жизнь" я не верю, ну а вы уж сами решайте....
p/s/вы сами написали "из договора к нему" а договор на какой срок? как можно было делать выводы про "маня, я ваша на веки" (с), ума не приложу :?:
idiklip

Подякував: 2 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 12:26

Чуть ранее обсуждали, что перевыпуск ЗГ Депозит бесплатный:
  wolt450 написав:
  sola написав:Кто получал перевыпущенные ЗГ Депозит, их автоматически перевыпускают или надо идти в отделение и писать заявление? Плату за обслуживание не берут?

Треба писати заяву в відділенні на перевипуск, це безкоштовно. +копії, копїї ...
На другий день в ІБ нові картки вже з'явились, як неактивні, з закінченням 31.08.14 (старі діючі до 31.08.12). Будуть за 10-14днів
sola

Подякував: 492 раз.
Подякували: 505 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 12:32

Haza написав:Наразі у банку ставки по депозитам у гривні зовсім не конкурентні. Навіть Фініки вже з понеділка будуть давати 24% річних на 3 місяці. На наступному тижні закінчуються депозити в гривні, все переведу в інші банки. Тут ловити вже нічого, нажаль.

А так в принципі всім задоволений, хоча бувають проколи, але добре, що все вирішується :)

Не переживайте - незабаром підвищать. Правда, ви будете вже в іншому. Щось схоже було і в мене торік: тільки-но вивів доволі солідну суму в інший банк, де пропонували вищі %, Дельта підвищила й собі. Але поїзд пішов. Цьогоріч, мабуть, ситуація повториться. Не має Дельта нормальної програми лояльності для постійних клієнтів. "Коло друзів" - позавчорашній день. На жаль. Усім іншим в Дельті задоволений.
DIV

Подякував: 157 раз.
Подякували: 635 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 12:34

sola написав:

Чуть ранее обсуждали, что перевыпуск ЗГ Депозит бесплатный:
  wolt450 написав:
  sola написав:Кто получал перевыпущенные ЗГ Депозит, их автоматически перевыпускают или надо идти в отделение и писать заявление? Плату за обслуживание не берут?

Треба писати заяву в відділенні на перевипуск, це безкоштовно. +копії, копїї ...
На другий день в ІБ нові картки вже з'явились, як неактивні, з закінченням 31.08.14 (старі діючі до 31.08.12). Будуть за 10-14днів

Картки давно і безплатно отримані
wolt450

Подякував: 15 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 12:48

DIV написав:
  Haza написав:Наразі у банку ставки по депозитам у гривні зовсім не конкурентні. Навіть Фініки вже з понеділка будуть давати 24% річних на 3 місяці. На наступному тижні закінчуються депозити в гривні, все переведу в інші банки. Тут ловити вже нічого, нажаль.

Не переживайте - незабаром підвищать. Правда, ви будете вже в іншому. Щось схоже було і в мене торік: тільки-но вивів доволі солідну суму в інший банк, де пропонували вищі %, Дельта підвищила й собі. Але поїзд пішов. Цьогоріч, мабуть, ситуація повториться. Не має Дельта нормальної програми лояльності для постійних клієнтів. "Коло друзів" - позавчорашній день. На жаль. Усім іншим в Дельті задоволений.

Є клієнтом банку 5 років, і що? А нічого. Програми лояльності взагалі як такої немає. Ставки підвищують по факту, коли вже відтік пішов. Такий стиль роботи Дельти...
:)
Haza
3

Подякував: 248 раз.
Подякували: 525 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 13:13

wolt450 А при перевыпуске у Вас были действующие депозиты?
keps

Подякував: 23 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 13:35

keps написав:wolt450 А при перевыпуске у Вас были действующие депозиты?

Депо були, але вже не дотягували до стартових умов отримання депозитних ЗГ
wolt450

Подякував: 15 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 14:47

wolt450 написав:
  keps написав:wolt450 А при перевыпуске у Вас были действующие депозиты?

Депо були, але вже не дотягували до стартових умов отримання депозитних ЗГ

Мне сегодня в отделении сказали, что если есть депо эквивалент 100 т.грн (15000долл/евро не обязательно), то перевыпустят.
keps

Подякував: 23 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

#<1 ... 943944945946947 ... 1475>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор