Сообщение Добавлено: Пт 13 авг, 2010 13:51 Вот именно, все загоняют, и загнали уже, что сделок почти нет. Посмотрим, какое будет "асеннее аживление" Пора сливать воду и двигать цену к оставшимся хомякам, которым не хватает 20-30% к сегодняшним хотелкам. А аренда подросла только в мечтах прадавана, не более того. Весна 2009 был просто отскок от паники зимы 2009, сразу после кризиса, не более того. Сейчас отскакивать не от чего, и так никто ни чего не берет. Дно будет в 2012-13.
о!! так по прогнозам самого мощного эксперта экономики мы уже на дне или вот-вот его достигнем
Может лучше найти где тайлер врал что объявление про хотелку за 70 тыс. долл на Закревского 95 поддельное? http://www.radikal.ru Тайлер как насчёт с харакири за трындёж?
"А так дысал, так дысал" "С"
Востаннє редагувалось zahar_ в Вів 18 вер, 2012 23:29, всього редагувалось 1 раз.
Может лучше найти где тайлер врал что объявление про хотелку за 70 тыс. долл на Закревского 95 поддельное? http://www.radikal.ru Тайлер как насчёт с харакири?
"А так дысал, так дысал" "С"
захар, картина не открылась. не постите через радикал, он падает часто. постите через внутренний форумный загрузчик
Kolop написав:Після падінння на 10% йде зростання на 3% (Ваш період). Якщо це ріст, то це ріст. Ви в ті часи не говорили, до якого періоду буде зростання на цьому графіку ?
В ті часи ніхто не сумнівався про обвал в рази від 1800 , тому в ті часи моїх +3% було Безумству храбрых поем мы песню.
Це сьогоді Тайлер ганяє як шелудивого собачку дулетримача по всіх сторінках . Унокентій розповідає про швидке наближення дна в жовтні яке буде відрізнятись від сьогоднішніх цін на 5% і так далі А тоді ....
Так що якщо розглядаєте інформацію з того періоду , то порівнюйте її з очікування того періоду, а так звичайно легко в 2012 розповідати про події 2010
ПС До речі цей графік показує за 3,5 роки ( березень 2009-вересень 2012) падіння на 15% , а не 3 рази по 15%
Я зараз відкрив, взяв на 2009-03-01 по 2012-09-14 - там падіння з 2400 до 1700 = 29%. А з 2009-01-01 по 2012-09-14 = 39% А з 2008-09-14 по 2012-09-14 = 42% Як на мене періоди по півроку для нерухомості - це не періоди.
А може правильніше так : 3000 - пік 2008 Перераховуємо на рівень девальвації національної валюти 3000 х 4,6 / 8,1 = 1683 Дивимось на сьогоднішнє значення - 1720 І приходимо до висновку Весь так званий обвал = девальвація національної валюти
З цього робимо слідуючий висновок За 4 роки від піку , зміни ціни не відбулось , були падіння і зростання які в своїй загальній суммі=0
budivelnik написав:В ті часи ніхто не сумнівався про обвал в рази від 1800 , тому в ті часи моїх +3% було Безумству храбрых поем мы песню.
Це сьогоді Тайлер ганяє як шелудивого собачку дулетримача по всіх сторінках . Унокентій розповідає про швидке наближення дна в жовтні яке буде відрізнятись від сьогоднішніх цін на 5% і так далі А тоді ....
Так що якщо розглядаєте інформацію з того періоду , то порівнюйте її з очікування того періоду, а так звичайно легко в 2012 розповідати про події 2010
ПС До речі цей графік показує за 3,5 роки ( березень 2009-вересень 2012) падіння на 15% , а не 3 рази по 15%
Я зараз відкрив, взяв на 2009-03-01 по 2012-09-14 - там падіння з 2400 до 1700 = 29%. А з 2009-01-01 по 2012-09-14 = 39% А з 2008-09-14 по 2012-09-14 = 42% Як на мене періоди по півроку для нерухомості - це не періоди.
А може правильніше так : 3000 - пік 2008 Перераховуємо на рівень девальвації національної валюти 3000 х 4,6 / 8,1 = 1683 Дивимось на сьогоднішнє значення - 1720 І приходимо до висновку Весь так званий обвал = девальвація національної валюти
З цього робимо слідуючий висновок За 4 роки від піку , зміни ціни не відбулось , були падіння і зростання які в своїй загальній суммі=0
Все - чи не так ?
От і я кажу - яка мені різниця за рахунок чого воно там відбулося. Головне: було 3000 дол за метр - стало 1700 дол за метр. З тої от картинки. А яким словом його називати - обвал чи девальвація, мені як потенціному покупцю до лампочки.
Тоді якщо буде девальвація - Ви свої ціни в гривні залишаєте без змін. Я вже Вас колись питав про це декілька раз. Ви казали - ні зміни будуть бо бізнес, витрати. Бо то буде девальвація національної валюти.
Все. В кого є очі - хай сам на графік дивиться.
Востаннє редагувалось Kolop в Вів 18 вер, 2012 23:35, всього редагувалось 1 раз.
Xenon написав: так по прогнозам самого мощного эксперта экономики мы уже на дне или вот-вот его достигнем
если бы мой личный биограф тайлер работал бы получше , и не был бы столь избирательным в выборке цитат, то ты бы узнал, шо я неоднократно говорил, шо 2013 дно это аптимистический сценарий образца 2009 года, который я отменил в прошлом году, в связи с невыходом из кризиса мировой экономики (в 2009 году мировые лидеры говорили о сокращении дефицитов бюджетов и даже профицита в некоторых странах, чего на деле не произошло)
т.е. все объяснено и разжевано не один раз
но с вами ребятки серьезно говорить можно токма очень редко, токма постебаться как раз
Xenon написав: так по прогнозам самого мощного эксперта экономики мы уже на дне или вот-вот его достигнем
если бы мой личный биограф тайлер работал бы получше , и не был бы столь избирательным в выборке цитат, то ты бы узнал, шо я неоднократно говорил, шо 2013 дно это аптимистический сценарий образца 2009 года, который я отменил в прошлом году, в связи с невыходом из кризиса мировой экономики (в 2009 году мировые лидеры говорили о сокращении дефицитов бюджетов и даже профицита в некоторых странах, чего на деле не произошло)
т.е. все объяснено и разжевано не один раз
но с вами ребятки серьезно говорить можно токма очень редко, токма постебаться как раз
ахахаха - смех да и только
"как только мой прАгноз не сбываИца , я Иво атмИняю и прагназирую токма новый прАгноз" ; або буитьтокМО дишЫветь хехе (с) Андрюшка_В
Востаннє редагувалось Xenon в Вів 18 вер, 2012 23:39, всього редагувалось 1 раз.