Kolop написав:Ну добре, хай буде зростаючий. Але сьогодні 18 вересня 2012 року. І я не розповідаю. Це Домік розповідає. Я його навіть закопіпастити не можу.
Так можна й на графіку курса гривні від 5 до 8 вирізати період з 5 до 4.8 (чи скільки там мінімум був) і сказати - ріст був. І що ?
Ще раз Я запропонував Андрію і іншим які на протязі 2010-2012 - посміювались з мене за мій прогноз 2010 - вибачитись і тільки тоді вони отримають моральне право використовувати цей графік. З іншого боку ще в 2011 я відмовився від його використання і підтвердження цьому ( а також мою аргументацію ) можна знайти на гілочці Парі будівельник проти всіх.
Після падінння на 10% йде зростання на 3% (Ваш період). Якщо це ріст, то це ріст. Ви в ті часи не говорили, до якого періоду буде зростання на цьому графіку ?
Kolop написав:Після падінння на 10% йде зростання на 3% (Ваш період). Якщо це ріст, то це ріст. Ви в ті часи не говорили, до якого періоду буде зростання на цьому графіку ?
В ті часи ніхто не сумнівався про обвал в рази від 1800 , тому в ті часи моїх +3% було Безумству храбрых поем мы песню.
Це сьогоді Тайлер ганяє як шелудивого собачку дулетримача по всіх сторінках . Унокентій розповідає про швидке наближення дна в жовтні яке буде відрізнятись від сьогоднішніх цін на 5% і так далі А тоді ....
Так що якщо розглядаєте інформацію з того періоду , то порівнюйте її з очікування того періоду, а так звичайно легко в 2012 розповідати про події 2010
ПС До речі цей графік показує за 3,5 роки ( березень 2009-вересень 2012) падіння на 15% , а не 3 рази по 15%
Госкомстат сообщил про дела в строительстве. Если за январь-июль спад был на 6,2%, то за январь-август – на 8,0%. Это означает, что в августе к августу строительство рухнуло на 20% (закончились, блин, высокооткатные стройки под Евро-2012...).
obval написав:Госкомстат сообщил про дела в строительстве. Если за январь-июль спад был на 6,2%, то за январь-август – на 8,0%. Это означает, что в августе к августу строительство рухнуло на 20% (закончились, блин, высокооткатные стройки под Евро-2012...).
І що ? Будівництво стадіонів впливало на будівництво житла ? Ви і Вам подібні розповідають про величезний запас збудованого і нікому не потрібного бетону - от будівельники Вас почитавши вирішили будувати менше
Kolop написав:Після падінння на 10% йде зростання на 3% (Ваш період). Якщо це ріст, то це ріст. Ви в ті часи не говорили, до якого періоду буде зростання на цьому графіку ?
В ті часи ніхто не сумнівався про обвал в рази від 1800 , тому в ті часи моїх +3% було Безумству храбрых поем мы песню.
Це сьогоді Тайлер ганяє як шелудивого собачку дулетримача по всіх сторінках . Унокентій розповідає про швидке наближення дна в жовтні яке буде відрізнятись від сьогоднішніх цін на 5% і так далі А тоді ....
Так що якщо розглядаєте інформацію з того періоду , то порівнюйте її з очікування того періоду, а так звичайно легко в 2012 розповідати про події 2010
ПС До речі цей графік показує за 3,5 роки ( березень 2009-вересень 2012) падіння на 15% , а не 3 рази по 15%
Я зараз відкрив, взяв на 2009-03-01 по 2012-09-14 - там падіння з 2400 до 1700 = 29%.
А з 2009-01-01 по 2012-09-14 = 39%
А з 2008-09-14 по 2012-09-14 = 42%
Як на мене періоди по півроку для нерухомості - це не періоди.
Востаннє редагувалось Kolop в Вів 18 вер, 2012 23:22, всього редагувалось 2 разів.
obval написав:Госкомстат сообщил про дела в строительстве. Если за январь-июль спад был на 6,2%, то за январь-август – на 8,0%. Это означает, что в августе к августу строительство рухнуло на 20% (закончились, блин, высокооткатные стройки под Евро-2012...).
І що ? Будівництво стадіонів впливало на будівництво житла ? Ви і Вам подібні розповідають про величезний запас збудованого і нікому не потрібного бетону - от будівельники Вас почитавши вирішили будувати менше
токма не надо щас горбатого лепить - когда стат выходил шо мол растут объемы строительства, а я объяснял откуда этот рост нарисовался, все даражаи кричали в унисон шо то рост жил строительства пашел, и мол значит пакупают - есть с чего строить - аживление а теперь, когда спад, мы горим ну и шо, ведь ясно шо это стройки комсомольские закончились хехе