Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 2425262728 ... 285>
Повідомлення Додано: Чет 20 вер, 2012 12:44

Bambula написав:Хм.. 3-5 % кажете? Тобто ціни все одно в межах 1000-1050 за метр? Це, звичайно, не тішить.

Навіть, самі адекватні посередники накидують десь 5% на ціну власника. Решта ріелторів (а таких 90%) добавляють 10-20%, залежно від дурості та нахабства.

Bambula написав:І що, хтось купує за такими цінами? Наскільки жвавий ринок нерухомості? Тому що, як на мене ціни не зовсім адекватні.

Радше мертвий ніж живий. Находьте власника житла і назначайте ціну на 30 відсотків нижче, а далі - починайте торг.
ricardo

Подякував: 333 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 вер, 2012 12:48

Bambula
Ну 3-5% то малось на увазі оплата послуг риелторів. Хоча які там послуги? Інформаційна блокада між пордавцями та покупцми + відсутність відповідальності за випадки коли квартира з сюрпризами наприклад. Дуже часто вони говорять, що вони здійснююьт преевірку квартири але це робить насправді нотаріус а риелтори нагло брешуть тому їх треба кидати щоб ці дармоїди з ринку пропали а лишились професіонали яких хоч трохи але все таки є.

Далі ви торгуєтесь з власником. Все залежить від конкретного випадку але думаю 10% інколи можна сторгувати, хоча залежить яка стартова ціна. Якщо вона першочергово завишена то варто торгуватись більше :)
galician

Подякував: 3 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 вер, 2012 16:02

Re: Нерухомість у Львові

Абсолютно згідний з усіма. Нічого ріелтори не роблять. Половина їх взагалі не оформлена, а працює за %% від того, що їм маклерська контора віддасть. Тому і ріелтори свої роботодавців кидають, як тільки трапиться нагода. Знаю одну таку, їй пощастило підняти біля 5 тис зелених на продажі, поза спиною фірми, так вона зразу свою відкрила.
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 вер, 2012 17:16

ostrig написав:Абсолютно згідний з усіма. Нічого ріелтори не роблять.

Нижче доказ того, що ріелтори та їх контори є абсолютно шкідливою прокладкою між продавцем та покупцем.

Будинок в Винниках, по версії ріелторської контори, проданий в квітні (взято з кешу веб-сторінок).
http://fotohost.org/images/a14657bf-88kB.png

Сьогоднішнє оголошення:

http://fotohost.org/images/a1f7cdb8-396kB.png

http://dom.ria.ua/ru/realty-5197258.html

Маю ще декілька прикладів "проданих" будинків.
ricardo

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 вер, 2012 17:43

ricardo
не дуже зрозумів що це їм дає і для чого це зроблено?
galician

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 вер, 2012 17:46

Нагадує ситуацію, коли у Львові ще не відкрили магазин з одягом, усередині ремонт, а вже на вітринах пишуть - повний розпродаж!
В мене в знайомого жінка в декретній відпустці сиділа, від безділля (чоловік добре заробляє), зробилась маклером. Потім однокімнатну квартиру в оренду здавала - кілька "ріелторів" показували квартиру студентці. Причому ходили на показ всією купою, щоб "колеги" не забули по % віддати. Ні про який письмовий договір навіть не чула.
А хто захоче на собі перевірити як ці шакали працюють - зробіть наступне.
Подайте через сайт Вашого магазину в четвер увечері оголошення про бажання купити квартиру. Газета, в кращому випадку, розмістить оголошення в понеділок. Але ще у п"ятницю, вам подзвонить хтось з ріелторів, з купою пропозицій. (там оператори-набірники в них прикормлені). Так що давайте якийсь непотрібний номер телефону (зараз їх безкоштовно на кожному кроці роздають).
І наостанок - фраза "без посередників" в "ВМ" означає на людську мову - "посередники, нас тут, ріелторів, на цю квартиру і так до .., ми тут лохів доїмо, з вами ділитись не збираємось"
ostrig

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 вер, 2012 17:59

galician написав:
не дуже зрозумів що це їм дає і для чого це зроблено?

Видимість бурхливої діяльности.
Маю набагато більше прикладів фіктивних об’єктів, які чи були давно продані, чи ніколи не продавались. Але які вперто виставляються (з фото) для пошуку лохів.

http://fotohost.org/images/a18b3db3-442kB.png

http://fotohost.org/images/a1d516a5-260kB.png
ricardo

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 вер, 2012 18:30

ricardo
Ну від такої бурхливої діяльності толку не багато тим більше дана пропозиція не дуже і приваблива. Дибільний дизайн будинку родом з 90-х - тоді в кого більша хата той і кручє. Неадекватна ціна. Я знаю підходи коли виставляють цікаву пропозицію ти звониш кажуть - вибачте але вчора вже дали завдаток але в нас для вас є мільйон пропозицій набагато кращих. І далі по сценарію..а на яку суму ви розраховуєте?

Розкажу недавній випадок. В силу певних обставин не проти обміняти одне житлове приміщення на інше з доплатою. Випадково побачив в вконтакті оголошення від власника про варіант обміну якраз як мені треба. Звоню. Чувак все класно розписує що квартира є і що він власник. Потім плавно перейшов, що він маклер, але квартира все таки є. Я питаю що Вас найняв власник тої квартири а я сам найшов я повинен платити вам? Виявилось що маю платити 3%. Потім виявляється, що квартира, яка мене цікавила вже продана але він має купу пропозиції від мене лише потрібна інформація про мене і про те що я хочу обміняти. Я уточняю маленький нюанс - якщо я дам йому цю інфу і колись він мені щось запропонує на обмін то я знову маю платити. Я йому сказав, що мені вигідніше дати оголошення в відповідні сайти і газети. Маклер почав хамити.

Інший випадок по оренді. Родичу студенту потрібна квартира. Я вирішив помогти. Зайшов на один з відомих ресурсів і в онлайн чаті почав спілкуватись. Розмова як завжди. Опишіть критерії і місцезнаходження квартири. Я дав всю інформацію. Останнє питання до мене на яку суму розраховуєте. Я вказав 500 уо.
Отже почались пропозиції.
1. 1кім радянські меблі, вапняний ремонт біля політеху - 2500 грн
2. 1кім меблів мало, ремонт старий, пічне опалення 3000
3. 1кім в новобудові з дешевим ремонтом і мінімуом меблів - 500 уо
4. 1кім ще якийсь варіант адекватної квартири 500 уо.

Коли спитав чому так дорого і що вигідніше брати іпотеку ніж платити в місяць пів метра житла то відповіли, що тепер такі ціни на ринку у Львові.

Цікаво якщоб я вказав потолок цін в 600 уо чи були б ті адекватні квартири по 600? Хто як думає?
galician

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 вер, 2012 22:41

galician написав: Зайшов на один з відомих ресурсів і в онлайн чаті почав спілкуватись.

А що за відомий ресурс такий? Можете написати у приват, як не хочете рекламувати.
mju

Подякував: 210 раз.
Подякували: 491 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 вер, 2012 10:06

Був цього літа в Херсоні, розмовляв, зокрема, і про нерухомість. Там всі в основному купляють-продають-міняють напряму через власників. Навіть в газету , коли оголошення приймають, вимагають документ на право власності чи хоча б прописку в паспорті. До посередників йдуть в основному юридичні особи. Те саме мені і про Харків розказували. А в Львові - своя мафія
ostrig

Профіль

#<1 ... 2425262728 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Bolt і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор