самурай написав:помню---троллей Критиканов---на валютной ветке----обвал крах-----а курс и ныне там......спасибо за Ваш трезвый взгляд
Справедливости ради надо сказать, что курс уже не совсем "там", да и с покупкой валюты в банках и ПОВах, мягко говоря, "не очень" (менял и опт не предлагать, я законопослушный ). А к благодарности квестору присоединяюсь.
Рейтинги не пишемо...бо се тільки високоплачені( чи проплачені) агенції можуть собі таке дозволити...букви там різні ліпити...мудро і бурно розтікаючись мисльою по древу...
А свіжий власний "список" накиданий, як завжди, на серветці у кав"ярні... був тут оприлюдений на ст .920...мабуть..хоча...може і на іншій....
Ukrainian написав:квестор Шановний Квесторе . Ваша думка , 6-12-18-24 міс , яка ймовірність девальвації нац валюти більша чи менша за 50 % . І яка можлива її глибина теоретично 10-20-50-... % . Дякую за Ваш час .
1) Моя думка є НЕзмінною, фундаментальні фактори РІЗКОЇ та ГЛИБОКОЇ девальвації гривні відсутні в середньостроковій (2-3 роки)перспективі. Базовий сценарій на сей проміжок часу- плавні девальваційні коливання з 5% -им річним максимумом.
2) "Прогноз погоди" на майбутній рік буде можливий після усвідомлення процесів 4-кв. поточного року...котрий ще НЕ матеріалізувався...
Хоча ,я , особисто , як художник , вважаю безнадійним безумством, будь-які спроби описати гармонію Всесвіту ( і навіть його "баночної" крупинки) якимись шаблонами...
Але...розширення спроб і форматів дослідження ринку кредитування банок людьми-це добре...
To Kripo Хлопці! Ну що Ви, справді? Це є ще один зразок заробітчанства. Примітивний. Для введення в оману на перші дві позиції поставили справжніх лідерів. А заплатили за твір, мабуть, "Піреус", "Актив" та "БіС" - пропорційно позиціям, і по-трішечки інші, яких у "списках на серветках з кав"ярні" не знайдеш. Щоб хоч десь "засвітитися", бо на справжню рекламу, очевидно, коштів бракує. Що додатково наводить на роздуми. І ще. Скільки вкладникові треба мати грошей, щоб не вистачало 2 дюжин банків? Диверсифікуватися треба ж без фанатизму. Як Вам розумник, який у серпні 2008 року спорудив "кошичок" із Надр, Укрпрому, Укргазу, Києва та Родовіду? Отже, тільки "серветка". А у ній перевагу, на мій погляд, має "сімка" державного походження.
mike41 в данном рейтинге не участвуют все банки Украины, а только те, которые предоставили свои данные.
ЧТОБЫ ПОЛУЧИТЬ ИНДЕКС ДЕПОЗИТОВ FUDI, НЕОБХОДИМО: ПОЛУЧИТЬ РЕЙТИНГ НАДЕЖНОСТИ ДЕПОЗИТОВ ОТ «УКРАИНСКОГО КРЕДИТНО-РЕЙТИНГОВОГО АГЕНТСТВА», ЗАКЛЮЧИТЬ ДОГОВОР НА РАЗМЕЩЕНИЕ ДЕПОЗИТНЫХ СТАВОК В «ПОРТУ ДЕПОЗИТОВ» ПОРТАЛА FINANCE.UA. см http://fudi.finance.ua/join
Ukrainian написав:квестор Шановний Квесторе . Ваша думка , 6-12-18-24 міс , яка ймовірність девальвації нац валюти більша чи менша за 50 % . І яка можлива її глибина теоретично 10-20-50-... % . Дякую за Ваш час .
1) Моя думка є НЕзмінною, фундаментальні фактори РІЗКОЇ та ГЛИБОКОЇ девальвації гривні відсутні в середньостроковій (2-3 роки)перспективі. Базовий сценарій на сей проміжок часу- плавні девальваційні коливання з 5% -им річним максимумом.
2) "Прогноз погоди" на майбутній рік буде можливий після усвідомлення процесів 4-кв. поточного року...котрий ще НЕ матеріалізувався...
звыняйте за очередное напоминание, при 6% советовали с гривны геть, потом смягчили мнение... не прокомментируете это: http://forbes.ua/selfeducation/reports/ ... iya-grivny Украина еще никогда не была в таких условиях, когда дефицит счета текущих операций превышает 7%. Это дефицит, в котором может жить страна с отличным внутренним инвестиционным климатом, когда инвесторы приходят с удовольствием, и то это очень чревато.
звыняйте за очередное напоминание, при 6% советовали с гривны геть, потом смягчили мнение... не прокомментируете это: http://forbes.ua/selfeducation/reports/ ... iya-grivny Украина еще никогда не была в таких условиях, когда дефицит счета текущих операций превышает 7%. Это дефицит, в котором может жить страна с отличным внутренним инвестиционным климатом, когда инвесторы приходят с удовольствием, и то это очень чревато.
Ну, дефіцит рахунку поточних операцій склав у січні-липні 6,7 млрд. дол...мій прогноз на поточний рік " в межах 10 млрд. дол" при ВВП 180 млрд...це буде менше цифри котра Вам так запам"яталась...МАБУТЬ...
ЗРОСТАННЯ ДЕЯКИХ диспропорцій котрі ЗБІЛЬШУЮТЬ ймовірність девальвації-НЕ заперечую...як і НЕ заплющую очі на наяність певних компенсаторів-амортизаторів котрі дозволяють частково і успішно нейтралізовувати девальваційні ризики...
А, повільна і плавна, легка і ніжна, чуть-чуть і трошки, девальвація- це взагалі очевидний ФАКТ...надворі вже давно..
Заперечую радикальну захопленість НАЙпесимістичнішим сценарієм розвитку подій, бо ніколи НЕ любив фільми жахів....взагалі НЕ розумію сей жанр...