Он же МСС-5411. Этот МСС выгоден для сетей, так как Выза резко уменьшила комисию, которую платит торговая точка с таким МСС.
|
|
![]() Re: ДельтаУважаемый vimex,
Отправил Вам личное сообщение, касательно моих проблем в работе с ДельтаБанком. Буду очень признателен за помощь! ![]() Заранее благодарен!
![]() Re: ДельтаКаков лимит на платежи через интернет-банк:
1. Лимит на одну транзакцию? 2. Лимит в сутки? 3. Лимит в месяц? До скольки можно поднять? ![]()
Предложите владельцу форума,что бы он Вам создал Вип-ветку,где таким нищебродам как я,вход будет закрыт платной ежемесячной регистрацией.Думаю,быв.директор института,каким Вы руководили,сможет ежемесячно себе позволить эти 50 баков в качестве абонплаты. ![]() Это в зависимости от того, есть ли у Вас карта Голд но можно пойти в отделение и снять все лимиты ![]() Ліміти на операції з дистанційного розпорядження рахунками за допомогою системи дистанційного обслуговування «Інтернет-банк» 1. Ліміти на операції переказу коштів між Рахунками одного Користувача в межах Банку: Максимальна сума однієї операції: обмежено лише залишком на Рахунку Користувача, з якого здійснюється переказ. 2. Ліміти на операції переказу коштів в національній та іноземній валюті на рахунки третіх осіб, що відкриті в Банку та/або в інших банках України*: Для клієнтів, яким не надано спеціальних категорій «VIP» та «Delta Premier» Для клієнтів, яким надано спеціальну категорію «VIP» Для клієнтів, яким надано спеціальну категорію «Delta Premier» – Одного календарного дня: 5 000 гривень 10 000 гривень 15 000 гривень – одного місяця: 80 000 гривень 80 000 гривень 100 000 гривень * - переказ коштів в інші банки України здійснюється виключно у національній валюті України. ** - при здійсненні операції в іноземній валюті перевірка дотримання лімітів здійснюється з урахуванням еквівалента суми операції в національній валюті, розрахованого за курсом валюти операції, встановленим Національним банком України на дату здійснення операції. Источник: ![]() А когда банк повысит % по ЧГ в грн.? ПУМБ уже предлагает по приблиз. такому вкладу более 15% годовых в грн.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|