Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 10521053105410551056 ... 2633>
Повідомлення Додано: Суб 06 жов, 2012 20:25

dobrynya написав:Мне кажется, что очень многое (почти все) завязано на выборах 2012.
Т. к. у власти есть неуверенность в победе - голосование по бюджету-2013 перенесли на ноябрь 2013. Тот курс (8,11-8,2), который озвучил Азаров - фикция. Вот когда примут бюджет-2013, тогда уже хоть как-то можно будет опираться на заложенную в нем цифру (курс).
Теперь про выборы. Многое будет зависеть от того кто (и главное как) победит. Привожу наиболее вероятные сценарии.
1. Общепризнанная (Западом и оппозицией) победа власти (ПР+КПУ+Королевская+мажоритарка).
Что будет: в целом тоже, что и сейчас. Курс плавно опустят до заложенного в бюджете (примерно 8,4-8,6)
2. Непризнанная (Западом и оппозицией) победа власти (ПР+КПУ+Королевская+мажоритарка).
Что будет: политические протесты, которые вызовут существенные колебания валюты на черном рынке. Будет многое зависеть от позиции России. Большая вероятность, что Янукович повторит судьбу изгоев из СНГ (Лукашенко, Назарбаев, Каримов, Алиев). В итоге возможно повторении белорусского сценария, но не сейчас, а после выборов-2015.
3. Победа оппозиции. Причем уверен, что победа (если она будет) будет санкционирована действующей властью.
Что будет: девальвация будет шоковой и мин. 50%.

Уверен, что на данный момент нужно дождаться наступления двух событий:
1. Легитимизации результатов выборов.
2. Утверждения бюджета-2013.

И только потом уже строить планы на 2013 г.

И учитывая вышеизложенные риски находиться в твердой валюте.... :!:
gontar

Повідомлення Додано: Суб 06 жов, 2012 21:10

про кино

квестор
сча часто крутят по тв1000 "красота по американски", "подозрительные лица" с кевином спейси, "одинокий мужчина" с колином фёртом. не очень старые и достойные фильмы - на мой погляд звисно :wink:
чик

Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 06 жов, 2012 21:11

dobrynya написав:3. Победа оппозиции. Причем уверен, что победа (если она будет) будет санкционирована действующей властью.
Что будет: девальвация будет шоковой и мин. 50%.

Уверен, что на данный момент нужно дождаться наступления двух событий:
1. Легитимизации результатов выборов.
2. Утверждения бюджета-2013.

И только потом уже строить планы на 2013 г.

Победа оппозиции по примеру Грузии.Януковичу придется признать и Запад увидет , что все налаживается.Поэтому в таком раскладе я сразу ухожу в гривну и на депозит.

А если ПР и мажоритарка с Комуняками то сижу в долларе и наблюдаю за белорусским вариантом и девалом в 2-3 раза.

А дожидаться этого всего нужно в валюте и в ячейке ,желательно в небольшом , неприметном банке.
daphne

Заблокований
Подякував: 32 раз.
Подякували: 1758 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 жов, 2012 21:16

чик написав:квестор
сча часто крутят по тв1000 "красота по американски", "подозрительные лица" с кевином спейси, "одинокий мужчина" с колином фёртом. не очень старые и достойные фильмы - на мой погляд звисно :wink:

С Кевином Спейси это да.Кайзэр Созо,Кайзер Созо :lol:

Я конечно извиняюсь, но вы попутамши. Я думаю Квестор другие фильмы смотрит :wink:
daphne

Заблокований
Подякував: 32 раз.
Подякували: 1758 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 жов, 2012 21:28

daphne написав:
С Кевином Спейси это да.Кайзэр Созо,Кайзер Созо :lol:

Я конечно извиняюсь, но вы попутамши. Я думаю Квестор другие фильмы смотрит :wink:

надеюсь "игры разума" помирят всех 8)
чик

Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 06 жов, 2012 21:29

дядя Ваня

1)Ну, я ,здається , досить чітко висловився...
Вийшов з КОРОТКОЇ...
Увійшов в ДОВГУ...
Бо РИЗИКИ зросли
І стало НЕкомфортно
В "короткій".

Частково, звісно...
Бо ІКЕБАНА... :wink:

2) Причиною дискомфорту є ДЕЩО гірші ніж очікувалось макроекономічні( більше гальмування приросту ВВП і швидше зростання дефіциту поточного рахунку ) фактори та збереження, на жаль, невизначенності з обома ключовими зовнішніми кредиторами: Росією і МВФом. Але мінфін і нбу досить жваво і успішно "амортизують- компенсують", наразі, звісно.

З) "Політичний" фактор діє цілком прогнозовано і передбачувано.

Резюме: РИЗИК девальвації ЗРОСТАЄ, але , наразі, НЕ досягає критичного рівня. Себто , "прогноз погоди" в "курсовій " його складовій- ПІДТВЕРДЖУЮ. ( на кону два парі... :wink: )
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 жов, 2012 22:33

Про Езопа

Ну, що. Метру довелося, відклавши пензля, повторити вже сказане. Щоб геть усі зрозуміли. Втім, гадаю, дехто й надалі набридатиме: ой, а скільки ж гілочок тепер в ікебані? Ой, а які вони завтовшки, тощо. Знайдуться бажаючі дізнатися, де засновник гілки тримає ключі від студії... Тобто, у яких банках...
Не маючи найменшої потреби підлабузничати до кого б то не було, напишу, що на «фінансах.юей», з багатьох, яким є що сказати, бачу лише двох авторів, які абсолютно безкорисливо діляться з громадою автентичним особистим досвідом - інформацією, що з інших джерел є недоступною. Окрім пана Квестора, так само несучасно щедрий лише пан М. з валютної гілки. Обох вдячно читаю й намагаюсь вчитися.
Тутешні перекладачі з езопової мови сьогодні нагадали мені вірша, якого полюбляв декламувати «неформальний» поет Олег Басюк завсідникам «Закусочной-Автомата» на Сумській вулиці, розраховуючи на гонорар у вигляді склянки «Білого міцного»:
НКВД пришло к Эзопу
И хвать его за попу.
Смысл этой басни ясен:
Не надо больше басен!

А нам байки потрібні, про банки і не тільки. Спасибі! Натхнення усім!
mike41
6

Подякував: 847 раз.
Подякували: 2508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 жов, 2012 23:20

Jack Levine написав:
  serg69m написав:а про який стандарт йдеться коли говорять: я сиджу з 50%гривні, 25%доларах, 20%євро і 5%золоті? %% розраховуються від якого еталону?
похоже на Русский стандарт

serg69m, %% розраховуються від суми всього цього, тобто ваших активів. Для зручності вартість кожного активу можете порахувати у вибраній одній валюті, наприклад у гривні або доларі.
boroda

Подякував: 45 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 жов, 2012 01:08

Про Эзопа 2

mike41 написав:Ну, що. Метру довелося, відклавши пензля, повторити вже сказане. Щоб геть усі зрозуміли. Втім, гадаю, дехто й надалі набридатиме: ой, а скільки ж гілочок тепер в ікебані? Ой, а які вони завтовшки, тощо. Знайдуться бажаючі дізнатися, де засновник гілки тримає ключі від студії... Тобто, у яких банках...
Не маючи найменшої потреби підлабузничати до кого б то не було, напишу, що на «фінансах.юей», з багатьох, яким є що сказати, бачу лише двох авторів, які абсолютно безкорисливо діляться з громадою автентичним особистим досвідом - інформацією, що з інших джерел є недоступною. Окрім пана Квестора, так само несучасно щедрий лише пан М. з валютної гілки. Обох вдячно читаю й намагаюсь вчитися.
Тутешні перекладачі з езопової мови сьогодні нагадали мені вірша, якого полюбляв декламувати «неформальний» поет Олег Басюк завсідникам «Закусочной-Автомата» на Сумській вулиці, розраховуючи на гонорар у вигляді склянки «Білого міцного»:
НКВД пришло к Эзопу
И хвать его за попу.
Смысл этой басни ясен:
Не надо больше басен!

А нам байки потрібні, про банки і не тільки. Спасибі! Натхнення усім!

А я вот с упоением зачитываюсь месседжами двух других мегамозгов - нашей Греческой нимфы и Персонажем Н.В.Гоголя. Вот уж воистину непостижимые для меня люди! Я бы сказал - ЧЕЛОВЕЧИЩА! Последний, правда, куда-то подзапропастился...
sleazy

Подякував: 1621 раз.
Подякували: 230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 жов, 2012 08:08

Ув. Форумчане
Реально ли сейчас частично перейти в доллар через Ощад (лучше территориально) или Эксим? Какие есть подводные камни? Отдают ли они обратно доллары или морозятся?
Алексей77

Подякував: 68 раз.
Подякували: 42 раз.

Профіль

#<1 ... 10521053105410551056 ... 2633>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор