Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Ви маєте на нього якусь обіду? Бо мені вже й смішно перестало бути з його дописів.
Доречі, а якщо Ви там були то чо не згадали про якість доїзду до будинку?
1. терпіти не можу брехунів. ну і в нас із будьою (відповідь на "вася-рома" ) давня розмова. детальніше тут Будівельник - докази та факти 2. навіть фото викладав. доїзд там ще той, через колію,по розритому болоті метрів 400-500.
може виключно геометрично там і є 100 м. до дороги, але це хіба кіньми. це так само як будіне "12 км до центру міста - 15 хв."... хотів би я почути від мешканця Рясного про ці 15 хв.
Вася - тобі заборонили обговорювати мою діяльність на всіх крім спеціальностворенної для цього гілки ? Тебе забанювали за те що ти розводив один і той самий срач на різних гілках Якщо так , то як крім того що ти сьогодні на чергуванні і модеруєш , ти можеш пояснити , що незважаючи на мої скарги по цьому питанню твої повідомлення тут не старті і ти не забанений ?
vasul_lviv написав:так само і будівельник, котрий кожного другого називає студентом і люмпеном, визиває гомеричний сміх коли сам їде на таврії. думаю Ви мене зрозуміли.
Я їзжу на Нісані і Таврії , 7 місяців хожу в сандалях , але при цьому різні васьо-роми , спеціалісти в юриспуденції з трьох ніків ( вася-рома-овен) пробують мене звинуватити що я не грамотний бізнесмен , бо вони заявляють що я збудував 1300 м2 і не можу їх продати.
А на рахунок колії і так далі , так там вже сотня-друга туй росте ... Так що вася - йди звідки прийшов, тобто до жіночки овен.
А на рахунок думки васьо-роми , так є й альтернативні і на тій самій гілочці
Juli324 написав:Вчора, доречі, проїжджала повз ці будинки, що збудував Будівельник і виставляв тут фото. Насправді дуже симпатично дивляться - краще ніж на фото. І було видно, що там живуть люди. Ремонтних робіт там не побачила. Ви казали, що знаходиться будинок в Брюховичах - не знаю правда чия там земля але ніби то трохи далі за Брюховичами.
Juli324 написав:budivelnik Ага, ну значить я щось не так зрозуміла. Так, бачила його в районі Рясне-Руська тому і подумала, що трохи не зовсім Брюховичі. Ну але можу підтвердити, що будинок справді існує... так що всім хто не вірив і казав, що це фотошоп - приїжджайте і самі переконаєтесь.
стосовно соціального статусу, то навряд чи у Вас викличе довіру лікар із брудними нігтями чи банкір у зношеному взутті. так само і будівельник, котрий кожного другого називає студентом і люмпеном, визиває гомеричний сміх коли сам їде на таврії. думаю Ви мене зрозуміли.
Будівельник має будувати, а не вражати красою рифми чи вихованими манерами. Підіть на будову - вас там і не так обізвуть. І на якій машині людина їде по справах - мені байдуже і "статусо міркам" я не вірю. А на питання, що стосуються будівництва - я отримав компетентні відповіді. Це найкращий показник. Отож пане Василю, погляньте на останню сторінку теми - тут тролінг який ви розвели (не розумію навіщо Будівельник вам щось довести намагаєтсья - я би не трудився). А поки вас не було - була мила бесіда з цікавими вкиданням на оголошення.
ricardo Сендвіч-панелі - багатошарова конструкція , кожен з шарів якої виконує свої функції. Якщо сендвіч панель це - утеплювач( нехай пінопласт або мінвата) - несуча конструкція( нехай залізобетон) - внутрішній оздоблювальний шар ( нехай гіпсокартон) То така сендвіч-панель нічим по своїй суті не відрізняється від інших типів конструкцій( цегляна кладка з утеплювачем , або керамзитобетонна панель з утеплювачем чи одношарова деревяна) Якщо сендвіч панель як в швидкомонтованих спорудах (б_ляха+пінопласт+каркас+б_ляха) - то життя в такому будинку буде дорівнювати життю в будівельному вагончику.
Шановні форумчани, хто може підказати, скільки продавець квартири, наприклад, ціною в 50 000 доларів, сплатить всяких податків і зборів до державної казни? Хто може по пунктах розписати? Квартира була куплена 16 років назад.
P/S/ Хоч і не підтримую ні одну із сторін, але складається враження, що Вася-Львів певно щось з будівельником у садочку не поділив. Або дівчину в школі. Поставте один одного в ігнор, і бережіть нервові клітини. Удачі!!!
ostrig написав:скільки продавець квартири, наприклад, ціною в 50 000 доларів, сплатить всяких податків і зборів до державної казни?
Покупець + продавець - приблизно сплатять 1 Оцінка квартири - 1000 грн 2 Витяг з БТІ - 1000 грн 3 Послуги нотаріуса - 1200 грн 4 Прибутковий ( де юре - повинен платити продавець , бо прибуток отримує він) до 3 років володіння - 5% від задекларованої ціни угоди більше трьох років - 1% від задекларованої ціни угоди 5 Пенсійний ( де юре - повине платити покупець) - 1% від задекларованої ціни 6 Держ мито - 1% ( по цьому пункту я щось не дуже впевнений ) 7 Послуги рієлторів ( якщо такі були ) від 2 до 5%
Як я зрозумів з тієї інформації що викладена там збудували : Деревяний каркас - як несуча частина , Утеплювач - мінвата або пінопласт Внутрішня частина - гіпсокартон Зовнішнє оздоблення - короїд
Таким чином , при будівництві будинку був зекономлений час + отриманий виграш в ціні будівництва по матеріалам 45000(якщо товщина стіни 0,25)-70000(якщо 0,4) штук цегли вартістю в 10 000 $ - замінили на 4,5 м3 бруса вартістю в ________________________________1 000 $ по роботі економія приблизно 3 000 доларів.
Таким чином отриманий будинок на 12 000 доларів дешевший ніж побудований з цегли . По споживчим характеристикам , вклавши додаткових 1000-2000 доларів в активні системи кондиціонування/опалення - можна отримати аналог цегляному По термінам експлуатації - цей будинок без проблем прослужить як мінімум 2 покоління ( років з 50) , таким чином економічний резон також ніби присутній Як не як а - поклали 10 000 на депо ( виграш між ціною традиційного і цього) б - щороку маємо 1000 доларів відсотків по цьому депо в - враховуючи термін експлуатації в 50 років і більше - фактично за рахунок відсотків повертаємо собі кошти затрачені при придбанні цього будинку.
ПС Я в себе також використовую щось подібне до сендвіч-панелей, але в мене це ( від зовнішнього шару до внутрішнього) короїд 15 см пінопласт 15 см керамзито/залізобетон гіпсокартон
Такий сендвіч не набагато дорожчий від того що ми тільки що розглянули , але при цьому має переваги по міцності/довговічності/пасивності конструкції.