В оголошенні торгу немає вказано. Для чого вигадувати?
В оголошенні цього не вказано. Ви взнавали? Чи теж уява?
Теж уява? І яке це має відношення до ціни?
Вважаєте 10 000 варті щоб купити сендвіч панелі?
|
|
![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіВ оголошенні торгу немає вказано. Для чого вигадувати? В оголошенні цього не вказано. Ви взнавали? Чи теж уява? Теж уява? І яке це має відношення до ціни? Вважаєте 10 000 варті щоб купити сендвіч панелі? ![]() galician
1 Я особисто вважаю що словосполучення сендвіч-панелі - без конкретизації які це панелі - взагалі не несе жодного смислового навантаження. Я ж писав Сендвіч - це багатошарова конструкція , тому у випадку використання одних матеріалів замість інших - отримаємо різні по параметрам сендвіч-панелі 2 Ви також не знаєте ні про місце розташування , ні про сусідів . ні про ремонт , але викрикаєте про завищеність ціни . Вт й про сендвіч-панелі не маєте жодного професійного уявлення - але при цьому причепились до словосполучення і пробуєте на ньому весь ринок в неадекватності звинуватити 3 Як не дивно це звучить , але легкі конструкції мають деякі переваги при умові НАДЛИШКОВОЇ опльювально/кондиціонувальної потужності а також впевних умовах експлуатації ( наприклад будинки не постійного проживання) Тому постарайтесь глибше вникнути в це питання , а не бігати по форуму з налитими кровю очима і викриками все дорого. ПС І ще одне Людина не приховала конструктив - а дала чітке пояснення по ньому. Тому той хто збудував цей будинок - вважає використання цієї конструкції - плюсом. Я так не вважаю , але в мене не має індульгенції на істину в останній інстанції , тому й конструктивів , прикладів планувань і варіантів проведенних ремонтів - безліч.
![]() Re: Нерухомість у Львовіа що Ви рівняєте мене до себе. Я нічого не вигадував а спираюсь на те, що чітко вказано в оголошенні. А ви вже добавили звідкись торг, впливових сусідів, суперове розміщення та ін. А якщо хата біля церкви в селі то впливає на ціну? Створення вигадок про сусідів, розміщення і найголовніше про торг, який чітко відсутній в оголошенні створює не надто хороше враження про автора цих нісенітніць. Відчуваєте це? Чи взанавали? ))) А може в нього кум працює на фірмі виробнику і він йому ввечері виніс нашару тому і будував? І як все таки ВІП сусіди впливають на ціну? Востаннє редагувалось galician в Вів 09 жов, 2012 21:08, всього редагувалось 1 раз.
![]() galician
1 Віп сусіди - дуже просто . Як тільки прокурор області(суддя, мер,начальник облосвіти, керівник регіональної митниці і такдалі) купить будинок - навколо нього відразу спробуютьоблаштувати своє житло моое його підлеглих. Те що це не правильно і пахне корупцією - до теми обговорення не відноситься 2 Доступність матеріалів має дуже велике значення . тому там де солома +кізяк+глина - будують з саману, там де дерево - будують з дерева . а там де вапняк(оакушечник) - будують з ракушечника. Але в нашому випадку цегла рівнодоступна з деревяниим брусом( а саме він виконує роботу цегли в щитовому будиночку) Тому будівництво з сендвіч-панелей має два найбільш ймовірних варіантів а - людині критично було 10000 доларів і тому вона пішла на це заради економії б - людина приїхала з США ( де подібні конструкції найбільш розповсюджені) і тепер пробує зловити тутушніх на блискучу рекламну обгортку. Але при цьому У випадку коли конструктив не приховується - не можна заявляти що ціна неадекватна . ПС До речі , якщо в сендвіч панелі був використаний не мій спрощений приклад , а стандартний - то розмір вигращу зменшиться на 5000 доларів. ППС Якщо я буду робити професійне заключення , то Ви зобовязані будете мені за нього заплатити як мінімум пару тисяч гривень , а якщо пояснюю 20-річний досвід в трьох реченнях і безкоштовно - то Ви повинні розуміти що я нікому нічого тут не винен.
![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіЦе лише Ваша думка нічим не аргументована. професійне фантазування, бо як інакше пояснити Ваші вигадки? І чому ж все таки сендвіч припав довподоби власнику? ![]()
от типовий приклад будівельникових порад. Ссилки на підтвердження цих слів надасть будівельник?
![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіЗнаєте древню приказку Один дурень задасть стільки запитань , що і сто мудреців не в стані будуть надати на них відповіді. А по суті 1 Я не прихильник щитових будиночків 2 Навіть на цьому форумі , як мінімум на трьох гілках в мене були дебати де я показував недоцільність цієї технології на наших теренах при сьогоднішній економічній ситуації Виграш цієї технології найбільший там де дорога робоча сила , станом на сьогодні вартість роботи у нас на порядок менша вартості аналогічної роботи будівельника в США. 3 До Вас так і не може ніяк дійти що сендвіч - буває різний , буває цегляний , буває деревяний , а може бути і з якихось композитних матеріалів , тому використовуючи саме слово сендвіч - Ви ставите себе в дурну ситуацію 4 Вам не приходило в голову , що я не зобовязаний пояснювати всі бзіки проектування , які можуть прийти власникам нерухомості ? Тому 1 Я не використовую і не збираюсь використовувати сендвіч конструкцію дерево-утеплювач - гіпсокартон 2 Я не раджу нікому використовувати таку конструкцію , внаслідок недоцільності з економічних і експлуатаційних питань. Ще до мене є якісь питання , які стосуються конструктиву , а не емоцій ?
![]() Це інтернет, тут вам ніхто нічого не повинен. Якщо хочете детальних порад з посиланням на закони - зверніться до юриста (і заплатіть йому за роботу). На мою думку - будівельник надав корисні поради (вказавши в яких пунктах не впевнений). Цього людині достатньо щоб зорінтуватись в ситуації. ![]() mju
а де ви бачили твердження? я задав питання, і нікого ні до чого не зобов'язую.
з ваших слів слідує, що на форумі людина може стверджувати нісенітницю, і це нормально, а звернення уваги на недостовірність інформації є на Ваш погляд ненормальним?
![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіЗнаю але ви суть її не зрозуміли. Бо я не питав чи вам подобається сендвіч і його переваги-недоліки а поставив чіткі питання на які ви не спроможетесь дати чіткої відповіді. Продублюю питання: 1. Звідки інформація про торг? 2. Звідки інформація про впливових сусідів? 3. Звідки інформація про вигідне розташування? Надіюсь тепер ви зможете чітко відповісти ![]() І подумайте, що про вас подумають потенційні покупці. Коли вас питають як тебе звати а ти відповідаєш гарна погода але холодно. Мені особисто не зрозуміла така поведінка горе бізнесменів. Бо якщо людина така "розумна" то і надалі з нею будуть проблеми в роботі і прояв отакого "розуму". лише ті, що вище бо щось пропускаєте їх вже кілька раз.
|
|