Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 2930313233 ... 285>
Повідомлення Додано: Вів 09 жов, 2012 19:38

Re: Нерухомість у Львові

budivelnik написав:розмір торгу і той може вкластись в цю величину

В оголошенні торгу немає вказано. Для чого вигадувати?

budivelnik написав:я вже не кажу про привабливість місця розташування ділянки

В оголошенні цього не вказано. Ви взнавали? Чи теж уява?

budivelnik написав:і( як варіант) потрібних впливових сусідів

Теж уява? І яке це має відношення до ціни?

budivelnik написав:При цьому Ви забуваєте що тільки в той ремонт , який видно на фото потрібно вкласти явно більше 10000 .

Вважаєте 10 000 варті щоб купити сендвіч панелі?
galician

Подякував: 3 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 жов, 2012 20:10

galician
1 Я особисто вважаю що словосполучення сендвіч-панелі - без конкретизації які це панелі - взагалі не несе жодного смислового навантаження.
Я ж писав
Сендвіч - це багатошарова конструкція , тому у випадку використання одних матеріалів замість інших - отримаємо різні по параметрам сендвіч-панелі
2 Ви також не знаєте ні про місце розташування , ні про сусідів . ні про ремонт , але викрикаєте про завищеність ціни .
Вт й про сендвіч-панелі не маєте жодного професійного уявлення - але при цьому причепились до словосполучення і пробуєте на ньому весь ринок в неадекватності звинуватити
3 Як не дивно це звучить , але легкі конструкції мають деякі переваги при умові
НАДЛИШКОВОЇ опльювально/кондиціонувальної потужності а також впевних умовах експлуатації ( наприклад будинки не постійного проживання)

Тому постарайтесь глибше вникнути в це питання , а не бігати по форуму з налитими кровю очима і викриками все дорого.

ПС
І ще одне
Людина не приховала конструктив - а дала чітке пояснення по ньому.
Тому той хто збудував цей будинок - вважає використання цієї конструкції - плюсом.
Я так не вважаю , але в мене не має індульгенції на істину в останній інстанції , тому й конструктивів , прикладів планувань і варіантів проведенних ремонтів - безліч.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 09 жов, 2012 20:48

budivelnik написав:Ви також не знаєте ні про місце розташування , ні про сусідів . ні про ремонт

а що Ви рівняєте мене до себе. Я нічого не вигадував а спираюсь на те, що чітко вказано в оголошенні. А ви вже добавили звідкись торг, впливових сусідів, суперове розміщення та ін.
А якщо хата біля церкви в селі то впливає на ціну?
Створення вигадок про сусідів, розміщення і найголовніше про торг, який чітко відсутній в оголошенні створює не надто хороше враження про автора цих нісенітніць.

budivelnik написав:Тому той хто збудував цей будинок - вважає використання цієї конструкції - плюсом.

Відчуваєте це? Чи взанавали? )))
А може в нього кум працює на фірмі виробнику і він йому ввечері виніс нашару тому і будував?

І як все таки ВІП сусіди впливають на ціну?
Востаннє редагувалось galician в Вів 09 жов, 2012 21:08, всього редагувалось 1 раз.
galician

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 жов, 2012 21:05

galician
1 Віп сусіди - дуже просто .
Як тільки прокурор області(суддя, мер,начальник облосвіти, керівник регіональної митниці і такдалі) купить будинок - навколо нього відразу спробуютьоблаштувати своє житло моое його підлеглих.
Те що це не правильно і пахне корупцією - до теми обговорення не відноситься
2 Доступність матеріалів має дуже велике значення . тому там де солома +кізяк+глина - будують з саману, там де дерево - будують з дерева . а там де вапняк(оакушечник) - будують з ракушечника.
Але в нашому випадку цегла рівнодоступна з деревяниим брусом( а саме він виконує роботу цегли в щитовому будиночку)
Тому будівництво з сендвіч-панелей має два найбільш ймовірних варіантів
а - людині критично було 10000 доларів і тому вона пішла на це заради економії
б - людина приїхала з США ( де подібні конструкції найбільш розповсюджені) і тепер пробує зловити тутушніх на блискучу рекламну обгортку.

Але при цьому
У випадку коли конструктив не приховується - не можна заявляти що ціна неадекватна .

ПС
До речі , якщо в сендвіч панелі був використаний не мій спрощений приклад , а стандартний - то розмір вигращу зменшиться на 5000 доларів.

ППС
Якщо я буду робити професійне заключення , то Ви зобовязані будете мені за нього заплатити як мінімум пару тисяч гривень , а якщо пояснюю 20-річний досвід в трьох реченнях і безкоштовно - то Ви повинні розуміти що я нікому нічого тут не винен.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 09 жов, 2012 21:29

budivelnik написав:Як тільки прокурор області(суддя, мер,начальник облосвіти, керівник регіональної митниці і такдалі) купить будинок - навколо нього відразу спробуютьоблаштувати своє житло моое його підлеглих

Це лише Ваша думка нічим не аргументована.

budivelnik написав:Якщо я буду робити професійне заключення

професійне фантазування, бо як інакше пояснити Ваші вигадки?

І чому ж все таки сендвіч припав довподоби власнику?
galician

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 жов, 2012 22:34

рибутковий ( де юре - повинен платити продавець , бо прибуток отримує він)
до 3 років володіння - 5% від задекларованої ціни угоди
більше трьох років - 1% від задекларованої ціни угоди
5 Пенсійний ( де юре - повине платити покупець) - 1% від задекларованої ціни
6 Держ мито - 1% ( по цьому пункту я щось не дуже впевнений )

от типовий приклад будівельникових порад.
Ссилки на підтвердження цих слів надасть будівельник?
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Вів 09 жов, 2012 22:53

galician написав:І чому ж все таки сендвіч припав довподоби власнику?

Знаєте древню приказку
Один дурень задасть стільки запитань , що і сто мудреців не в стані будуть надати на них відповіді.
А по суті
1 Я не прихильник щитових будиночків
2 Навіть на цьому форумі , як мінімум на трьох гілках в мене були дебати де я показував недоцільність цієї технології на наших теренах при сьогоднішній економічній ситуації
Виграш цієї технології найбільший там де дорога робоча сила , станом на сьогодні вартість роботи у нас на порядок менша вартості аналогічної роботи будівельника в США.
3 До Вас так і не може ніяк дійти що сендвіч - буває різний , буває цегляний , буває деревяний , а може бути і з якихось композитних матеріалів , тому використовуючи саме слово сендвіч - Ви ставите себе в дурну ситуацію
4 Вам не приходило в голову , що я не зобовязаний пояснювати всі бзіки проектування , які можуть прийти власникам нерухомості ?

Тому
1 Я не використовую і не збираюсь використовувати сендвіч конструкцію дерево-утеплювач - гіпсокартон
2 Я не раджу нікому використовувати таку конструкцію , внаслідок недоцільності з економічних і експлуатаційних питань.

Ще до мене є якісь питання , які стосуються конструктиву , а не емоцій ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 09 жов, 2012 22:53

vasul_lviv написав:от типовий приклад будівельникових порад.
Ссилки на підтвердження цих слів надасть будівельник?

Це інтернет, тут вам ніхто нічого не повинен. Якщо хочете детальних порад з посиланням на закони - зверніться до юриста (і заплатіть йому за роботу).
На мою думку - будівельник надав корисні поради (вказавши в яких пунктах не впевнений). Цього людині достатньо щоб зорінтуватись в ситуації.
mju

Подякував: 210 раз.
Подякували: 491 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 жов, 2012 23:17

mju
Це інтернет, тут вам ніхто нічого не повинен.

а де ви бачили твердження? я задав питання, і нікого ні до чого не зобов'язую.

Цього людині достатньо щоб зорінтуватись в ситуації.

з ваших слів слідує, що на форумі людина може стверджувати нісенітницю, і це нормально, а звернення уваги на недостовірність інформації є на Ваш погляд ненормальним?
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Вів 09 жов, 2012 23:19

budivelnik написав:Знаєте древню приказку
Один дурень задасть стільки запитань , що і сто мудреців не в стані будуть надати на них відповіді.

Знаю але ви суть її не зрозуміли.
Бо я не питав чи вам подобається сендвіч і його переваги-недоліки а поставив чіткі питання на які ви не спроможетесь дати чіткої відповіді.

Продублюю питання:

1. Звідки інформація про торг?
2. Звідки інформація про впливових сусідів?
3. Звідки інформація про вигідне розташування?

Надіюсь тепер ви зможете чітко відповісти :)

І подумайте, що про вас подумають потенційні покупці. Коли вас питають як тебе звати а ти відповідаєш гарна погода але холодно.
Мені особисто не зрозуміла така поведінка горе бізнесменів. Бо якщо людина така "розумна" то і надалі з нею будуть проблеми в роботі і прояв отакого "розуму".

budivelnik написав:Ще до мене є якісь питання , які стосуються конструктиву , а не емоцій ?

лише ті, що вище бо щось пропускаєте їх вже кілька раз.
galician

Профіль

#<1 ... 2930313233 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор