|
Чому в Україні долар різко не подорожчав |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Сер 10 жов, 2012 19:58
zeleniy Во-первых, у Вас что не хватает времени прочесть два связанных между собой комментария. То что Вы забрасываете мне, я как раз и говорил оппоненту, а именно, не облобщайте на всех свою ситуацию. Во-вторых, бюджетники уже перестали быть украинцами?
-
Yury
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 20:04
Yury Вы тоже некорректно сравниваете, некоторые продукты питания (не борщевой набор),обувь, одежда, развлечение, автомобили, квартплата, услуги по сравнению с прошлым годом выросли в цене.
-
Межбанк
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 20:07
Межбанк написав:Yury Вы тоже некорректно сравниваете, некоторые продукты питания (не борщевой набор),обувь, одежда, развлечение, автомобили, квартплата, услуги по сравнению с прошлым годом выросли в цене.
То что Вы перечисляете не относится к товарам повседневного спроса и "пересичному" гражданину мало доступны. Я, например, не могу себе позволить авто и развлечения. А на килограм больше свинины стал употреблять. (Кстати это в ответ и "зеленому" на его вопрос мне.
-
Yury
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 20:09
Yury
Я нічого вам не закидую, я вам фактами показую те, що по Україні росту в 25% у 2012 році не було. Навіть в освіті ця цифра складає трохи більше 10%... Бюджетники не перестали бути українцями але і пересічними вони ніколи не були. Доходи бюджетників ніколи не підпорядковувалися логіці... Сам нещодавно отримував з/пл з бюджету - працював у податковій (до речі у податковій оклади, на базі яких розраховується з/пл, не піднімалася з 2007 р., а оклад ревізора-інспектора районної ОДПІ становить 1080 грн.)
-
zeleniy
-
-
- Подякував: 605 раз.
- Подякували: 679 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 20:12
zeleniy О категории граждан с доходами менее 2000 грн. Моя жена за все годы "правления" ЮВТ получала пенсию 560грн. Неизменно. Независимо от инфляций и скачков курса доллара. А за два последних года ее пенсия возросла до 1000 грн. Это про покращення от ЮВТ и от ВФЯ
-
Yury
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 20:14
Yury написав: Межбанк написав:Yury Вы тоже некорректно сравниваете, некоторые продукты питания (не борщевой набор),обувь, одежда, развлечение, автомобили, квартплата, услуги по сравнению с прошлым годом выросли в цене.
То что Вы перечисляете не относится к товарам повседневного спроса и "пересичному" гражданину мало доступны. Я, например, не могу себе позволить авто и развлечения. А на килограм больше свинины стал употреблять. (Кстати это в ответ и "зеленому" на его вопрос мне.
50-60 грн и этим Вы восхищаетесь? Это Ваши 30% увеличение зарплаты?
-
Межбанк
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 20:18
Это я образно. Не расписывать же мне все мои траты в прошлом году и сейчас
-
Yury
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 20:20
Yury написав: Моя жена за все годы "правления" ЮВТ получала пенсию 560грн
А ким працювала ваша дружина до виходу на пенсію? Яка була пенсія до "годов правлєнія ЮВТ"? Що ви розумієте під роками правлєнія?
-
zeleniy
-
-
- Подякував: 605 раз.
- Подякували: 679 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 20:20
zeleniy Я свои познания о ценах на свинину черпаю на базаре, где она продается, а не из "офіційної статистики"
-
Yury
-
-
-
-
Профіль
-
-
|