Якщо будуть ліквідовувати ЕРДЕ, то в рамках нового закону про ФГВ це буде перша ластівка. Ось і побачимо як спрацюють НБУ та фонд. Боюсь що знову буде...хотіли як краще а вийде як завжди, ну через відоме місце на Ж. Виплати фізикам будуть через фонд до 200000 грн (і тільки гривнею по курсу долара 7,99, якщо депо в доларі), а задоволення вимог юриків та співробітників вже по чергах 1,2,3,4.
Востаннє редагувалось tatop в П'ят 12 жов, 2012 12:17, всього редагувалось 1 раз.
[quote="1434480:tatop"]Якщо будуть ліквідовувати ЕРДЕ, то в рамках нового закону про ФГВ це буде перша ластівка. Ось і побачимо як спрацюють НБУ та фонд. Боюсь що знову буде...хотіли як краще а вийде як завжди, ну через відоме місце на Ж. Виплати фізикам будуть через фонд до 200000 грн (і тільки гривнею по курсу долара 7,99, якщо депо в доларі), а задоволення вимог юриків та співробітників вже по чергах 1,2,3,4.[/quote
Думаю, новий закон вже видно. Повідомлення про введення тимчасової адміністрації ( цей наказ для фонду надійде з НБУ, як мені сказали у фонді)будуть вводити ще хто знає скільки місяців. Начебто, виплачувати кредиторам почнуть зразу, але коли оголосять тимчасову адмін...., а за нею наступить те зразу????? Правда, все через Ж.... і все для подальшої довіри банківській системі.
tatop написав:(і тільки гривнею по курсу долара 7,99, якщо депо в доларі),
подождете, а что если доллар как пугают будет по 10 уже к тому времени, все равно по курсу 7,99?
Курс встановлюється на день признання НБУ банк неплатеспроможним. Мабуть, таки це буде курс 7,99, а потім буде курс долара 10 - і всім на всіх наплювать.
подождете, а что если доллар как пугают будет по 10 уже к тому времени, все равно по курсу 7,99?
Ви думаєте, що вони будуть тягнути з ліквідацією до часу коли курс НБУ буде 10? Хоча можуть запустити "єнакіївських пацанів". Ось тоді може бути кошмар без кінця і не тільки 10 дочекаємося.
tatop написав:Якщо будуть ліквідовувати ЕРДЕ, то в рамках нового закону про ФГВ це буде перша ластівка. Ось і побачимо як спрацюють НБУ та фонд. Боюсь що знову буде...хотіли як краще а вийде як завжди, ну через відоме місце на Ж. Виплати фізикам будуть через фонд до 200000 грн (і тільки гривнею по курсу долара 7,99, якщо депо в доларі), а задоволення вимог юриків та співробітників вже по чергах 1,2,3,4.[/quote
Думаю, новий закон вже видно. Повідомлення про введення тимчасової адміністрації ( цей наказ для фонду надійде з НБУ, як мені сказали у фонді)будуть вводити ще хто знає скільки місяців. Начебто, виплачувати кредиторам почнуть зразу, але коли оголосять тимчасову адмін...., а за нею наступить те зразу????? Правда, все через Ж.... і все для подальшої довіри банківській системі.
Насколько я знаю, новый закон предусматривал, что НБУ может присваивать статус неблагополучного банку совершенно секретно. Т.к. эта информация не подлежит разглашению. Типа банковская тайна.
Меня очень интересовало, не захотят ли эту норму применить к вкладчикам. Если кто осмелится заявить, что банк деньги не возвращает - получается разгласит тайну. Статья и небо в клеточку ...
Вклади в іноземній валюті відшкодовуються у національній валюті України після перерахування суми вкладу за офіційним (обмінним) курсом Національного банку України на день призначення ліквідатора банку, філії іноземного банку.