Платинум Банк 2009-2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 564565566567568 ... 1614>
Повідомлення Додано: Пон 15 жов, 2012 17:10

Шановний iskyr
Напевно Ваш договір, як і мої всі договори вкладу в ПтБ, має рядки з приблизно таким змістом: "термін зберігання Вкладу буде (може бути) подовжено на той самий строк у випадку, якщо Вкладник не з*явився за вкладом в дату повернення Вкладу." Чисто технічно сит-я подібна до Вашої виникала вже мільйон разів - у багатьох вкладників, і не тільки тут. наприклад - дата повернення припала на Сб-Вс, і фсё - в Пн о 9-00 автолонгація :).
АЛЕ! Через Птклік прекрасно повертається вклад - Ви, розуміючи що вклад пролонгувався і пішов "на другий строк", виконуєте в ПтКлік дії для дострокового розірвання (саме так!), тому що в цей момент Ви достроково розриваєте ДРУГИЙ термін. Проценти перерахують по "штрафній ставці" (= ставкам по вкладу На вимогу в даній валюті) тільки за період після пролонгації. Я це робив багаторазово - все проацює, навіть через ПтКлік.
і те, що перерахування %% після пролонгації буде саме за період, починаючи з дати пролонгації - також є в договорах.
Договір по вкладам, відкритим в ПтКлік - має висіти в Птклік>Деталі вкладу (праворуч - pdf). А оператор КЦ - редиска, що дав невірну інфу клієнту. (ви самі подумайте - ну ХТО там працює, в КЦ? - стажери...). До речі, в їх КЦ є окремі, спецом навчені люди для допомоги в ПтКлік. Може, покурити вийшли, коли Ви дзвонили....
Востаннє редагувалось Цікавий в Пон 15 жов, 2012 17:11, всього редагувалось 1 раз.
Цікавий

Подякував: 33 раз.
Подякували: 48 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 жов, 2012 17:10

Re: Платинум Банк

tatop написав:Чи він просто налякався 2% річних при достроковому розірванні за 4 дні і перепутав їх з 2% штрафу?
І запутав мене?

существует термин "штрафная ставка", он был некорректно интерпретирован, это не штраф клиента, это минимальная ставка, по которой будет производится расчет прибыли клиента в случае досрочного расторжения вклада.
PtClick

Повідомлення Додано: Пон 15 жов, 2012 17:14

Цікавий написав:Ви, розуміючи що вклад пролонгувався і пішов "на другий строк", виконуєте в ПтКлік дії для дострокового розірвання (саме так!), тому що в цей момент Ви достроково розриваєте ДРУГИЙ термін. Проценти перерахують по "штрафній ставці" (= ставкам по вкладу На вимогу в даній валюті) тільки за період після пролонгації. Я це робив багаторазово - все проацює, навіть через ПтКлік.
і те, що перерахування %% після пролонгації буде саме за період, починаючи з дати пролонгації - також є в договорах.
Договір по вкладам, відкритим в ПтКлік - має висіти в Птклік>Деталі вкладу (праворуч - pdf). А оператор КЦ - редиска, що дав невірну інфу клієнту. (ви самі подумайте - ну ХТО там працює, в КЦ? - стажери...). До речі, в їх КЦ є окремі, спецом навчені люди для допомоги в ПтКлік. Може, покурити вийшли, коли Ви дзвонили....

как Вы видите по моим комментариям и по описанию ситуации (? удалена)- говорил я подготовлено с договором перед собой прекрасно отдавая себе отчет в Пт, что в Пн его разорву (мало ли что - зачем рисковать и разорвать вклад в последний день действия депо).
с тем, что стажеры могут напутать - согласен, наверное так и было

со своей стороны, как видите прежде чем возмущаться - с договором на руках позвонил на линию банка и услышав пугающий ответ, забеспокоился (договор-договором - поди знай сколько времени займет доказывать потом все)
Востаннє редагувалось iskyr в Пон 15 жов, 2012 17:17, всього редагувалось 1 раз.
iskyr

Подякував: 3 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 жов, 2012 17:15

PtClick
А взагалі, Плутинум, дійсно - у Альфи є функція відмови від пролонгації через Інтернет-банкінг. Зробіть і ви. Хіба вас самих не ... достала ця тема ще? Чи вже робити нема кому?
Цікавий

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 жов, 2012 17:16

Re: Платинум Банк

iskyr написав:со своей стороны, как видите прежде чем возмущаться - с договором на руках позвонил на линию банка и услышав пугающий ответ забеспокоился (договор договором - поди знай сколько времени займет доказывать потом все)

Ясна ли ситуация для Вас сейчас, все ли в порядке? если нет, пожалуйста, задавайте вопросы, постараемся разобраться вместе.
PtClick

Повідомлення Додано: Пон 15 жов, 2012 17:17

Цікавий написав:PtClick
А взагалі, Плутинум, дійсно - у Альфи є функція відмови від пролонгації через Інтернет-банкінг. Зробіть і ви. Хіба вас самих не ... достала ця тема ще? Чи вже робити нема кому?

Этот вопрос обсуждался ранее, но, к сожалению, данного функционала сейчас в системе нет.
PtClick

Повідомлення Додано: Пон 15 жов, 2012 17:18

PtClick

пока все ясно, но жду выписки со счета (удостовериться), когда деньги упадут и отпишусь :-)
iskyr

Подякував: 3 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 жов, 2012 17:19

iskyr написав:PtClick

пока все ясно, но жду выписки со счета (удостовериться), когда деньги упадут и отпишусь :-)

Ок.
PtClick

Повідомлення Додано: Пон 15 жов, 2012 17:20

iskyr написав:
  tatop написав:Чи він просто налякався 2% річних при достроковому розірванні за 4 дні і перепутав їх з 2% штрафу?
І запутав мене?

а это Вы у себя в договоре посмотрите ;-)

Так у Вас такий самий договір.
Та, нічого страшного.
Я також можу щось не те зробити в ІБ Платинуму.
Шановний представник банку завжди старається допомогти.
А окремої гілки Ваша заковика не вимагає.
Думаю що вже все зясовано.
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 жов, 2012 17:22

tatop написав: не розумію, чому ця процедура не спрацювала для клієнта, якому Ви даєте пораду двома постами вище?
Чи він просто налякався 2% річних при достроковому розірванні за 4 дні і перепутав їх з 2% штрафу? І запутав мене?

Саме так! - ПтКлік при спробі дострокового розірвання не розрізняє, який це термін - 1й, 2й... Вона питає однаково "Бажаєте достроково розірвати?", при тому ще й "нагадує" про ставку - "2%" (по ГРН). І ПтКлік (можливо - навмисно? :wink: ) - не сповіщає, що ці 2% застосують тільки на період "починаючи з дати пролонгації"
Хто ж не злякається та не заплутається?! :shock:
А щодо "не спрацювало в ПтКлік" - ГА-ГА-ГА! Чулли вище - "недопилена система" - отожжжжжж :D
Цікавий

Профіль

#<1 ... 564565566567568 ... 1614>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор