|
Платинум Банк 2009-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 15 жов, 2012 17:24
tatop написав:Думаю що вже все зясовано
Не. Не понятно ж де %% по основному вкладу. Я так понял. шо он в Пт или в Сб(?) закончился..В Сб. автоматом пролонгировался....де-куда-када упали %% ?
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 15 жов, 2012 17:29
clientage написав: tatop написав:Думаю що вже все зясовано
Не. Не понятно ж де %% по основному вкладу. Я так понял. шо он в Пт или в Сб(?) закончился..В Сб. автоматом пролонгировался....де-куда-када упали %% ?
А ось про проценти претензій не було. Так що не будем видумувати.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 жов, 2012 17:37
tatopА ось про проценти претензій не було. Так що не будем видумувати.[/quote] Дик... я і не видумую - кажу правду-в-матку: В дату пролонгації (якщо не забираєш вклад) - %% не виплачують. Це є в договорах: "виплата в 1й банківський день". Слушяй, зачем не веришь, таварісч?
-
Цікавий
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 жов, 2012 17:44
tatop написав: clientage написав:А ось про проценти претензій не було. Так що не будем видумувати.
были - но по ним все правильно пояснили. Что если продлился депозит, то зачислят в конце месяца. Финансово, то это неправильно (мне-то банк на эту сумму % не начисляет), но это уже бизнес-практика с которой я могу соглашаться или нет (в других банках при завершении действия % падает в тот же день на карточку, все равно - продлился или нет)
Востаннє редагувалось iskyr в Пон 15 жов, 2012 17:44, всього редагувалось 1 раз.
-
iskyr
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 жов, 2012 17:44
Цікавий написав:[quote="1437667:tatopА ось про проценти претензій не було. Так що не будем видумувати.
дик... я і не видумую - кажу правду-в-матку: В дату пролонгації (якщо не забираєш вклад) - %% не виплачують. Це є в договорах: "виплата в 1й банківський день". Слушяй, зачем не веришь, таварісч?[/quote] Вірю. Виплачують на наступний день? Хоча в день закінчення депо повинні виплатити депо і нараховані відсотки. Якщо депо автоматично пролонгується, то відсотки мають бути виплачені в день пролонгації. В чому я помиляюсь?
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 жов, 2012 17:47
Iskyr, що значить відсотки за пролонгований депо в кінці місяця? Це десь прописано? Чи ініціатива банку? Так запрограмований ІБ?
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 жов, 2012 17:51
tatop я этот вопрос не выяснял (все равно ведь расторгал), меня 2% больше возмутили
А по договору - п. 2.5 "Сплата % щомысячно в перший календарний день"
(полная фраза, по-моему, выше была у Интересующегося)
-
iskyr
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 жов, 2012 17:51
В договорах написано - виплата %% (по ВСІМ видам вкладів окрім Знайомство) - в 1-й банківський день наступного місяця (виплачують %% за попередній міс.). Навіть якщо в середині місяця була пролонгація - все одно - виплата %% - в 1й банк. день наступного міс. Спосіб виплати - на картку/ поточний рах, або ж - капіталізація: Готівка - щомісяця, на поточн або на картку. Вільні кошти - щомісяця - капіталізація (%% додаються до суми вкладу). Бажане збільшення - щомісяця, капіталізація. На вимогу - щомісяця, на поточн або на картку. Ощадний (лише у ПтКлік) - щомісяця, капіталізація. Знайомство - в кінці строку, одночасно з поверненням суми вкладу. ФФФСЁ при лонгації - не виплачують (= умови Договорів)
-
Цікавий
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 жов, 2012 18:00
Цікавий написав:В договорах написано - виплата %% (по ВСІМ видам вкладів окрім Знайомство) - в 1-й банківський день наступного місяця (виплачують %% за попередній міс.). Навіть якщо в середині місяця була пролонгація - все одно - виплата %% - в 1й банк. день наступного міс. Спосіб виплати - на картку/ поточний рах, або ж - капіталізація: Готівка - щомісяця, на поточн або на картку. Вільні кошти - щомісяця - капіталізація (%% додаються до суми вкладу). Бажане збільшення - щомісяця, капіталізація. На вимогу - щомісяця, на поточн або на картку. Ощадний (лише у ПтКлік) - щомісяця, капіталізація. Знайомство - в кінці строку, одночасно з поверненням суми вкладу. ФФФСЁ при лонгації - не виплачують (= умови Договорів)
Згідний. Переконали. Лонгація, це такий віртуальний барєр якого немає. Тільки +1%. Тут, думаю все чітко сумуть?
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-