З цим не можна не погодитись. Але, здається мені, варто зробити невелику паузу - зараз вони мають потужну хвилю відтоку клієнтів, і по інерції це продовжиться, які б "покращення" не пропонувались, а це має призвести до дефіциту ресурсів = підвищення ставок
вкладчик ПИБа написав:З цим не можна не погодитись. Але, здається мені, варто зробити невелику паузу - зараз вони мають потужну хвилю відтоку клієнтів, і по інерції це продовжиться, які б "покращення" не пропонувались, а це має призвести до дефіциту ресурсів = підвищення ставок
Погоджуюсь. Так вчора була інфо що вже підняли ставки. Цікавить конкретика.
Цікавий написав:Піпл, від завтра ПІБ підіймає депозитні ставки у ГРН, + відміняють 1% за зняття готівки з карт.рахунку у касі ПІБ! - мені щойно дзвонив мій нач. відділення.
Що можете сказати конкретно (время деньги)? На протязі 2 днів маю прийняти рішення на рахунок продовження чи припинення співпраці з ПІБом.
конкретно - зараз на сайті бауч, що по депозиту на 1 міс., де вчора була ставка 18%, сьогодні стоїть 20%. тобто - Депо ставки таки підняли. а стосовно комісії за видачу - нуу, не був я ще у відділенні... але, моє відділення брехати не буде - від сьогодні комісії за отримання готівки через касу з карткових рахунків немає. А от... чи не введуть її знову, коли "накосять" депозитів - звідки нам знати? взагалі-то... кажуть, що таки "верхівка" взялась до питання обслуговування саме фіз. осіб - Голова правління не бажає втрачати клієнтів і взяв це під контроль.
tatop написав: але...надійність ПІБа не викликає сумнівів.
Надежность понятие многогранное. Если мы говорим о банкротстве ПИБа в среднесрочной перспективе, то этого конечно не будет. Если мы говорим о предсказуемости ценовой и клиентской политики банка, то этого...нет и не придвидется. С ним как на вулкане, вроди все хорошо, плодородная почва и красивый вид, а потом раз и...как обычно с ПИБом. Не знаеш куда бежать.
Давно не читал форум, полгода назад была с ними хохма. У них был счет, не основной, но кое-что туда падало, по старой, до 2008 привычке. Поставили ультиматум, или перевожу все обороты к ним и выхожу на оплату им за услуги не менее 1000 грн в месяц, или закрываю счет. Сегодня 1000, завтра 5000, потом миллион, репа не треснет? Распрощался, вижу что не зря, перспектив нет. Вот интересно, им действительно мешали, те пару сотен в месяц, что от меня перепадали? Их конкуренты, почему то, были несказанно рады увеличившимся оборотам. Они в разных банкошколах учились? Или они просто учились? )))
ponch08 написав:И не надейтесь, просто очередная служебка от Александра и его коллег, мониторящих этот и другие форума, наконецто добралась "куда надо".
А при чем здесь Александр, если tatop открытое письмо Владимиру Владимировичу написал
tatop написав:Що можете сказати конкретно (время деньги)? На протязі 2 днів маю прийняти рішення на рахунок продовження чи припинення співпраці з ПІБом.
Если и дальше собираетесь сотрудничать с ПИБом, то тогда лучше выпустить "Кредитку по почте" с XX 000 кредитным лимитом, чтобы уменьшить плату за годовое обслуживание пакета "ПИБ. Все в одном" до 150 грн. (50 грн. в первый год).
ponch08 написав:И не надейтесь, просто очередная служебка от Александра и его коллег, мониторящих этот и другие форума, наконецто добралась "куда надо".
А при чем здесь Александр, если tatop открытое письмо Владимиру Владимировичу написал
tatop написав:Що можете сказати конкретно (время деньги)? На протязі 2 днів маю прийняти рішення на рахунок продовження чи припинення співпраці з ПІБом.
Если и дальше собираетесь сотрудничать с ПИБом, то тогда лучше выпустить "Кредитку по почте" с XX 000 кредитным лимитом, чтобы уменьшить плату за годовое обслуживание пакета "ПИБ. Все в одном" до 150 грн. (50 грн. в первый год).
Дякую за ділову пропозицію. ЇЇ достатньо лише активувати за 150 грн? Потім 100 грн повертають. І можна зовсім не користуватися?
Определенно сотрудники ПИБа читают эту ветку. Автором очередного варианта тарифов, некий Roman Bidziura, уже не числится. Но сделать так, чтобы файл не ссылался на внешние источники там по-прежнему не умеют.