Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3536373839 ... 285>
Повідомлення Додано: Сер 24 жов, 2012 21:41

vasul_lviv написав:судячи по оголошеннях у ВМ, середня ціна на 2 к. хрущівки наближається до 35 тис.
причому оголошень явно не 1-2, і серед них є реальні.
хто що з цього приводу думає?

Пане Василю,
Вказуйте район, метраж і стіни. Інакше важко щось говорити.
Позвоніть по цікавих для вас варіянтах за одно спробуйте їх поторгувати.

Продзвонив по цікавих оголошеннях, відповідають рієлтори.
Крім того питав, що мені буте тра заплатити понад ціну квартири (податки, БТІ, юрист, послуги рієлтора). Але цікава штука - на пряме питання скільки мені будуть коштувати їх послуги відповіді не отримав. Намагаються взнати яку максимальну суму я можу заплатити за квартиру, починають юлити, давайте подиветесь і ми вам те і се... лиш не пряма відповідь. Хтось може це пояснити?
mju

Подякував: 210 раз.
Подякували: 491 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 жов, 2012 12:06

mju написав:Продзвонив по цікавих оголошеннях, відповідають рієлтори.
Крім того питав, що мені буте тра заплатити понад ціну квартири (податки, БТІ, юрист, послуги рієлтора). Але цікава штука - на пряме питання скільки мені будуть коштувати їх послуги відповіді не отримав. Намагаються взнати яку максимальну суму я можу заплатити за квартиру, починають юлити, давайте подиветесь і ми вам те і се... лиш не пряма відповідь. Хтось може це пояснити?

А що, було інакше? 95% оголошень - ріелтори. Інколи трапляються власники. І навіщо ви їх питаєте, скільки будуть коштувати послуги? Треба подивитись об’єкт - якщо підходить, тоді називайте свою ціну. Наприклад, озвучена ціна 35000 дол. Ви кажете - даю 32000, і це з оформленням. А ви діліться з власником як хочете, у мене більш немає". Ціну зараз і в близькому майбутньому диктує покупець.
ricardo

Подякував: 333 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 жов, 2012 22:03

ricardo написав:
  mju написав:Продзвонив по цікавих оголошеннях, відповідають рієлтори.

А що, було інакше? 95% оголошень - ріелтори. Інколи трапляються власники. І навіщо ви їх питаєте, скільки будуть коштувати послуги? Треба подивитись об’єкт - якщо підходить, тоді називайте свою ціну. Наприклад, озвучена ціна 35000 дол. Ви кажете - даю 32000, і це з оформленням. А ви діліться з власником як хочете, у мене більш немає". Ціну зараз і в близькому майбутньому диктує покупець.

Не знаю що там кому диктує , але:
ціна за двохкімнатну в 43 000 + 50% за оформлення =44-45000 при оплаті 100% і є бажаючі.
Маю надію , що в понеділок підпишемо попередню угоду з авансом.
І це в будинку який ще де-юре не зданий. :D
Адресу і фото будинку в передмістті нікому зайвий раз приводити надіюсь не потрібно :D :D
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 26 жов, 2012 14:29

Re: Нерухомість у Львові

Думаю, що люди котрі саме зараз мають тих 40 тисяч не готові купляти хрущовки. Зараз низькоякісне житло не популярне і воно ще просідатиме. Ті часи, що покупці були готові купити що небудь аби купити вже пройшли.
Доречі, дайте приклади. Який там метраж, район.

А будівельнику просто пощастило. Знайти кліента в такий час і на таку пропозицію це добре пощастило. Бо як ви кажете, воно не здане, за містом і людина погодилась. Ви напевне володієте гіпнозом :)
galician

Подякував: 3 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 26 жов, 2012 19:46

http://dom.ria.ua/ru/realty-4220157.html

$200 000
http://fotohost.org/images/a1e9d807-44kB.jpg

Навесні було 275000.
Наприкінці літа 220000.
І ще пам’ятаю, було багато коментарів про те, щоб знизили ціну до 200 тис, тоді покупці появляться. На що власниця відповідала, що по 200 тисяч у неї стоїть черга.

Розумію, черга наразі розійшлась. Наступна збереться навесні по 150000, напевне.
ricardo

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 28 жов, 2012 21:45

Намагаються взнати яку максимальну суму я можу заплатити за квартиру, починають юлити, давайте подиветесь і ми вам те і се... лиш не пряма відповідь. Хтось може це пояснити?

думаю, що конкретних покупців немає, от ріелтори і намагаються взнати "межу попиту".

Пане Василю,
Вказуйте район, метраж і стіни. Інакше важко щось говорити.
Позвоніть по цікавих для вас варіянтах за одно спробуйте їх поторгувати.

так в тому то і суть, що практично у всіх за винятком центральних.
Для мене, що хрущівка із цегли, що із панелі - однаково.
як колега зазначив - не торгуються по телефону... :mrgreen:

ціна за двохкімнатну в 43 000 + 50% за оформлення =44-45000 при оплаті 100% і є бажаючі.

ну-ну, скоро вже рік буде. подивимось на отих всіх покупців на Різдво :mrgreen:
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Нед 28 жов, 2012 23:07

якщо я запрошу його на заключення угоди до нотаріуса ?

часом не до того, що мав особливості оподаткування операцій із нерухомістю тобі розяснити?
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Сер 31 жов, 2012 15:12

Re: Нерухомість у Львові

зацікавила пропозиція про 2к хрущовки за 35 000. Можете хоч зсилку дати? Про рИелторів- нічого дивного. Їм би тільки дати почути запах грошей, будуть Вам шукати. Вірніше, не шукати, а тулити те, що в них є.

Питання до тих, хто в курсі -- 65 000 за 54 квадрати в цеглі в районі Санта-барбари, чи не закруто власник захотів? 4-ий поверх 9 поверхового будинку, 2 кімнати. Прохання ділитись роздумами. Я відмовився зразу, торгуватись не захотіли в принципі.
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 лис, 2012 09:18

ostrig написав:Питання до тих, хто в курсі -- 65 000 за 54 квадрати в цеглі в районі Санта-барбари, чи не закруто власник захотів? 4-ий поверх 9 поверхового будинку, 2 кімнати. Прохання ділитись роздумами. Я відмовився зразу, торгуватись не захотіли в принципі.

Звісно, закруто. Хай чекають "покращених покупців". З Н.Року побачите, ще будуть Вас шукати, щоб купили.
ricardo

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 лис, 2012 09:40

ricardo написав:Звісно, закруто. Хай чекають "покращених покупців". З Н.Року побачите, ще будуть Вас шукати, щоб купили.

А що буде з нового року?
mju

Подякував: 210 раз.
Подякували: 491 раз.

Профіль

#<1 ... 3536373839 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість