|
Платинум Банк 2009-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 25 жов, 2012 18:33
tatop написав:Воffka, про некомпетентність співробітників відділень банку не можу з Вами погодитись.
Если Вам так везет, это еще не значит, что всем клиентам Платинума везет попасть на адекватных, компетентных сотрудников! Я сужу по работе, и выводы из последних событий далеко не в пользу Платинума! У меня есть свое мнение, и переубедить меня Вам вряд ли Вашими дифирамбами в адрес ПТ, удастся. А о компетентности сотрудника на этом форуме тоже еще "бабка на двое сказала": на вопросе от Плюшкина, заданный несколькими страницами ранее о корректировке договоров, уважаемый товарищ-представитель банка, мягко говоря, "слился"...
-
Воffka
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 25 жов, 2012 18:51
Воffka написав: tatop написав:Воffka, про некомпетентність співробітників відділень банку не можу з Вами погодитись.
Если Вам так везет, это еще не значит, что всем клиентам Платинума везет попасть на адекватных, компетентных сотрудников! Я сужу по работе, и выводы из последних событий далеко не в пользу Платинума! У меня есть свое мнение, и переубедить меня Вам вряд ли Вашими дифирамбами в адрес ПТ, удастся. А о компетентности сотрудника на этом форуме тоже еще "бабка на двое сказала": на вопросе от Плюшкина, заданный несколькими страницами ранее о корректировке договоров, уважаемый товарищ-представитель банка, мягко говоря, "слился"...
Абсолютно Вас підтримую і не збираюсь сперечатись. Клієнт завжди правий, як і праві Ви. Але це, як на мене, пояснюється людським фактором. А Плюшкін (це ще той фрукт, за що його і поважаю), хоча стиль викладення думки ним .... доволі нетривіальний.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 жов, 2012 20:06
tatop написав: Воffka написав: tatop написав:Воffka, про некомпетентність співробітників відділень банку не можу з Вами погодитись.
Абсолютно Вас підтримую і не збираюсь сперечатись. Клієнт завжди правий, як і праві Ви. Але це, як на мене, пояснюється людським фактором. А Плюшкін (це ще той фрукт, за що його і поважаю), хоча стиль викладення думки ним .... доволі нетривіальний.
Дуже радий, що ми дійшли із Вами згоди 
-
Воffka
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 25 жов, 2012 21:58
Козак-характерник написав:А в чому суть "виховних" методів пані Інни Литвинової? 
Мадам Литвинова - начальник цього Ценьтрового відділення. сподіваюсь, менеджери цінують своє місцезнаходження, адже - можуть же і на Соловки заслати (чи то пак! - на Солом*янку! - не знаєте? - біля кладовища відділення  ) А скаржитись - з такого дріб*язкового приводу - ні. Та Блонда не варта такої уваги.  Блонди - та... ви самі в курсі, хлопці... 
Востаннє редагувалось Цікавий в Чет 25 жов, 2012 22:04, всього редагувалось 2 разів.
-
Цікавий
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 жов, 2012 22:00
Цікавий написав: Козак-характерник написав:А в чому суть "виховних" методів пані Інни Литвинової? 
Мадам Литвинова - начальник цього Ценьтрового відділення. сподіваюсь, менеджери цінують своє місцезнаходження, адже - можуть же і на Соловки заслати (чи то пак! - на Солом*янку! - не знаєте? - біля кладовища відділення  )
Так у чому суть непорозуміння?
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 жов, 2012 14:35
Козак-характерник та... не буду я дівчинку так уже... позорити.  Ну, неввічлива - я к і більшість дамочок з її зовнішністю  , бо вважають, що маємо їм прощати ну, може забула раз, що вона на роботі... Нехай собі! 
-
Цікавий
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 жов, 2012 23:38
Внешность-не повод прощать ошибки 
-
Воffka
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 27 жов, 2012 16:17
Вроде появилась кнопка блокировки на карту.
-
DENVER_S
-
-
- Подякував: 710 раз.
- Подякували: 548 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 жов, 2012 16:53
Воffka написав:Внешность-не повод прощать ошибки
повод
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 жов, 2012 18:06
DENVER_S написав:Вроде появилась кнопка блокировки на карту.
Добрый вечер. Функция блокировки карты в интерфейсе PtClick была активна и ранее.
-
PtClick
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему