|
Платинум Банк 2009-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 31 жов, 2012 00:05
Ser Fil ..Вопросы..как бы не ко мне...) и все же я отвечу. Пост имел целью показать во всей красе программу лояльности банка Платинум . Вопрос возможной девальвации и ее глубине -это отдельный вопрос . мы живем в такой модели экономики , что девальвация в общем то возможна в любой промежуток времени , что не означает что нужно отказаться от использования банковских продуктов как депозиты и кредиты .Для нивелирования возможных девальвационных рисков должна формироваться корзина активов , в одном (какой либо ) быть рискованно. Лично я не собираюсь сидеть на матрасе - это однозначно ,это глупо  Поэтому я пользовался и буду пользоваться всеми продуктами банков...для сотрудничества выбираются банки обоснованно и не собираюсь исключать гривну из своих активов.., а вот ее величина будет регулироваться согласно моих оценок рисков . ... Так что...в чем "взрыв мозга " я так не очень и понял )) Вас удивляет , что кто-то еще имеет на своих счетах гривню?..что не все по уши в долларе ?..)..как мне видится.. должен быть определенный баланс между активами в разной форме....крайности ..любые ..они не оправданы .
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 31 жов, 2012 00:18
Цікавий написав:по ходу, розвиток депозитних пропозицій Плутинум Банки зупинився на якійсь Історичній точці в минулому... Чи ви там всі глухі? коли вже САМІ КЛІЄНТИ вам підказують - не просто свої потреби (яким ви тіпа ходите назустріч  ), а - конкретні дії, рецепти! Ви там (менеджмент, керуючі розвитком) - ГЛУХІ??! Де ваша пресловута лояльність до постійних клієнтів?! Де ваші обіцяні механізми захисту від інфляції? Хе-хех! забрехалися, панове клієнт-орієнтовані іноватори? Чи... вас вже там немає? - ГО маю на увазі  - адже ходять слухи про готовність цієї Банки до продажу (як ви це називаєте - зміна складу акціонерів  ) ПРИЗНАВАЙТЕСЬ, басурмани!  Понаїхало тут! всяких! 
А конкретніше про продажу, джерело інфо?
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
Цікавий
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 жов, 2012 00:42
Як на мене, в банку все нормально. Ось появиться Квестор, уточнимо.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 жов, 2012 00:47
Ser Fil написав:Чел бъётся ХОТЬ за логику и смысл "банковской жизни" ...  Остальные же за 0,5 - 1 %, при ЭТОМ определитесь: - ВЫ за девальвацию
Пофіг. Баксодоля більша. Ser Fil написав:- ВЫ против девальвации
Пофіг. Грндепо дасть дохідність. 
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 жов, 2012 00:56
tatop написав: Як на мене, в банку все нормально. Ось появиться Квестор, уточнимо.
А ХТО казав, що тут проблеми? тут всі показники прибуткові, портфель росте... Всьо добре. ніхто не каже про проблеми економічного характеру. а інфа на фін. ринку - таки Є! Тож, Квестор має як "головний торговець чорним товаром" підтвердити це чи простувати?  - він уже в курсі виписаних повноважень? 
-
Цікавий
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 жов, 2012 01:06
Плюшкин написав:с области выживу барыг))))
Плюшкин разбушевался.  tatop написав:Як на мене, в банку все нормально. Ось появиться Квестор, уточнимо.
Та це конкурентам муляє агресивність Платинуму. Він завжди таким був. 
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 жов, 2012 05:41
Цікавий написав: tatop написав: Як на мене, в банку все нормально. Ось появиться Квестор, уточнимо.
А ХТО казав, що тут проблеми? тут всі показники прибуткові, портфель росте... Всьо добре. ніхто не каже про проблеми економічного характеру.
На рахунок показників - не знаю, не знаю... Ось подивився на сайті АУБ його капітал: на 1 серпня 570 млн. грн. на 1 вересня 516 млн. на 1 жовтня 504 млн.грн. Капітал тане чомусь...
-
Suppiluliuma
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 31 жов, 2012 12:20
PtClick подскажите пожалуйста, могу ли я сразу зачислить деньги на депозитный счет в PtClick из другого банка или для проведения операции нужно использовать текущий или карточный счет?!? подскажите оптимальный вариант по времени зачисления, есть ли какие то комиссии в этом случае etc?
-
Lost
-
-
- Подякував: 74 раз.
- Подякували: 108 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 жов, 2012 12:37
Lost написав:подскажите пожалуйста, могу ли я сразу зачислить деньги на депозитный счет в PtClick из другого банка или для проведения операции нужно использовать текущий или карточный счет?!? подскажите оптимальный вариант по времени зачисления, есть ли какие то комиссии в этом случае etc?
1 - зарахування і списаннякоштів на/з вкладний рах в ПтБ - виключно ЧЕРЕЗ додатковий рахунок - поточний або картковий. (в ПтКлік - все досить швидко) 2 - буде комісія того банку, звідки Ви кидаєте гроші сюди, в ПтБ - див їх комісію за переказ з поточн. рах на рах в іншому банку в межах України. В самому ПтБ нема комісії за "вхід" грошей.
-
Цікавий
-
-
-
-
Профіль
-
-
|