чик написав:ЛОБ вы стали таким пессимистом в отношении укрбанксистемы после того, как уволились или ничего личного, только бизнес (с)
не аналізуйте чиїсь пересуди. зверніть уваги на рушійні фактори скільки раз я маю повторювати, що у економіста не може бути партійності, чи цехової солідарності
напередодні виборів 2010 вказував на перспективи укріплення курсу та % ставок, звертаючи увагу на другорядність визначення переможця. в той самий час було очевидно, що тимчасові бонуси треба було використовувати раціонально.
запас стабільності вичерпано, негативні наслідки невідворотні, але глибокий девал то побічне : без докорінної перебудови нашої еко-моделі та відновлення інвестиційного клімату нас чекають усі відомі нам хронічні проблеми
можливо, грядуща глибока економічна//політична криза допоможе нам щось змінити
Как изменилась покупательная способность гривны, доллара и евро за десять лет на примере конкретных товаров, пишет ЛигаБизнесИнформ. http://fotohost.org/images/a1ecca0b-48kB.jpg
tatop написав:Не хочете скоректувати? Продовжуєте бути впевненим? Дафна прогнозувала девал на травень і тепер відчуває себе троха незручно.
Ні....всі умови за девальвацію...навіть думав,що курс впаде,ще до вибоів...але помилився...Прогноз може бути й помилковим...Я не пророк...Тільки можу оцінювати ризики...За великим рахунком треба було девальвувати ще рік тому....Але палили резерви...Зараз щось незрозуміле коїться...Мабуть з політикою повязано також....Може чекають формування нового уряду...навіть опозиційного...щоб звинуватити "папередников"... Може щось інше....ми обмежені в джерелах інформації...і що в кулуарах владних насправді відбувається... і які торги йдуть...Але економічний субстракт вже перезрів...Я не боюся помилитися в прогнозі...це тільки прогноз....а я не пророк.Зараз на 100% у зеленому...навіщо невиправдані ризики з гривнею під 25-30%?
Козак-характерник написав:Зараз на 100% у зеленому...навіщо невиправдані ризики з гривнею під 25-30%?
50/50 г/д думаю виправдано... найближчі півроку
Я не хочу,щоб знецінилася навіть половина моїх заощаджень...сума не та,щоб ризикувати...Дійсно...той хто має до 10 тис гр...все одно в якій валюті....Серйозні суми за пять "0"..то інша справа.