"німці не вважають западлом їздити на вітчизняних авто"(с)

|
|
![]() Re: Байки про банки і не тільки....Можливо, це ж росіянин писав, там є(чи було пару років тому) на хабрі якось обговорювали купівлю айпадів та ще чогось таким чином ![]() Incisio Может, человек поделился сокровенным - всем заработанным к 48-м годам жизни. Ведь он не виноват, что в Украине - один из самых низких в мире уровней доходов населения, и что подобные суммы, к сожалению, являются для кого-то весомыми. А Вы его "пинаете" за это! Думается, негоже... osya1964 Пишите обо всем. Это очень востребовано. Представьте важность того, если бы Вы написали: "В пятницу хотел закрыть столбик на сумму 500у.е. (или 100 грн.). Не отдали!" - вообразите, какая была бы паника! А коль Вы написали противоположное, то пока можно быть относительно спокойным - до не выплаты таких сумм дело еще не дошло. P.S. Смайлики было бы не лишне в ряде мест расставить... Но каждый форумчанин может "поучаствовать в соавторстве", сделав это по своему пониманию и отношению к вопросу.
![]() 1) Можливо...шанси Є. Але..РИЗИКИ ТЕЖ. 2) У моєму "списку" цієї банки вже давно- нема. 3) Ні. Наявність "МОДНИХ" бувших НЕвдах-кредиторів а теперішніх НЕвдах-співвласників- це НЕ панацея а лише ШАНС. 4) Так. Банка має проблєми з ліквідністю. Це погано.Хоча, наразі, ситуація не виглядає НЕвідворотньо трагічно....але ..хоча....хтозна...як там воно буде. ПС. Колєги...люде...чєловєки....мене часто тут дивує одна обставина...ЛОЯЛЬНІСТЬ ДО ЧУЖОГО НЕДБАЛЬСТВА. Власники піддають РИЗИКУ банку, КОМУ і НАВІЩО потрібна ТОДІ ся ПОСУДИНА ??? Чи нема куди податись....чи може відсотки там найвищі...чи баришні найкращі...маємо цінувати СВІЙ... час...спокій ...і гроші. ШАНУЙМОСЯ, бо ми того ВАРТІ!.. ![]() ![]() Re: Байки про банки і не тільки....Доброго вечора пане Квестор...Ваша оцінка ..якщо буде прийнятий закон про 16% з продажу валюти фіз. особами....як це теоретично може вплине на ситуацію на валютному ринку у нас...в тому числі на курс готівковий...? І чи на вашу думку не вплине це на переговори з МВФ ?..що думаєте ?
![]()
ну можливо це не лояльність , колись банк був цілком пристойний , деякі люди відкривають депозити не на 6 12 міс , а на кілька років . З того часу все змінилось , але в банку депозити ще є . Дострокове розірвання договору , значить втрата відсотків от і цікавляться . ПС Я от думаю в приват на 2 роки податись . І в мене можу теж виникнути аналогічна ситуація і питання в далекому грудна 14 - січні 15 років . ![]() Я намагаюсь "вирішувати" проблєми по мірі їх фактичної "матеріалізації". Себто,без ВИВЧЕННЯ "проекту документу" котрим може вводитись ся норма не бачу предмету розмови, бо розмовляємо ТУТ по практичні , прикладні речі...різноманітні ТЕОРІЇ , а також їх підвиди у вигляді, чиїхось прожектів , чуток , ідей- НЕ є предметом МОЄЇ ЦІКАВОСТІ...лякатись ТІНЕЙ (ідей) звиняйте...нема бажання... ![]() ПС. З теоретичної точки зору, я ПРИХИЛЬНИК ОПОДАТКУВАННЯ ПРИРОСТУ КАПІТАЛУ,але запропонована до обговорення "новелла" нацбанку - НЕ зовсім оптимальне рішення. Однак, повторюсь, формат спілкування і природні лінощі не дозволяють мені деталізувати і обгрунтувати ( сторінок так на двадцять)сю мою ТЕЗУ... ![]()
|
|