Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 12441245124612471248 ... 2633>
Повідомлення Додано: Нед 18 лис, 2012 18:56

Ukrainian написав:
  квестор написав:

ПС. Колєги...люде...чєловєки....мене часто тут дивує одна обставина...ЛОЯЛЬНІСТЬ ДО ЧУЖОГО НЕДБАЛЬСТВА. Власники піддають РИЗИКУ банку, КОМУ і НАВІЩО потрібна ТОДІ ся ПОСУДИНА ??? Чи нема куди податись....чи може відсотки там найвищі...чи баришні найкращі...маємо цінувати СВІЙ... час...спокій ...і гроші. ШАНУЙМОСЯ, бо ми того ВАРТІ!.. :wink:

ну можливо це не лояльність , колись банк був цілком пристойний , деякі люди відкривають депозити не на 6 12 міс , а на кілька років . З того часу все змінилось , але в банку депозити ще є . Дострокове розірвання договору , значить втрата відсотків от і цікавляться .
ПС Я от думаю в приват на 2 роки податись . І в мене можу теж виникнути аналогічна ситуація і питання в далекому грудна 14 - січні 15 років .

Це Ваша оцінка "пристойності"...несіть її... :wink:
Кредитпром - ЗАВЖДИ ..був... є...і БУДЕ в найближчому майбутньому, НЕ найбезпечнішим місцем ЗБІРІГАННЯ грошей...і його включення у КІНЕЦЬ мого списку(один раз) було обгрунтоване наполегливими і яісними зусиллями по його порятунку...але ся сварка.

Наразі, маємо чудову нагоду ще раз переглянути оцінку РИЗИКІВ вибору банкИ... :wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 лис, 2012 19:02

Резвимся ... В погребке...

AlexJ написав:
  osya1964 написав:asu95 В пятницу закрыл стобик на сумму 500у.е. без проблем.

Вы б еще про столбик в 100 гривен написали.

osya1964
Пишите обо всем. Это очень востребовано.
Представьте важность того, если бы Вы написали: "В пятницу хотел закрыть столбик на сумму 500у.е. (или 100 грн.). Не отдали!" - вообразите, какая была бы паника!
А коль Вы написали противоположное, то пока можно быть относительно спокойным - до не выплаты таких сумм дело еще не дошло.
P.S. Смайлики было бы не лишне в ряде мест расставить... Но каждый форумчанин может "поучаствовать в соавторстве", сделав это по своему пониманию и отношению к вопросу.[/quote]
Чел "пересыпает" свои столбики ...дабы приумножались ... :roll:
Один из самых продуктивных обрядов, направленный именно на привлечение денег, это румынский денежный обряд.
Для проведения этого обряда необходимо взять небольшой глиняный горшочек и 30 монеток (лучше взять старые медные копеечки), хотя это и не принципиально, не хуже подойдут и десятикопеечные монетки, главное чтобы все денежки были одинаковы. Горшочек поместите в такое место своей квартиры, где вы сможете каждый день его постоянно видеть. Возьмите три монетки в правую руку и, крепко сжав руку в кулак, произнесите следующую фразу:
Пятью три, пятью три, древний дух ко мне приди! Трижды пять, трижды пять, много денежек опять!
После этого опустите монетки в горшочек. И далее поступайте так еще 9 дней. Это считается первой частью денежного обряда.

Ну а если по-взрослому, тогда Спасибо коллеге Фунтику за ОЧЕНЬ своевременный ИЗЫСК : http://funtik-12345.livejournal.com/
Ser Fil

Подякував: 80 раз.
Подякували: 246 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 лис, 2012 19:06

квестор написав:
  -VICTOR- написав:Доброго вечора пане Квестор...Ваша оцінка ..якщо буде прийнятий закон про 16% з продажу валюти фіз. особами....як це вплине на ситуацію на валютному ринку у нас...в тому числі на курс готівковий...? І чи на вашу думку не вплине це на переговори з МВФ ?..що думаєте ?

Я намагаюсь "вирішувати" проблєми по мірі їх фактичної "матеріалізації". Себто,без ВИВЧЕННЯ "проекту документу" котрим може вводитись ся норма не бачу предмету розмови, бо розмовляємо ТУТ по практичні , прикладні речі...різноманітні ТЕОРІЇ , а також їх підвиди у вигляді, чиїхось прожектів , чуток , ідей- НЕ є предметом МОЄЇ ЦІКАВОСТІ...лякатись ТІНЕЙ (ідей) звиняйте...нема бажання... :wink:

ПС. З теоретичної точки зору, я ПРИХИЛЬНИК ОПОДАТКУВАННЯ
ПРИРОСТУ КАПІТАЛУ,але запропонована до обговорення
"новелла" нацбанку - НЕ зовсім оптимальне рішення.
Однак, повторюсь, формат спілкування і природні
лінощі не дозволяють мені деталізувати і обгрунтувати
( сторінок так на двадцять)сю мою ТЕЗУ... :wink:

..що ж погоджуюсь..обговорювати чутки не має сенсу..почекаємо ..)
те що.."новелла " має сумнівне рішення для сучаних викликів - теж погоджуюсь , а разом з тим можливо не зовсім якісні рішення краще ніж пасивність ...
Дякую..
-VICTOR-

Подякував: 406 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 18 лис, 2012 19:10

-VICTOR- написав:..що ж погоджуюсь..обговорювати чутки не має сенсу..почекаємо ..)

А я не погоджуюсь...диму без вогню не буває...краще пєрєбдєть,ніж нєдобдєть... :mrgreen: Навіть якщо це лажа...Хтось зацікавлений у вкиданні цієї інформації був.... :roll: Здогадайся з 3 разів.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 лис, 2012 19:18

Козак-характерник написав:
  -VICTOR- написав:..що ж погоджуюсь..обговорювати чутки не має сенсу..почекаємо ..)

А я не погоджуюсь...диму без вогню не буває...краще пєрєбдєть,ніж нєдобдєть... :mrgreen: Навіть якщо це лажа...Хтось зацікавлений у вкиданні цієї інформації був.... :roll: Здогадайся з 3 разів.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

..так то ж тільки наші фантазії...скільки вони коштують??...) немаючи документу - все буде на рівні домислів...що будуть обмежувальні рамки так це зрозуміло..на скільки жорсткі- побачимо....а про проект вже наговорились..)) тільки ж .. висновків жодни не зроблено , бо ж ніхно не увявляє по суті..який же буде механізм..
-VICTOR-

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 18 лис, 2012 19:21

-VICTOR- Якщо не можемо бачити документу....можна порозмірковувати...кому вигідно було вкидати таку інформацію без документу....взяти на понт матрасників?Чи прозондувати настрої?Я схиляюся до того...що це намір перелякати частину матрасників....щоб валюту державі скидали....Нехай шаромижники іншіх ЛОХІВ шукають... :D :D :D
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 лис, 2012 19:22

квестор написав:

Це Ваша оцінка "пристойності"...несіть її... :wink:
Кредитпром - ЗАВЖДИ ..був... є...і БУДЕ в найближчому майбутньому, НЕ найбезпечнішим місцем ЗБІРІГАННЯ грошей...і його включення у КІНЕЦЬ мого списку(один раз) було обгрунтоване наполегливими і яісними зусиллями по його порятунку...але ся сварка.

Наразі, маємо чудову нагоду ще раз переглянути оцінку РИЗИКІВ вибору банкИ... :wink:

Ну в далекому холодному листопаді 2010 року від Різдва Христового ... я би довірив свої кошти з деякою обережністю цьому банку на пів року максимум . Хоча ніколи він мені не подобавсь і там гроші не тримав і не тримаю .
Але люди які таки наважились це зробити припустиму взимку 2010-11 на 24 міс ... ось ось мають підійти їх строки до завершення ось ВОНИ і запитують бо при достроковому зняті відсотки втрачають .
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 18 лис, 2012 19:26

Козак-характерник написав:-VICTOR- Якщо не можемо бачити документу....можна порозмірковувати...кому вигідно було вкидати таку інформацію без документу....взяти на понт матрасників?Чи прозондувати настрої?Я схиляюся до того...що це намір перелякати частину матрасників....щоб валюту державі скидали....Нехай шаромижники іншіх ЛОХІВ шукають... :D :D :D

Да, эта тема подорвала вам здоровье :D И если это случится, вам можно посочувствовать.
Vitl

Подякував: 853 раз.
Подякували: 1900 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 18 лис, 2012 19:29

Козак-характерник написав:-VICTOR- Якщо не можемо бачити документу....можна порозмірковувати...кому вигідно було вкидати таку інформацію без документу....взяти на понт матрасників?Чи прозондувати настрої?Я схиляюся до того...що це намір перелякати частину матрасників....щоб валюту державі скидали....Нехай шаромижники іншіх ЛОХІВ шукають... :D :D :D

..ну ..ну..не так легковажно до цього...я таки думаю рішення видадуть...а інформація запущена була-для отримання критики і допрацювання документу...а заодно і впливу на свідомість українця..)і частково ці цілі досягнуті ) я так думаю..
-VICTOR-

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 18 лис, 2012 19:30

Vitl написав:
Да, эта тема подорвала вам здоровье :D И если это случится, вам можно посочувствовать.

Неа... :D :D :D Ни капельки...Меня на понт не возьмешь... :lol:
Козак-характерник
2

Профіль

#<1 ... 12441245124612471248 ... 2633>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему