Ukrainian написав:квестор як думаєте де будуть можновладці валюту брати ?
На додатковий "оптимізм" має надихати інформація, що в найближчі 12 місяців держава та суб'єкти підприємницької діяльності повинні будуть віддати своїм іноземним кредиторам десь 60 млрд дол США. Це при золотовалютних резервах у розмірі 26 млрд дол. США
osya1964 написав:asu95 вопрос в том, что уже подались... по причине возможности там взять кредит под ДИУ под 12 %,а депозит там же открыть по 20%... такое ни в каком другом банке не прокатило бы. депозит и кредит равны по сумме... депозит до лета следующего года. бежать снимать и терять проценты или расслабиться и ждать конца? как вообще варианты Из-таких как ты и возникают проблемы.
и в этом списке есть кредитпром... и не на последнем месте... надеюсь квестор не ошибается ) гибель банка, сумма вкладов которого превышает фонд гарантирования вкладов может привести к нехорошим последствиям для всей банковской системы... еще интересно кто им по межбанку денег занимал, их зацепит тоже нехило...
Да...на [color=#FF4040]39 [/color]месте...давно уже говорю...не сотворяйте себе кумира...Живите своей головой!
Згоден!!... З усім !! В цілому... І навіть.. Зокрема..
дык я никому претензий не выставляю... я сам выбирал... но и Вы немного ошиблись, с кем не бывает... хотя если бы кредитпрома не было в вашем списке, мне все равно там бы пришлось депозит открывать. спокойнее когда и кредит и депозит в одном банке.
квестор написав: ЗВР - це НЕ джерело ПЛАТІЖОСПРОМОЖНОСТІ... ЗВР- це запорука ЛІКВІДНОСТІ... Відчуйте РІЗНИЦЮ...
Але ЗВР-це засіб виходити з інтервенціями на міжбанк...а який би курс був без НБУ? Реальний курс на основі попиту-пропозиції?
1) ТАК ! 2) НЕ знаю. 3) НЕ відаю РЕАЛЬНИМ попитом та РЕАЛЬНОЮ пропозицією..
Але логічно подумати,що набагато вишче ніж зараз? Якщо б інакше..то не викликали б банкірів на "задушевні" бесіди?Не посилювали б адміністративний тиск на валютний ринок?Не вкидували інформацію про 16% податку на продаж валюти....Логічно подумати...чи ні?
asu95 написав: дык я никому претензий не выставляю... я сам выбирал... но и Вы немного ошиблись, с кем не бывает... хотя если бы кредитпрома не было в вашем списке, мне все равно там бы пришлось депозит открывать. спокойнее когда и кредит и депозит в одном банке.
Наразі..Кредипром - НЕ банкрут. Рік тому- він був ЦІКАВИМ та ПОМІРНО-РИЗИКОВАНИМ. БО порядковий номер..."має значення..трішки"....себто...
ПС. Але памятаю, що хтось мене постійно критикував за його тривалу відсутність...
ППС. САме тому, що люд орієнтується ЛИШЕ на наявність-відсутність баноК у списку і зовсім НЕ звертають уваги на коментарі та МІСЦЕ...було прийнято рішення радикального скорочення і перегляду...свіжий був влітку...СЕБТО, звиняйте...