|
Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 20 лис, 2012 15:07
Законопроект о 15-процентном налогообложении валютных операций будет принят после обсуждения и доработки. Об этом заявил лидер фракции Партии регионов Александр Ефремов сегодня на брифинге.
Ефремов отметил, что сегодня фракция провела по этому поводу дискуссию с представителями Нацбанка. "По большому счету, то, что делает Национальный банк - он пытается навести порядок, чтобы мы не зависели от иностранной валюты. Но при этом мы должны учитывать, что большое количество денег у людей находится в валюте на руках", - сказал он.
По словам Ефремова, регионалы считают, что некоторые положения законопроекта требуют серьезного обсуждения и доведения до общественности. Ряд положений требует корректировки и серьезного уточнения.
Уточняя по просьбе журналистов, как долго депутаты планируют дорабатывать данный законопроект и может ли эта доработка завершиться сегодня во второй половине дня, Ефремов отметил: "Во второй половине дня не будет приниматься этот документ. Этот документ будет либо доработан и согласован действующим парламентом, потому что у нас еще следующая неделя есть, и с 4 по 7 декабря есть рабочая неделя, либо это будет новый парламент".
Также, отвечая на вопросы журналистов, Ефремов сказал, что сам деньги в долларах не хранит и держит депозит в гривнях.
Напомним, сегодня Верховная Рада Украины отложила проект закона о 15-процентном налоге на операции по продажи наличной валюты. Такое решение было принято при рассмотрении вопроса о включении в повестку дня проекта изменений в некоторые законы Украины относительно операций с иностранной валютой №11433.
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 20 лис, 2012 15:08
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лис, 2012 15:12
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лис, 2012 15:15
он задумался, как бы не проболтать про Швейцарские счета  у меня же включена прямая трансляция из Рады, я все смотрю 
Востаннє редагувалось kievlyanka в Вів 20 лис, 2012 15:16, всього редагувалось 1 раз.
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лис, 2012 15:15
ЛОБ написав:квестор саме про пастку (що готується) для депо-вкладників у гривні я наголошував з півроку тому, знаючи яка команда дана була зверху та розуміючи наявний арсенал виключно адмнін заходів опоненти не ми з тобою ), справжні наші опоненти порозбігаються, а деякі із "сміливих" вже подумують про це та змащують сани (візи, нерухомість, бізнес є у всіх нерядових ригіональних граврдєйців та примкнувших) свій прогноз я не тільки сформулював але й спокійно (відкрито на окремій гілці) зреалізував (на срібло та золото), до речі, доходність поки що на рівні % гривне-депо, але без зуду в одному місці так, стабільність гривні буде забезпечно аж поки вона вдень не злетить у прірву (відсотків так на 30-40 за робочий тиждень та вдвічі до кінця 2013 року) в мене немає ніякого бажання вгадувати день та час Х, що невідворотньо наближається - чи є в цьому сенс для обачливого інвестору у здороровому глузді ? НІХТО НЕ ЗНАЄ МАЙБУТНЬОГО  Себто..онлі.. ІКЕБАНА... Кожному... СВОЯ.... ПС. До речі, Мудіси "опустили" Францію , нарешті процес ПІШОВ.. 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лис, 2012 15:18
квестор написав:Себто..онлі.. ІКЕБАНА... :
Онлі фартовий розрахунок.... 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Востаннє редагувалось Acceptus в Вів 20 лис, 2012 15:59, всього редагувалось 1 раз.
-
Acceptus
-
-
- Подякував: 61 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
ЛОБ написав:квестор саме про пастку (що готується) для депо-вкладників у гривні я наголошував з півроку тому, знаючи яка команда дана була зверху та розуміючи наявний арсенал виключно адмнін заходів опоненти не ми з тобою ), справжні наші опоненти порозбігаються, а деякі із "сміливих" вже подумують про це та змащують сани (візи, нерухомість, бізнес є у всіх нерядових ригіональних граврдєйців та примкнувших) свій прогноз я не тільки сформулював але й спокійно (відкрито на окремій гілці) зреалізував (на срібло та золото), до речі, доходність поки що на рівні % гривне-депо, але без зуду в одному місці так, стабільність гривні буде забезпечно аж поки вона вдень не злетить у прірву (відсотків так на 30-40 за робочий тиждень та вдвічі до кінця 2013 року) в мене немає ніякого бажання вгадувати день та час Х, що невідворотньо наближається - чи є в цьому сенс для обачливого інвестору у здороровому глузді ?
Гадаю, причина ранкової осічки Хомутинника не прозріння і т.ін., а післявиборча зміна робочого режиму старої "машини голосування". Без "червоних" і "народників" нема 226 голосів. Представник "червоних" пообіцяв голосувати проти внесення до порядку денного. А "народник" №1, який ще при повноті повноважень, і на голосування не поставив.
-
mike41
-
6
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 2508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лис, 2012 15:21
квестор я так розумію, що стратегія влади на сьогодні полягає в тому щоб втриматися на плаву за рахунок "стрижки" експортерів на 50 % їх виручки. І скільки ж можна протриматися за рахунок цього інструменту ? Про те, що найближчим часому в Європах стане стабільна економіка позивних не поступає. Наше залізо тримається на мінімумі. Ціну на газ ніхто не знизить. Відповідно, що може в найближчий рік повпливати позитивно на ріст нашої екноміки. я так розумію, що надія на отримання траншу МВФ + інших позик, і за рахунок цього тягнути знову доки "погода" в світі не покращиться і не піде в ріст метал. Але основне питання скільки часу так можна протягнути ?! Які ключові події (фактори) можуть змінити стан економіки в позитив щоб можна було казати, що прожили рік не за рахунок позик і радіти за наших стратегів, які знов напозичалися, а за рахунок нашого реального виробництва ?
-
дядя Ваня
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-