|
|
![]()
О, ото вже як "обачливий інвестор" пишете - без дат... ![]() Он мораторій на землю відмовились продовжити,всіляко заставляють з валютобю розлучатись і фізиків і юриків і т.д. Можуть виходить тягнути якшо хочуть... А якшо і кредит МВФ-ий отримають, шо тоді? Всерівно девал, причому негайний? Реально - наразі є помірна девальвація, про яку вони весь час говорили. Певно єдине їхнє досягнення... А шо буде далі, знають тільки вони... Он Аляк теж про катастрофу говорить вже скільки років, та й ніхто і не сперечається що вона буде, тільки питання коли.... Ви теж можете декілька років так казати і врешті колись вгадаєте... ![]()
![]()
..со всем уважением... ![]() а последствия....? а пох..? да ![]()
![]()
....питання не до мене..але я свою думку докину , якщо не проти... В Європах так..не все гаразд і коли буде стабілізація на сьогодні не видно .. але чому ви вважаєте ,що економіка це тільки експорт ..тим більше що він у нас сировинний в більшості... у нас що внутрішній попит задоволений ?..як на мене потрібно зараз в середині країни стимулювати економіку . реалізовувати нац проекти ..є куди вкладати гроші і що будувати . Думаю у нас іншого варіанту як домовитись з МВФ і отримати підтримку кредитами - нема . А баланс наш негативний виправляти комплексно зайнявшись газом і проектами навколо цього питання - цим самим і економіку стимулюючи свою . Якщо цікавитесь то повинні знати - ще дві платформи плавучі мають бути в слідуючому році , реальний видобуток газу в 2013 очікують ..щось там +1 млрд . , газ реверсний дешевший , будівництво терміналу , заплановано будівництво заводу з газифікації вугілля для переведення ТЕЦ на цей вид палива ,за сучаною технологією... на слідуючий рік планується закупити в Раші уже 18-20 кубів....щось мені підказує..Раша має "дрогнуть"..вони втрачають найбільшого покупця . тільки газове питання може дати суттєве виправлення торгового балансу.Думаю ,що ціну на газ внутрішню таки трохи піднімуть..у всякому разі -це логічно було б. думаю в такий не простий час потрібно переорієнтовуватись на свій ринок ..дороги..мости..і так далі ...підтримувати свою економіку на плаву..до покращення умов на зовнішніх ринках.. Востаннє редагувалось -VICTOR- в Вів 20 лис, 2012 15:54, всього редагувалось 2 разів.
![]()
Я НЕ знаю ( і НЕ хочу знати) нічиїх стратегій, бо це все ДУРНЯ(перепрошую за відвертість)..існує ЛИШЕ фактична "торба" з експортом та слабкий внутрішній попит та інвестиції...КРЕДИТ- НОРМАЛЬНИЙ механізм СТИМУЛЮВАННЯ ..і внутрішнього попиту ..і ІНВЕСТИЦІЙ...ЗАкредитованість країни- НЕвисока...у нас НЕМА ПРОБЛЄМИ ВЕЛИКИХ БОРГІВ...існує ПРОБЛЄМА їх строковості( короткі) та вартості( дорогі).. Себто, ТЕОРЕТИЧНО МОЖНА ЖИТИ НА КРЕДИТНОМУ СТИМУЛЮВАННІ ...РОКИ...очікуючи... чи манни з неба...чи зростання цін на метал...чи зниження енергоємкості....чи прильоту марсіан котрі приведують до тями структурні економічні дисбаланси... ![]() Це коротенько...і ВОСТАННЄ ![]() Бо мені... звиняйте..."до лампади" сі проблєми... мене цікавить ЛИШЕ одне питання... "ЗБЕРЕГТИ і ПРИМНОЖИТИ"...свої куці заощадження...і ВСЬО... ![]() ПС. Не варто намагатись ВГАДАТИ ЩОСЬ...чи "спрогнозувати" КОГОСЬ... НЕма у цьому СЕНСУ...рано чи пізно ...УСІ ПОМИЛЯЮТЬСЯ... Сенс є оцінити НЕ ймовірності настання "проблєм" а їх НАСЛІДКИ...і не тільки настання "проблєм" але і наслідки їх відсутності....сформувати на ЦІЙ основі ...ІКЕБАНУ...і припинити "паритись".. ![]() ![]() дядя Ваня писав
Десь зустрічалося, що експортери продають біля 75% валютних надходжень без усякої "обязаловки". Джерело не пригадаю. Якщо це справді так - то який сенс вводити обов'язковий продаж 50%? Чи експортери почали притримувати валюту? ![]() Тарас Бульба
шановний, не вам нагадувати, що з гривнею я тісно "дружу" )) пост-електоральну стабілізіцію 2010, котру нік лоб з легкістю наврочив у кінці 2009 (в протилежність шановному аляку) ВИЧЕРПАНО. про що ви завчасно попереджені ))) ПС. не для генеральских планок на грудях скажу, що ревал першоі половини 2008-го (якщо пам'ятаєте з 5,05 до 4,55) теж був передбачуваним. з грудня 2007-го. ПС2. майбутнє до дрібниць мо й не варто знати. достатньо рушійних факторів у теперішньому часі. ![]() квестор
Усьо з Вами ясно Квестор... ![]() тобто, виходячи з Ваших міркувань - немає кредитів, немає гривні...
![]() жизнь наладится)Сорос активно скупает золото
20.11.2012, Москва – 12-летнее ралли по золоту, с большой вероятностью, продолжится и в 2013 году. Наиболее крупные скупщики золота – миллиардеры Джордж Сорос и Джон Паулсон – по материалам AForex. Согласно опросам Bloomberg (пул из 16 экспертов), «желтый металл» будет расти в каждом квартале следующего года и дойдет до отметки $1925 за унцию в последние три месяца 2013 года. Компания миллиардера Паулсона - Paulson & Co. – в данный момент времени располагает $3.62 млрд активов в SPDR GT (SPDR Gold Trust – биржевой инструмент, привязанный к золоту). Инвесторы в текущем году купили 247 метрических тонн золота (через биржевые инструменты ETP), что существенно больше годового объема золота, который производит США ежегодно. Управляющие активами активно скупают золото на фоне политической неопределенности в США. В частности, вопрос «фискального обрыва» (который рискует увести США в очередную рецессию) все еще остается в подвешенном состоянии. Еще один риск – инфляционный, который обостряется с наращиванием монетарного стимулирования со стороны всех мировых ЦБ. Инвесторы предпочитают запастись реальными активами (вроде нетленного «желтого металла»), чтобы обезопасить себя на случай резких колебаний рынков.
|
|