Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 12651266126712681269 ... 2633>
Повідомлення Додано: Вів 20 лис, 2012 15:22

Acceptus написав:закаложировал

:D КРОСАВА
spieler

Подякував: 21 раз.
Подякували: 157 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лис, 2012 15:24

ЛОБ написав:квестор

саме про пастку (що готується) для депо-вкладників у гривні я наголошував з півроку тому, знаючи яка команда дана була зверху та розуміючи наявний арсенал виключно адмнін заходів

опоненти не ми з тобою ), справжні наші опоненти порозбігаються, а деякі із "сміливих" вже подумують про це та змащують сани (візи, нерухомість, бізнес є у всіх нерядових ригіональних граврдєйців та примкнувших)

свій прогноз я не тільки сформулював але й спокійно (відкрито на окремій гілці) зреалізував (на срібло та золото), до речі, доходність поки що на рівні % гривне-депо, але без зуду в одному місці

так, стабільність гривні буде забезпечно аж поки вона вдень не злетить у прірву (відсотків так на 30-40 за робочий тиждень та вдвічі до кінця 2013 року)

в мене немає ніякого бажання вгадувати день та час Х, що невідворотньо наближається - чи є в цьому сенс для обачливого інвестору у здороровому глузді ?

О, ото вже як "обачливий інвестор" пишете - без дат... :wink: Але ж можуть постраждати і валютні вкладники. В цьому напевно вже ніхто не сумнівається. Тоді виходить шо треба сидіти в кеші і не рипатись по банках. І так рік чи два чи три... Ви ж були впевнені що вже навесні капець нагряне, а його все немає...
Он мораторій на землю відмовились продовжити,всіляко заставляють з валютобю розлучатись і фізиків і юриків і т.д. Можуть виходить тягнути якшо хочуть... А якшо і кредит МВФ-ий отримають, шо тоді? Всерівно девал, причому негайний?
Реально - наразі є помірна девальвація, про яку вони весь час говорили. Певно єдине їхнє досягнення... А шо буде далі, знають тільки вони...
Он Аляк теж про катастрофу говорить вже скільки років, та й ніхто і не сперечається що вона буде, тільки питання коли.... Ви теж можете декілька років так казати і врешті колись вгадаєте... :wink:
Тарас Бульба

Подякував: 27 раз.
Подякували: 135 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лис, 2012 15:24

Козак-характерник написав:
  Weltbuerger написав:
Да, игра безусловно "красивая", но такой игрой они уже очень напугали вкладчиков и т. н. "средний класс" (и меня лично как вкладчика). Законопроект отправлен "на доработку" - и мало ли что еще теперь придет в горячие головы. Еще не вечер... Теперь "до выяснения" для себя - только кратчайшие депо с возможностью выдернуть в любой момент, текущие счета типа "активних грошей" и матрасная часть обязательно. Все в валюте естественно.

На что не пойдешь,чтобы иммитировать ревал кратковременный.... 8) Когда тонут-хватаются за любую соломинку...Пора бы уже забывать шулерские замашки! Все ж тепереча ПРЕЗЫДЕНТ...ГАРАНТ....Нужен бакс...покупай....только за справедливую цену....Но гены противятся... :D :D :D Все развести ЛОХОВ хотят...по понятиям...Банду геть!Гарбуз Давай девал! :evil: Для чего жечь резервы?Зачем насиловать экономику?Средний класс?Поймите дурики....народ уже наученный вашими покращеннями.....нихто вам бакинских просто так не отдаст! :lol: :lol: :lol:

..со всем уважением... :wink: но рвать на себе рубашку защитника среднего класса не надо..))) все же проще.... хочется девал -чтоб банально заработать...
а последствия....? а пох..? да :cry: жаль страну ..готовы продать за пару лишних долларов..но страна же это не теперешняя власть?...почему же такое отношение ?...а найти иной способ заработка для своего капитала никак ???..а еще якобы партриот..за свободу...что творится то в стране...
-VICTOR-

Подякував: 406 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 20 лис, 2012 15:26

Re: Байки про банки і не тільки....

-VICTOR- написав:.а еще якобы партриот..за свободу...что творится то в стране...
молодца 8)
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лис, 2012 15:44

дядя Ваня написав:квестор я так розумію, що стратегія влади на сьогодні полягає в тому щоб втриматися на плаву за рахунок "стрижки" експортерів на 50 % їх виручки. І скільки ж можна протриматися за рахунок цього інструменту ? Про те, що найближчим часому в Європах стане стабільна економіка позивних не поступає. Наше залізо тримається на мінімумі. Ціну на газ ніхто не знизить. Відповідно, що може в найближчий рік повпливати позитивно на ріст нашої екноміки. я так розумію, що надія на отримання траншу МВФ + інших позик, і за рахунок цього тягнути знову доки "погода" в світі не покращиться і не піде в ріст метал. Але основне питання скільки часу так можна протягнути ?! Які ключові події (фактори) можуть змінити стан економіки в позитив щоб можна було казати, що прожили рік не за рахунок позик і радіти за наших стратегів, які знов напозичалися, а за рахунок нашого реального виробництва ?

....питання не до мене..але я свою думку докину , якщо не проти...
В Європах так..не все гаразд і коли буде стабілізація на сьогодні не видно ..
але чому ви вважаєте ,що економіка це тільки експорт ..тим більше що він у нас сировинний в більшості... у нас що внутрішній попит задоволений ?..як на мене потрібно зараз в середині країни стимулювати економіку . реалізовувати нац проекти ..є куди вкладати гроші і що будувати .
Думаю у нас іншого варіанту як домовитись з МВФ і отримати підтримку кредитами - нема .
А баланс наш негативний виправляти комплексно зайнявшись газом і проектами навколо цього питання - цим самим і економіку стимулюючи свою .
Якщо цікавитесь то повинні знати - ще дві платформи плавучі мають бути в слідуючому році , реальний видобуток газу в 2013 очікують ..щось там +1 млрд . , газ реверсний дешевший , будівництво терміналу , заплановано будівництво заводу з газифікації вугілля для переведення ТЕЦ на цей вид палива ,за сучаною технологією... на слідуючий рік планується закупити в Раші уже 18-20 кубів....щось мені підказує..Раша має "дрогнуть"..вони втрачають найбільшого покупця .
тільки газове питання може дати суттєве виправлення торгового балансу.Думаю ,що ціну на газ внутрішню таки трохи піднімуть..у всякому разі -це логічно було б.
думаю в такий не простий час потрібно переорієнтовуватись на свій ринок ..дороги..мости..і так далі ...підтримувати свою економіку на плаву..до покращення умов на зовнішніх ринках..
Востаннє редагувалось -VICTOR- в Вів 20 лис, 2012 15:54, всього редагувалось 2 разів.
-VICTOR-

Подякував: 406 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 20 лис, 2012 15:44

дядя Ваня написав:квестор я так розумію, що стратегія влади на сьогодні полягає в тому щоб втриматися на плаву за рахунок "стрижки" експортерів на 50 % їх виручки. І скільки ж можна протриматися за рахунок цього інструменту ? Про те, що найближчим часому в Європах стане стабільна економіка позивних не поступає. Наше залізо тримається на мінімумі. Ціну на газ ніхто не знизить. Відповідно, що може в найближчий рік повпливати позитивно на ріст нашої екноміки. я так розумію, що надія на отримання траншу МВФ + інших позик, і за рахунок цього тягнути знову доки "погода" в світі не покращиться і не піде в ріст метал. Але основне питання скільки часу так можна протягнути ?! Які ключові події (фактори) можуть змінити стан економіки в позитив щоб можна було казати, що прожили рік не за рахунок позик і радіти за наших стратегів, які знов напозичалися, а за рахунок нашого реального виробництва ?

Я НЕ знаю ( і НЕ хочу знати) нічиїх стратегій, бо це все ДУРНЯ(перепрошую за відвертість)..існує ЛИШЕ фактична "торба" з експортом та слабкий внутрішній попит та інвестиції...КРЕДИТ- НОРМАЛЬНИЙ механізм СТИМУЛЮВАННЯ ..і внутрішнього попиту ..і ІНВЕСТИЦІЙ...ЗАкредитованість країни- НЕвисока...у нас НЕМА ПРОБЛЄМИ ВЕЛИКИХ БОРГІВ...існує ПРОБЛЄМА їх строковості( короткі) та вартості( дорогі)..
Себто, ТЕОРЕТИЧНО МОЖНА ЖИТИ НА КРЕДИТНОМУ СТИМУЛЮВАННІ ...РОКИ...очікуючи...
чи манни з неба...чи зростання цін на метал...чи зниження енергоємкості....чи прильоту марсіан котрі приведують до тями структурні економічні дисбаланси... :wink:

Це коротенько...і ВОСТАННЄ :!:

Бо мені... звиняйте..."до лампади" сі проблєми...
мене цікавить ЛИШЕ одне питання...
"ЗБЕРЕГТИ і ПРИМНОЖИТИ"...свої
куці заощадження...і ВСЬО... :wink:

ПС. Не варто намагатись ВГАДАТИ ЩОСЬ...чи "спрогнозувати" КОГОСЬ...
НЕма у цьому СЕНСУ...рано чи пізно ...УСІ ПОМИЛЯЮТЬСЯ...
Сенс є оцінити НЕ ймовірності настання "проблєм" а
їх НАСЛІДКИ...і не тільки настання "проблєм" але
і наслідки їх відсутності....сформувати на ЦІЙ
основі ...ІКЕБАНУ...і припинити "паритись".. :wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лис, 2012 15:49

дядя Ваня писав
я так розумію, що стратегія влади на сьогодні полягає в тому щоб втриматися на плаву за рахунок "стрижки" експортерів на 50 % їх виручки. І скільки ж можна протриматися за рахунок цього інструменту ?

Десь зустрічалося, що експортери продають біля 75% валютних надходжень без усякої "обязаловки". Джерело не пригадаю. Якщо це справді так - то який сенс вводити обов'язковий продаж 50%? Чи експортери почали притримувати валюту?
omak

Подякував: 93 раз.
Подякували: 85 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лис, 2012 15:49

Тарас Бульба

шановний, не вам нагадувати, що з гривнею я тісно "дружу" ))
пост-електоральну стабілізіцію 2010, котру нік лоб з легкістю наврочив у кінці 2009 (в протилежність шановному аляку) ВИЧЕРПАНО. про що ви завчасно попереджені )))

ПС. не для генеральских планок на грудях скажу, що ревал першоі половини 2008-го (якщо пам'ятаєте з 5,05 до 4,55) теж був передбачуваним. з грудня 2007-го.

ПС2. майбутнє до дрібниць мо й не варто знати. достатньо рушійних факторів у теперішньому часі.
ЛОБ

Подякував: 197 раз.
Подякували: 1517 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лис, 2012 15:52

квестор

Усьо з Вами ясно Квестор... :wink: жартую звичайно...
тобто, виходячи з Ваших міркувань - немає кредитів, немає гривні...
Тарас Бульба

Подякував: 27 раз.
Подякували: 135 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лис, 2012 16:23

жизнь наладится)

Сорос активно скупает золото

20.11.2012, Москва – 12-летнее ралли по золоту, с большой вероятностью, продолжится и в 2013 году. Наиболее крупные скупщики золота – миллиардеры Джордж Сорос и Джон Паулсон – по материалам AForex.

Согласно опросам Bloomberg (пул из 16 экспертов), «желтый металл» будет расти в каждом квартале следующего года и дойдет до отметки $1925 за унцию в последние три месяца 2013 года. Компания миллиардера Паулсона - Paulson & Co. – в данный момент времени располагает $3.62 млрд активов в SPDR GT (SPDR Gold Trust – биржевой инструмент, привязанный к золоту).

Инвесторы в текущем году купили 247 метрических тонн золота (через биржевые инструменты ETP), что существенно больше годового объема золота, который производит США ежегодно.

Управляющие активами активно скупают золото на фоне политической неопределенности в США. В частности, вопрос «фискального обрыва» (который рискует увести США в очередную рецессию) все еще остается в подвешенном состоянии. Еще один риск – инфляционный, который обостряется с наращиванием монетарного стимулирования со стороны всех мировых ЦБ. Инвесторы предпочитают запастись реальными активами (вроде нетленного «желтого металла»), чтобы обезопасить себя на случай резких колебаний рынков.
Плюшкин

Подякував: 36 раз.
Подякували: 183 раз.

Профіль

#<1 ... 12651266126712681269 ... 2633>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор