Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Konstantinn написав:Опа, нету сберегательного, дааа ребята, классный банкинг, ну нах, на этом думаю с ним и закончу, разве что быстро вернете все назад.
Konstantinn написав:Опа, нету сберегательного, дааа ребята, классный банкинг, ну нах, на этом думаю с ним и закончу, разве что быстро вернете все назад.
Константін, Ви не жартуєте? Ваше інфо з 3 джерела. Перекидання з Ощадного на Поточний в Платинум клік робить поточний невидимим для клієнта? А перекидання з Поточного на Картковий?
tatop написав:Константін, Ви не жартуєте? Ваше інфо з 3 джерела. Перекидання з Ощадного на Поточний в Платинум клік робить поточний невидимим для клієнта? А перекидання з Поточного на Картковий?
Какие тут шутки Видимо все к чему прикасается Сберегательный - исчезает
tatop написав:Константін, Ви не жартуєте? Ваше інфо з 3 джерела. Перекидання з Ощадного на Поточний в Платинум клік робить поточний невидимим для клієнта? А перекидання з Поточного на Картковий?
Все проще. Ин-нет банк Платинума - ЧЕРНАЯ ДЫРА. В нее уже засосало и ПТКЛИК и представителя банка на ветке. Скоро дыра поглотит саму себя и аннигилирует.
Все проще. Ин-нет банк Платинума - ЧЕРНАЯ ДЫРА. В нее уже засосало и ПТКЛИК и представителя банка на ветке. Скоро дыра поглотит саму себя и аннигилирует.
Нє, це скоріше за все "чарівні ручки" програмістів, які написали і супроводжують Платинум клік.
BBC написав:Не кажіть дурниць! Є договір, де все прописано.
ДОГОВІР залучення Публічним акціонерним товариством «Платинум Банк» банківських вкладів від фізичних осіб за допомогою Системи дистанційного обслуговування «Platinum Click» (редакція діє з «07»серпня 2012р.)
5.9. Проценти на суму Вкладу нараховуються в валюті Вкладу, починаючи від дня, наступного за днем надходження коштів у обумовленому Сторонами розмірі на Вкладний рахунок, до дня, який передує даті повернення Вкладу, або списання Вкладу з Вкладного рахунку з інших підстав, передбачених цим Договором та/або чинним законодавством України. Нарахування процентів на додаткові внески до Вкладу починається з дня, наступного за днем поповнення суми Вкладу.
Отож бо. І в Цивільному Кодексі те ж саме прописано. А банківські тролі, звісно, викручують як вигідно банку, щоб не платити %% у вихідні дні.
ага, только вот
После окончания операционного дня в пятницу наступает утро понедельника, связано это с отправкой отчета на ежедневной основе в НБУ. Следовательно зачислить деньги балансом субботы мы не можем, поскольку баланс субботы и воскресенья невозможен.
(c) vimex я так понимаю, это всех банков касается. так что можете продолжать верить дальше.
В кого ( з постраждалих) першим випливе ощадний в Платинум клік - від мене бутилка коняку. Фіксація часу, розміщення поста на цій гілці зі скріном. Компенсацію моїх витрат на приз буду вимагати в відділенні банку де обслуговуюсь.