tatop
Спасибо за Атмосферу. Да называется в инет-банкинге теперь: Ощадный 1.
|
|
![]() Re: Дельта
Список конечно же не приведу, по причине, что я работник банка и к моему мнению могут прислушаться, а я как раз сторонник стабильности банковской системы. Однако, для анализа, вы сами можете использовать здравый смысл. Если у банка нет потреб кредитов, кеш кредитов, то как банк может обеспечить финансирование автокредитов и и ипотеки в долгосрочном периоде под 26%? Если же банк рассчитывает на кратковременность этого периода, то тогда вы как его депозитный клиент садитесь с банком за игровой стол. Может и повезет... ![]()
А зачем вы пытаетесь отказаться от бесплатного СМС банкинга. Поменяйте просто рингтон на телефоне если он противно пикает. ![]()
наверное, потому что он "внезапно" может стать платным, ведь в тарифах официально так и записано а то что на словах обещано, то ведь только на словах, их в случае чего не предоставишь или распечатка Ваших сообщений может служить подтверждающим документом? ![]() ![]() Re: ДельтаВідправлено на: Вів 27 лис, 2012 10:53
Від: oturchenyuk (online) Кому: Delta official Прошу дати роз`яснення + мої пропозиції по ситуації. 24.11.12, субота я мав намір поповнити поточний рахунок в грн. через банкомат у відділенні Дельта в Рівне (вул. Черняка). Проте помилково вставив в картприйомник карточку для поповнення поточного рахунку не гривневого а доларового рахунку. Банкомат прийняв гривні і зарахував їх на доларову карточку. Коли я виявив таку оказію - що я поклав гривні на дол. карточку - я звернувся за розясненнями до спеціалістів відділення. Мені порадили провірити в банкоматі? що було зараховано на доларову карточку гривні чи долари. Я це зробив і виявилося що долари. Суму в 1280 грн. було зараховано на доларову карточку сумою в 165,33 дол. Курс дуже здивував і мене і працівників відділення: 1 дол. = 7.742 грн. Спеціалісти відділення відмітили що курс обміну виявився навіть меншим від офіціального курсу НБУ і навіть пошуткували відносно можливості зробити ще одну таку операцію обмінавши по такому курсу 1 млн. грн. Потім вони звязалися з контакт-центром Дельти в Києві і вияснили, що все нормально, а вирішення що і до чого буде можливиим лише в понеділок (26.11.12) після чого порадили мені попробувати зняти зараховані кошти (долари) з карточки в касі банку, щоб пересвідчитися, чи процедура зарахування за такою дивною схемою пройшла дійсно успішно. Що я і зробив. Ніяких складнощів це не викликало. Я отримав на руки 165 дол. і попросив щоб 33 центи мені видали в гривнях. Мені їх обміняли по курсу 8.16 грн. за 1 дол. Я собі подумав, що мабуть в Дельти є якийсь особливий курс обмінний і ним користуються в Банку для якихось своїх внутрішніх процесів, можливо навіть для обніну для "дуже своїх" банківських працівників "дуже високого рівня" (цеж Україна), а мені просто випадково повезло, що я в суботу зі своєю транзакцією попав в таку ось "чарівну" обмінну лінію. Подумалось далі, що якщо щось трапилось "не гаразд", то зі мною в понеділок обовязково звяжуться працівники банку. Прото в понеділок цього не сталося. Проте в понеділок я виявив в своєму персональному кабінеті в Інтернет-Банкінку Дельти, що операція з зарахуванням і видачою 165,33 грн. в системі Інтернет-банкінгу була в моєму вікні "заблокована". А уже сьогодні 27.11.12 о 9.00 побачив в Інтернет-банкінгу, що в мене по рахунку поточному в доларах операцію відмічено як проведену і стоїть сума -10,41 дол. Тобіш що я виявився винен банку 10,41 дол. Я провірив, по якому курсу мені зарахували ("продали") долари в системі і виявилося, що: 1) 165,33 дол. (зарахували мені на карточку в замін 1280 грн. і видали на руки в касі) - 10.41 дол. (сальдо в інтернет-банкінку по доларовому поточному рахунку) = 154,92 дол. за 1280 грн. (які я випадково поклав, а банкомат прийняв, на "доларову" карточку через банкомат). Курс продажу виявився: 1280 грн. : 154,92 дол. = 8,262 грн. При тому, що курс продажу в касах Дельти для фіз. осіб 24.11.12 був 8,199 грн. (інформація з сайту: ua.курс.ком.юа/delta/2012-11-24 а також bin.ua/quotations/cash_date_24.11.2012_1001.html). Ого, думаю собі, Дельта дає. Чому такий курс Дельта зробила мені? Що це помста за самим банком зроблену помилку? Я б міг якби мені потрібні були дійсно долари придбати їх прямо в касі Дельти 24.11.12 (та й навіть 26.11.12) по курсу 8.199, а не 8,262 грн. Що це і чому? Пропоную як мінімум перерахувати транзакцію по офіційному курсу продажу який був в Дельті 24.11.12. Да і ресурсів банком затрачується на таку транзакцію мінімум - це ж відбувається системі банкоматів або в Інтернет-банкінгу, а не в касі де на таку операцію витрачається значно більше ресурсів - бумага, робота принтера, час роботи касира і інш. Чуть кращий варіант реакції Делти - це просто повернути мені моїх 1280 грн. в обмін на 165,33 дол. А "як цивілізована норма" за принесені мені клопоти вибачитися переді мною і додати до вибачення "суму компенсації за причинену мені незручність". Вона могла б спокійно бути в розмірі списання тих самих зарахованих мені в борг перед Дельтою 10,41 дол. З повагою, Олександр.
![]() Re: ДельтаАга, а счастье было так близко. Если бы по 7.742 вы бы тут не жаловались.
Востаннє редагувалось DENVER_S в Вів 27 лис, 2012 19:16, всього редагувалось 1 раз.
![]() Уважаемый Александр, спасибо Вам за предоставленную информацию. Ваш вопрос рассматривается ответственными Службами. По результатам данного рассмотрения Вы будете проинформированы дополнительно.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|