Тому, кто рассказывал, что залог успеха кептивной банки - бизнес хозяина, а золотых дел мастера никогда не будут в убытке ....
|
|
![]() del
Востаннє редагувалось activist в Сер 19 гру, 2012 17:23, всього редагувалось 1 раз.
![]() Прочитайте условия - вклад выдается по первому требованию. Продержали месяц, получили 2,25% и, если на момент условия устраивают, переоформили или ушли. Никто полгода держать не заставляет. Ясно? ![]() mike41
Но я не уверен, что в договоре не будет условия, что о досрочном расторжении нужно предупредить за какое-то количество дней? Если такое условие будет, то вопрос: можно ли написать в конце истечения первого месяца заявление о расторжении с даты, когда окончится первый месяц или нужно ждать, пока этот месяц закончится и потом писать (за неполный месяц проценты не выплачиваются) ![]() Национальная Забава ...Кто-нибудь объяснит и/или поделится догадками ...
![]()
![]() "Ваше политическое "Кредо"?-ВСЕГДА!"Колєга steven(моє шанування, до речі) активізував дискусію стосовно Кредобанку....вона НЕ нова,ся дискусія...бо Кредобанк ПЕРШИМ кілька років тому списав УВЕСЬ власний капітал у збитки..і гордо красувався певний час у звітності з ВІД"ЄМНИМ значенням сього показника...шокуючи "аналітегів" та обивателів.....
..але ...НЕ нас!!! ... ![]() Адже "інтуїтивний синтез" передбачає врахування УСІХ обставин і можливих наслідків подій...тому Кредобанк - перебував у "списках", деякий час, навіть, на досить високих позиціях. Наразі ся банка спокійно валяється у верхній частині "СКЛЯНИХ"(помірно-ризикованих) банОК... І я НЕ бачу підстав для якихось нервувань чи судорг... ![]() Номінальний розрив між "статутним" і залишком "власного" капіталів не є найбільшим серед забугорних модних "брендів і трендів", але лідери "ПОПАНДОСУ" заховали ці кінці у воду...провівши ЗМЕНШЕННЯ "статутників"...гонорова шляхта сього НЕ робила... ![]() ПС. Головним фактором ризику Кредо- слабка операційна ефективність бізнесу...але що то за шляхта котра рахує чужі(державні )гроші?.. ![]() ППС. Нещодавно зайшов у один досить модний "бренд" з позитивним "трендом". Запропонували 38% річних на пару тижнів..але ,як "юрику" і на велику суму. На що відповів , що ДЕФІЦИТ гривні стосується НЕ тільки банок...і не тільки "слабких"... ![]() Себто... "ну і нехай"... ![]() ![]()
Не думаю. Наверно, можно спросить по телефону. Впрочем, всегда бывают какие-то нюансы, обозначающиеся только при личном опыте. Пусть чуть-чуть еще осядет пыль, и будем пробовать. ![]() ![]() del
Востаннє редагувалось activist в Сер 19 гру, 2012 17:22, всього редагувалось 1 раз.
![]() ВТБ Банк вводит в действие долгосрочные вкладыУ ВТБ з'явилися вклади строком до 3х років.
Хто ж довірить на такий термін грощ банці, що змінює умови в ході гри )))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|