18:10 стор. 21 квестор = 87 Фунтик = 58 Інші = 38 Разом = 183
Хочу процитувати діючі Правила: 3. в случае выявления недобросовестных действий со стороны участников и нарушений правил форума, эти голоса будут аннулированы. 4. свой голос можно отдать путем правильного (корректного) написания ника участника форума. Для этого необходимо его скопировать и вставить в текст сообщения. 5. В случае, если несколько пользователей наберут максимально одинаковое количество голосов, среди них будет проведено голосование путем создания опроса. 6. данные правила могут быть дополнены и изменены по усмотрению администрации форума.
IMPRINTER написав:В Дельте последние десяток страниц про то как отключить смс-информирование ))). Хоть на Таврику и ЭРДЭ зайдешь так хоть есть элементы драйва, который и Кредитпром тоже подхватил ))).
хохо, а й справді, ніхто й не попередив...
ps daphne - она хорошая;) а хто її не лю - навпаки....
Часто на цьому Форумі говорять про перспективність часового арбітражу у парі євро – доляр США. Ось записана телефоном розповідь земляка. - «У канун Нового 2012 року «заснував» фірму «Євроарбітр», поклавши пачку зелених на «Мегагнучкий рахунок» у відділенні «Універсалбанку» на Кооперативній (кол. Рибна, Берії). - Під старий Новий рік конвертувався у євро, одержавши за курсом 1,262 із врахуванням 0,55%-ї комісії банку (усюди нижче усі суми мінусуються на таку ж комісію) 7880 євро. - Під сам кінець лютого євро продав по 1,348, одержавши 10564 $. - Аж через 3 місяці, 1 червня, з шорту вийшов, придбавши по 1,229 євро у сумі 8548. - У вівторок, 19 червня, реконвертувався по 1,273 у 10822 $. - За 5 тижнів, 24 липня, став у лонг по курсу 1,208 сумою 8909 євро. - Дочекавшись 14 вересня курсу 1,316, з євро вийшов, маючи 11660 долярів. - Прийняв рішення таргетувати лише по три-чотири фігури. Другого жовтня скупився по 1,28 (на рахунку 9059 євро). - За 2 тижні, 15 жовтня, по 1,312 одержав 11820 USD. - В понеділок, 12 листопада, чергова транзакція (1,268) збільшила суму євро до 9271. - Останнього листопадового дня повернувся у долар. Курс 1,3. Сума 11986 баксів. Чистий профіт 1986 долярів, у відсотках річних 21,7. Відсотковий дохід «Мегагнучких рахунків» за середньою ставкою 3,45% річних додає ще приблизно 347 долярів. Отже, «фірма» звітує десь 23% річними долярового прибутку. Девальвацією гривні не переймаюсь. Щоправда, 10 разів довелося відвідати банк – за будь-якої погоди». Я не став дратувати земляка розмірковуваннями про ризики, пов”язані із «Універсалбанком» - власністю найзаможнішого громадянина Греції пана Спіро Латсіса (№ 70 у світовому списку). До речі, комісія банку склала десь 680 долярів, що удвічі більше сплачених банком відсотків. Утримався й від репліки, що кожен (хіба що за винятком клієнтів «ЕРДЕ» та «Тавріки») міг отримати приблизно такий профіт і не визначаючи практично безпомилково розвороти курсу гарної пари, а примітивно поклавши на депозит 80000 рідних гривень. Щоправда, витримуючи потужний інформаційний тиск, причому небезпідставний. Знаючи, що прізвище його не Кукл, не повірив я саме надвлучному визначенню дат візитів до «Універсалу», бо співпали вони із графіком фактичним, але… у минулому часі. І не запитав про його прогнози на майбутнє. Пильний колега Mirax цим вечором помітив аналогічний дефектик у вихваляннях валютної феї, і навів фрагмент відповідного малюнку. А я цю казку повторюю лише, аби позначити мрію - максимум можливого «шпекулянтського» щастя у валютній парі №1. Особисто мені не поталанило досягнути навіть 50%-ї влучності у євро-долярі, хоча трохи потішили старий британський стерлінг та неконвертований рубль Росії.
Круто! Вам бы сценарии писать. Посмотрите старый сериал "Напряги извилины". Может вдохновит и напишите сценарий к фильму про УПА. Как подсказку, возьмите кодовое слово "Полоний". Дарю
mike41 написав:Часто на цьому Форумі говорять про перспективність часового арбітражу у парі євро – доляр США. Ось записана телефоном розповідь земляка. - «У канун Нового 2012 року «заснував» фірму «Євроарбітр», поклавши пачку зелених на «Мегагнучкий рахунок» у відділенні «Універсалбанку» на Кооперативній (кол. Рибна, Берії). - Під старий Новий рік конвертувався у євро, одержавши за курсом 1,262 із врахуванням 0,55%-ї комісії банку (усюди нижче усі суми мінусуються на таку ж комісію) 7880 євро. - Під сам кінець лютого євро продав по 1,348, одержавши 10564 $. - Аж через 3 місяці, 1 червня, з шорту вийшов, придбавши по 1,229 євро у сумі 8548. - У вівторок, 19 червня, реконвертувався по 1,273 у 10822 $. - За 5 тижнів, 24 липня, став у лонг по курсу 1,208 сумою 8909 євро. - Дочекавшись 14 вересня курсу 1,316, з євро вийшов, маючи 11660 долярів. - Прийняв рішення таргетувати лише по три-чотири фігури. Другого жовтня скупився по 1,28 (на рахунку 9059 євро). - За 2 тижні, 15 жовтня, по 1,312 одержав 11820 USD. - В понеділок, 12 листопада, чергова транзакція (1,268) збільшила суму євро до 9271. - Останнього листопадового дня повернувся у долар. Курс 1,3. Сума 11986 баксів. Чистий профіт 1986 долярів, у відсотках річних 21,7. Відсотковий дохід «Мегагнучких рахунків» за середньою ставкою 3,45% річних додає ще приблизно 347 долярів. Отже, «фірма» звітує десь 23% річними долярового прибутку. Девальвацією гривні не переймаюсь. Щоправда, 10 разів довелося відвідати банк – за будь-якої погоди». Я не став дратувати земляка розмірковуваннями про ризики, пов”язані із «Універсалбанком» - власністю найзаможнішого громадянина Греції пана Спіро Латсіса (№ 70 у світовому списку). До речі, комісія банку склала десь 680 долярів, що удвічі більше сплачених банком відсотків. Утримався й від репліки, що кожен (хіба що за винятком клієнтів «ЕРДЕ» та «Тавріки») міг отримати приблизно такий профіт і не визначаючи практично безпомилково розвороти курсу гарної пари, а примітивно поклавши на депозит 80000 рідних гривень. Щоправда, витримуючи потужний інформаційний тиск, причому небезпідставний. Знаючи, що прізвище його не Кукл, не повірив я саме надвлучному визначенню дат візитів до «Універсалу», бо співпали вони із графіком фактичним, але… у минулому часі. І не запитав про його прогнози на майбутнє. Пильний колега Mirax цим вечором помітив аналогічний дефектик у вихваляннях валютної феї, і навів фрагмент відповідного малюнку. А я цю казку повторюю лише, аби позначити мрію - максимум можливого «шпекулянтського» щастя у валютній парі №1. Особисто мені не поталанило досягнути навіть 50%-ї влучності у євро-долярі, хоча трохи потішили старий британський стерлінг та неконвертований рубль Росії.
Гарна казка.... Але ШПЕКУЛЯЦІЯ - це по-суті БІЗНЕС ! а не спокійне... навіть з деякою лєнцою "ЗБЕРІГАННЯ і ПРИМНОЖЕННЯ" тимчасово вільної ліквідності... А БІЗНЕСІВ є багато ...і деякі з них є значно інвестиційно більш цікавими ніж навіть результативно казкова фірма "Євроарбітр"....
Можна ще ШПЕКУЛЯЦІЮ класифікувати як вид азартних ігор..
Себто...трішки воно якось..НЕформатно...хоча..може це у мене фобія така...бо перші втрачені 10 доларів були саме платою за гіркий і невдалий шпекулятивний досвід..колись..
квестор написав:Гарна казка.... Але ШПЕКУЛЯЦІЯ - це по-суті БІЗНЕС ! а не спокійне... навіть з деякою лєнцою "ЗБЕРІГАННЯ і ПРИМНОЖЕННЯ" тимчасово вільної ліквідності... А БІЗНЕСІВ є багато ...і деякі з них є значно інвестиційно більш цікавими ніж навіть результативно казкова фірма "Євроарбітр"....
Можна ще ШПЕКУЛЯЦІЮ класифікувати як вид азартних ігор..
Себто...трішки воно якось..НЕформатно...хоча..може це у мене фобія така...бо перші втрачені 10 доларів були саме платою за гіркий і невдалий шпекулятивний досвід..колись..
да, интересное сочинение на тему "как заработать деньги, имея машину времени" ))) была б у меня машина времени я б больше, чем 23% заработал ))) я тоже могу щас посмотреть курсы и написать как чтоб я сделал на их пике )))) ... я не утверждаю, что, описанное автором не правда - просто такая же история могла быть и с 23% убытками
Востаннє редагувалось IMPRINTER в Нед 02 гру, 2012 22:45, всього редагувалось 1 раз.
Похоже птичка присмотрела себе другую кормушку, бо в старой долларов поменять не насыпают
daphne написав:Проценты по депозитам в гривне будут только расти.
ГривнедепоДафна ?
дает 24% .23 % +1% свыше 150К бонус плюс программа лояльности.
Я завсегда за депозит в гривне и только в гривне.НО Нет большое но не сейчас. Минимум по 10 продам свои доллары.точнее сейчас евро,но если что посчитаемся