|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 03 гру, 2012 20:59
Tyler А я не хочу панельку. Не могу я себя заставить отдать свои трудом заработанные деньги непонятно за что. Ну не стоят квартиры в старых советских домах даже половины тех денег, что за них сейчас просят (впрочем, как и многие новострои). По хорошему - их надо сносить и строить на их месте современное жилье. Я бы еще может быть подумал на счет дома царских времен, но с ж/б перекрытиями, в хорошем месте, в хорошем состоянии и не изуродованного балконами из вагонки. Но панельки, хрущи, чешки, БПС-ы и прочий хлам советских времен для меня не вариант (исключение составляют редкие сталинки, которых не успела коснуться директива об излишествах в архитектуре).
Востаннє редагувалось airmax78 в Пон 03 гру, 2012 21:03, всього редагувалось 1 раз.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 03 гру, 2012 21:02
airmax78 написав:Tyler А я не хочу панельку. Не могу я себя заставить отдать свои трудом заработанные деньги непонятно за что. Ну не стоят квартиры в старых домах даже половины тех денег, что за них сейчас просят (впрочем, как и многие новострои). По хорошему - их надо сносить и строить на их месте современное жилье.
Не хочете - і не треба Але станом на сьогодні в хрущовках проживає як мінімум 50% населення. Розвалити справа не хитра - а от хто будувати буде і найголовніше - хто це будівництво оплатить ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 03 гру, 2012 21:05
budivelnik написав:Але станом на сьогодні в хрущовках проживає як мінімум 50% населення. Розвалити справа не хитра - а от хто будувати буде і найголовніше - хто це будівництво оплатить ?
А мне какое до этого дело? 50% населения могут жить где им вздумается, хоть в землянках или блиндажах. А я своими деньгами финансировать переезд юриных "владельцев спадщины" в более приличное жилье не собираюсь.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 03 гру, 2012 21:06
airmax78 написав: budivelnik написав:Але станом на сьогодні в хрущовках проживає як мінімум 50% населення. Розвалити справа не хитра - а от хто будувати буде і найголовніше - хто це будівництво оплатить ?
А мне какое до этого дело? 50% населения могут жить где им вздумается, хоть в землянках или блиндажах. А я своими деньгами финансировать переезд юриных "владельцев спадщины" в более приличное жилье не собираюсь.
и правильно делаете  , даже кто имеет спадщину в Киеве не хотят старье покупать  , только новострой ждут и качественный
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 гру, 2012 21:11
airmax78 написав: budivelnik написав:Але станом на сьогодні в хрущовках проживає як мінімум 50% населення. Розвалити справа не хитра - а от хто будувати буде і найголовніше - хто це будівництво оплатить ?
Дійсно - яке вам до цього діло , але при цьому просив би не забувати , що точно так само ,тим хто має у власності 19 млн з чортиком квартир - не мають жодного діла до мрійника Власники 19 млн квартир - бачили десь Вас і їм глибоко по барабану , про що Ви мрієте . Поки Ви мрієте - вони живуть.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 03 гру, 2012 21:14
kievlyanka Нет, меня это вообще убивает: почему-то никто не бежит покупать за 20 тыс. баксов шестерку, пусть и с капитальным ремонтом двигателя, и может, свежевыкрашенную (в четвертый раз) и, может, даже, с самопальным кожаным салоном, полуметровым спойлером на ж*пе и пердящим прямотоком. Почему-то, обладая 20 тыс. баксов, все ищут какой-то более-менее новый Хюндай там или Шкоду. И в то же время, нормальным считается купить за 60К убитый в хлам хрущ или панельку. Который так же далек от нормального жилья, как эта шестерка от нормального автомобиля. Это что за всеобщее помешательство такое?
Востаннє редагувалось airmax78 в Пон 03 гру, 2012 21:21, всього редагувалось 1 раз.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 03 гру, 2012 21:20
budivelnik написав:Дійсно - яке вам до цього діло , але при цьому просив би не забувати , що точно так само ,тим хто має у власності 19 млн з чортиком квартир - не мають жодного діла до мрійника Власники 19 млн квартир - бачили десь Вас і їм глибоко по барабану , про що Ви мрієте . Поки Ви мрієте - вони живуть.
Они живут, мечтая продать свой убогий неликвид и переселиться однажды в нормальный дом. Вот пусть живут и мечтают дальше. В большинстве своем - они статисты на рынке - кирпичи в КРН. А я не собираюсь идти по их пути. По пути юриной "спадщины" и улучшения жилищных условий из поколения в поколение (по сути - становясь очередным кирпичом (и в прямом и в переносном смысле) в пирамиде киевских цен). Поэтому я могу пересечься с этими владельцами 19 млн. неликвида только по аренде. Для покупки меня интересует совсем другая недвижимость.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 03 гру, 2012 21:25
airmax78 написав:kievlyanka Нет, меня это вообще убивает: почему-то никто не бежит покупать шестерку, пусть и с капитальным ремонтом двигателя, и может, свежевыкрашенную (в четвертый раз) и, может, даже, с самопальным кожаным салоном, полуметровым спойлером на ж*пе и пердящим прямотоком за 20 тыс. баксов. Почему-то, обладая 20 тыс. баксов, все ищут какой-то более-менее новый Хюндай там или Шкоду. И в то же время, нормальным считается купить за 60К убитый в хлам хрущ или панельку. Который так же далек от нормального жилья, как эта шестерка от нормального автомобиля. Это что за всеобщее помешательство такое?
А різниця між шісткою б/у і шкодою/хюндаєм/мерсом У вас така сама як і різниця між хрущовкою і новобудовою ? Тоді у Вас щось з світоглядом. 1 Конструкція хрущовки ( стіни/матеріали ) - практично нічим не відрізняється від новобудови 2 Інженерні комунікації - це навісне обладнання і ніхто не заважає Вам їх поміняти 3 У хрущовки є одна перевага - місце розташування - і як правило це недолік новобудови і один недолік - планування - і як правило це перевага новобудови . Так от місцерозташування - змінити не можливо , а тому цей перевага/недолік - залишається А от планування змінити - є можливість ( правда тоді 3-кімнатна хрущовка в 45-50 м2 - добре перетворюється в одно-двохкімнатну ) 4 Срок служби - Вам точно по барабану , бо що хрущовка , що новобудова - переживуть і Вас і Ваших дітей. То яка Вам особисто різниця , що будинок виведуть з експлуатації через 30(хрущовка) чи через 60(новобудова) років після того як Вас не стане ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 03 гру, 2012 21:31
airmax78 написав:Они живут, мечтая продать свой убогий неликвид
1 І хто Вам сказав цей маразм ? 2 Спробуйте переконати київського ( чи будь-якого іншого) пенсіонера , продати свою хрущовку в близькому центрі і на замін переїхати в новобудову на околицю Крутіння пальцем коло скроні - це найпростіше що Ви отримаєте після своєї пропозиції. 3 Зверніть увагу . Ви з піною пробуєте довести що хрущі нікому не потрібні . але при цьому Вам на халяву ніхто ці хрущі не пропонує + кількість угод на вторинному ринку до 2009 була в 2 рази більша від кількості угод на первинному. Станом на сьогодні первинка=вторинці. Виходить населення своїм гаманцем однаково голосує як за хрущовку ( в 1,5 рази меншу , але й з в 1,5 рази дорожчим метром2 ) так і за новобудову на околиці. ПС У Вас концептуальна помилка Ви порівнюєте вартість хрущовки в центрі з новобудовою на околиці Спробуйте порівняти вартість хрущовки і новобудови на відстані в 100 метрів одна від одної .Новобудова буде як мінімум на 20-30% дорожча ( особливо якщо врахувати кошти , які потрібно буде затратити щоб довести новобудову до житлового стану)
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1