Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 20402041204220432044 ... 2381>
Повідомлення Додано: Пон 03 гру, 2012 21:33

budivelnik
Вы, видимо, слабо разбираетесь в автомобилях. Все то же самое можно сказать и о разнице между шестеркой и шкодой. В шестерке все поменять, выбросить и поставить новое куда проще, чем в хрюще. Только никто почему-то этим идиотизмом не занимается (за очень редким исключением). Как вы думаете, почему?
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 03 гру, 2012 21:39

budivelnik написав:У Вас концептуальна помилка
Ви порівнюєте вартість хрущовки в центрі з новобудовою на околиці
Спробуйте порівняти вартість хрущовки і новобудови на відстані в 100 метрів одна від одної .Новобудова буде як мінімум на 20-30% дорожча ( особливо якщо врахувати кошти , які потрібно буде затратити щоб довести новобудову до житлового стану)

Кто Вам сказал, что я сравниваю хрущи в центре и новостройки на выселках. Жилье на выселках для меня вообще не существует. Я не понимаю этих компромиссов за свои же деньги. Я куплю новострой на приемлемом расстоянии от центра. Т.е. это либо в центре, либо возле метро на расстоянии не более 2-3 остановок. И куплю по цене, которую буду считать приемлемой.
P.S. А люди у нас своими кошельками за что только не голосуют: и за сигареты, и за водку, и за китайский ширпотреб по ценам итальянских брендов, которым забиты наши магазины одежды и обуви и даже за МММ-2011/2012. Так что мне теперь следовать дурному примеру всех этих людей?
Востаннє редагувалось airmax78 в Пон 03 гру, 2012 21:46, всього редагувалось 1 раз.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 03 гру, 2012 21:44

airmax78 написав:budivelnik
Вы, видимо, слабо разбираетесь в автомобилях. Все то же самое можно сказать и о разнице между шестеркой и шкодой. В шестерке все поменять, выбросить и поставить новое куда проще, чем в хрюще. Только никто почему-то этим идиотизмом не занимается (за очень редким исключением). Как вы думаете, почему?

В чому мене тільки не звинувачували .....
Лікбез для Вас
Житло це :
а - конструкція ( яка простоїть 100 і більше років) - 50% вартості
б - місцерозташування - як правило чим старший будинок тим краще в нього місце (30%)
в - інженерне наповнення ( міняють раз в 30-50 років) , вартість заміни 10%
г - внутрішній ремонт - міняють хоч раз в рік , але як правило раз в 10 років 10%

пралки, шафи ,холодильники -телевізори і так далі - для житла це розхідні.

А що таке авто ?
Термін служби - 5-10 років , при чому чим старший - тим більш не потрібний.
Жодної переваги в користуванні шісткою в порівнянні з іномаркою - не має (безпека,комфорт.паливна економічність).

Я ж в свою чергу , в стані любу хрущовку перетворити в будинок з споживчими характеристиками а-ля новобудова.( в межах розумного звичайно , без збільшення висоти приміщення . але з переплануванням по сьогоднішнім нормативам .)
І коштувати ця переробка буде дай бог щоб 20-30% від вартості новобудови .

А Ви можете за 20-30% вкладень перетворити жигуль в хонду ?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 03 гру, 2012 21:47

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

airmax78 написав:Я не понимаю этих компромиссов за свои же деньги. Я куплю новострой на приемлемом расстоянии от центра. Т.е. это либо в центре, либо возле метро на расстоянии не более 2-3 остановок. И куплю по цене, которую буду считать приемлемой.

1 Забагато - Я
2 Купите , з одним маленьким але суттєвим уточненням
Якщо ціну яку ви будете вважати правильною - буде вважати правильною і продавець .

А як ми бачимо
Бажаючих купити по справедливій/приємлемій/і так далі ціні - навіть на цих сторінках море , єдина проблема - продавців по ній не має.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 03 гру, 2012 21:47

Frant написав:Кстати, Ваши 500$ за месячную аренду квартирки стоимостью 60 000$ - лично мне кажутся нереальными. А бюджетный ремонт стоимостью как минимум 5 000$? Забыли посчитать? В целом 8% годовых, вряд ли больше. :evil:

Франт, да ремонт был, каюсь, замылил, но не больше двушки обошелся. Плитку кинул, двери перекрасил сам, завез свою старую стир. машинку, холодильник сестра дала, норд, с виду как новый. Клеил обои и красил потолки/батареи сам. Окна пластик. 7 этаж, 9тиэтажный дом прямо на Интернац-ой площади.-это для airmax78.
Netorgovec

Повідомлення Додано: Пон 03 гру, 2012 21:52

budivelnik написав:А що таке авто ?
Жодної переваги в користуванні шісткою в порівнянні з іномаркою - не має (безпека,комфорт.паливна економічність).
Я ж в свою чергу , в стані любу хрущовку перетворити в будинок з споживчими характеристиками а-ля новобудова.( в межах розумного звичайно , без збільшення висоти приміщення . але з переплануванням по сьогоднішнім нормативам .)

Хрущевка, как вы над ней не колдуйте, останется хрущевкой: весь стояк вы не замените, весь дом не утеплите, разводку отопления с вертикальной на горизонтальную не измените, нормальную перепланировку без самоволки не сделаете, социальный состав соседей не поменяете, паркинг под домом не выроете, двор не облагородите, подъезд не отремонтируете.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 03 гру, 2012 21:58

airmax78 написав:Ага, т.е. вложение в 60-летний хрущ/40-50-летнюю пенельку вы считаете лучшим вложением, чем депозит в одном из перечисленных выше банков?

Я-да, т.к. был непосредственным участником событий НАДРА-УКРПРОМ-РОДОВИД. И, имея к примеру 300 000 долл на депо и возможность снять только 100грн/день-если повезет найти полный банкомат))). Причем в какой-то момент верю в события Аргентины десятилетней давности. Переведут долл вклады в грн по курсу НБУ и всех делов.
Netorgovec

Повідомлення Додано: Пон 03 гру, 2012 21:58

Netorgovec написав: 7 этаж, 9тиэтажный дом прямо на Интернац-ой площади.-это для airmax78.

Это же черт знает где... 500 баксов... Улетела за 1.5 часа... Да...
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 03 гру, 2012 22:00

airmax78 написав:
  budivelnik написав:А що таке авто ?

Хрущевка, как вы над ней не колдуйте, останется хрущевкой: весь стояк вы не замените, весь дом не утеплите, разводку отопления с вертикальной на горизонтальную не измените, нормальную перепланировку без самоволки не сделаете, социальный состав соседей не поменяете, паркинг под домом не выроете, двор не облагородите, подъезд не отремонтируете.

От бачите , подумали і до Вас дійшло - що хрущовку перетворити в щось відповідно до сьогоднішніх модних тенденцій - в мене вийде . а от з ВАЗа - іномарку зробити ні.
А тепер по порядку
1 Утеплення будинку - це взагалі на раз/два. 150-160 грн м2 зовнішньої стіни( як правило на квартиру в 60 м2 - менше 40 м2 зовнішньої стіни , або менше 1000 доларів на квартиру вартість утеплення) і термоізоляція= термоізоляції новобудови
2 Стояк поміняти - не бачу взагалі нічого складного
3 Опалення змінити з централізованого на індивідуальне - весь Ужгород вже поміняв.
4 В дворі підземний паркінг - не складніше ніж такий самий в новобудові .
5 Відремонтувати підїзд - тут взагалі проблем жодних .

Але є одна проблема - це мешканці. Але мешканці - це не проблема конструкції - це проблема в головах.
От і виходить
Проблеми у власній голові - ви пробуєте перекласти на придумування проблем в конструкціях.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 03 гру, 2012 22:02

Netorgovec написав:НАДРА-УКРПРОМ-РОДОВИД

Жадность, Неторговец, порождает бедность. Не надо вестись на самые высокие проценты. И на будущее: владельцы большинства украинских банков - так скажем, не самые честные люди. Размещая деньги в их банках - трудно ожидать что они к вам легко вернутся.
Востаннє редагувалось airmax78 в Вів 04 гру, 2012 04:16, всього редагувалось 1 раз.
airmax78

Профіль

1
  #<1 ... 20402041204220432044 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість