|
Платинум Банк 2009-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 04 гру, 2012 14:24
PtClick написав: tatop написав:Можна готівку замість бубна? Так чи ні? Всього 2 чи 3 букви. Можна в личку, нікому не розкажу.
Нет, только бубен.
средняя цена бубна 200-300 грн... 
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 гру, 2012 14:25
PtClick написав: tatop написав:Можна готівку замість бубна? Так чи ні? Всього 2 чи 3 букви. Можна в личку, нікому не розкажу.
Нет, только бубен.
А скільки він коштує? І за скільки я його можу продати? Закажу не тільки собі. 
Востаннє редагувалось tatop в Вів 04 гру, 2012 14:26, всього редагувалось 1 раз.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 гру, 2012 14:25
tatop написав:Так чи ні? Всього 2 чи 3 букви. Можна в личку, нікому не розкажу. 
Та берите, потом загоните тому, кому не хватит 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 04 гру, 2012 14:28
tatop написав:А скільки він коштує? І за скільки я його можу продати? Закажу не тільки собі.
Данный бубен является бесценным аксессуаром анархо-капиталистов. Количество бубнов ограничено.
-
PtClick
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 04 гру, 2012 14:29
PtClick написав: tatop написав:А скільки він коштує? І за скільки я його можу продати? Закажу не тільки собі.
Данный бубен является бесценным аксессуаром анархо-капиталистов. Количество бубнов ограничено.
как и самих анархо-капиталистов  к бубну желательно и пушнину прилагать 
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 гру, 2012 14:30
tatop написав:А скільки він коштує? І за скільки я його можу продати? Закажу не тільки собі. 
ёптиль. Так пока ж спроса нет. А вот када закончится раздача слонофф, вот тада...и цена появится 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 04 гру, 2012 14:31
PtClick написав: tatop написав:А скільки він коштує? І за скільки я його можу продати? Закажу не тільки собі.
Ну як тут жадність побороти. Ох спокушаєте. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 гру, 2012 14:35
clientage написав: tatop написав:А скільки він коштує? І за скільки я його можу продати? Закажу не тільки собі. 
ёптиль. Так пока ж спроса нет. А вот када закончится раздача слонофф, вот тада...и цена появится 
Так на халяву. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 гру, 2012 15:00
PtClick Неодноразово, але поки що безрезультатно запитував по 0800, але все одно не втомлююся перепитати (особливо після вчорашнього чергового візиту до відділення  ): чи можливо з метою суттєвої економії часу клієнта винайти технологічну можливість та спростити процедуру поповнення за реквізитами власного поточного рахунку через касу, виключивши висиджування в загальній черзі до менеджера та подальше друкування відповідного платіжного доручення (наприклад, у тій же ДЕЛЬТІ зроблено саме так). Якщо ж "технологія не дозволяє" (нажаль, дуже популярна відповідь на численні клієнтські забаганки  ), хоча б зробіть цю операцію ПОЗАчерговою (звісно, мається на увазі черга до менеджерів, а не до каси). Чи може така розтягнута за часом процедура - це свого роду прихована помста банку (шуткую звісно!) "хитрозробленим" вкладникам, які бажають побачити свої гроші на рахунку того ж дня та ще й не витратити при цьому додаткового часу (на відміну від "швидкої" карткової операціі в касі або банкоматі, коли гроші стають доступними лише наступного банківського дня)? Дякую заздалегідь за конструктивну відповідь!
-
Doubting Thomas
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 130 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 04 гру, 2012 15:07
Doubting Thomas написав:PtClick Неодноразово, але поки що безрезультатно запитував по 0800, але все одно не втомлююся перепитати (особливо після вчорашнього чергового візиту до відділення  ): чи можливо з метою суттєвої економії часу клієнта винайти технологічну можливість та спростити процедуру поповнення за реквізитами власного поточного рахунку через касу, виключивши висиджування в загальній черзі до менеджера та подальше друкування відповідного платіжного доручення (наприклад, у тій же ДЕЛЬТІ зроблено саме так). Якщо ж "технологія не дозволяє" (нажаль, дуже популярна відповідь на численні клієнтські забаганки  ), хоча б зробіть цю операцію ПОЗАчерговою (звісно, мається на увазі черга до менеджерів, а не до каси). Чи може така розтягнута за часом процедура - це свого роду прихована помста банку (шуткую звісно!) "хитрозробленим" вкладникам, які бажають побачити свої гроші на рахунку того ж дня та ще й не витратити при цьому додаткового часу (на відміну від "швидкої" карткової операціі в касі або банкоматі, коли гроші стають доступними лише наступного банківського дня)? Дякую заздалегідь за конструктивну відповідь!
Добрый день, спасибо за Ваше замечание. К сожалению, другая процедура пополнения текущего счета не предусмотрена. Мы обязательно учтем Ваше мнение при планировании дальнейших доработок систем. Спасибо.
-
PtClick
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему