Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 13721373137413751376 ... 2633>
Повідомлення Додано: Суб 08 гру, 2012 02:41

покатакой написав:люди, а ваще не стрёмно сидеть на валютном депо с такими поползновениями к репрессиям любителей валюты?

стремно. есть немного евро в мегабанке до середин лета 2013.
если бы знал летом 2012, что сейчас зимой 12/13 будет намечаться шухер - ставил бы на 6-9 месяцев и дальше бессрочный.
cellar

Подякував: 455 раз.
Подякували: 451 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 гру, 2012 02:42

AlexJ написав:IMPRINTER
Он!)))
"Ты знал, ты знал!" © :)

... предполагаю что это "Золотий гаманець №1" и неисключено что "промо" от Покупона )))
http://pokupon.ua/uzhgorod/uslugi/5868- ... elta-banka
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 228 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Суб 08 гру, 2012 02:56

IMPRINTER написав:
Он!)))

... предполагаю что это "Золотий гаманець №1" и неисключено что "промо" от Покупона )))

Приятно беседовать с умным человеком. Понимает всё с полуслова.
AlexJ

Повідомлення Додано: Суб 08 гру, 2012 03:02

AlexJ написав:
  IMPRINTER написав:
Он!)))

Приятно беседовать с умным человеком. Понимает всё с полуслова.

... я как раз прошляпил эту карту, т.к. зимой ее оформлял по 99 грн. за год тоже типа как по акционной цене и продлеваться она будет по 99 грн., а промо при цене купона 35 грн. обслуживание бесплатное на весь срок действия карты ))) летом взял эту серенькую-страшненькую Ворлд http://pokupon.ua/lutsk/uslugi/7889-del ... oy-stavkoy
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 228 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Суб 08 гру, 2012 12:22

Re: Байки про банки і не тільки....

"...и когда я уже почти завязал, они опять меня втянули..." Вчера был в ПИБе и мне сказали, что ежемесячный сбор 50 грн за обслуживание карточного счёта-отменён. Вроде как с декабря уже не берут. Congratulations!
серенький

Подякував: 0 раз.
Подякували: 195 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 гру, 2012 13:16

серг1974 написав:
  квестор написав:
Імовірність ДЕВАЛЬВАЦІЇ національної валюти моєї країни:
- КРАТНОЇ - НІКЧЕМНО НИЗЬКА...
- ЗНАЧНОЇ - просто НИЗЬКА...
- ПОМІРНОЇ- СЕРЕДНЯ...
- СЛАБКОЇ - ВИСОКА...

Ув. квестор, как вы думаете, насколько выросла вероятность умеренной и значительной дев-ции в свете последних известий ?

В начале декабря разместил порядка 20% своей банковской (а другой особо и нет)корзины в грн. в банке первой дюжины на длит. срок(2г.) под 23год-х.
(Теперь в корзине 35-40%-грн, ост-е - валюта).

Теперь (после сегодняшних известий и ваших постов "ГЕТЬ" думаю в сторону досрочного разрыва свежего декабрьского депо.
На момент от разрыва удерживает тот факт, что банк мне спецставку пару дней согласовывал со своим начальством.

ПС Кстати, при выборе банок давненько ориентируюсь на ваши рейтинги- отдельное спасибо вам за них.

1) Моя оцінка залишається НЕзмінною.НАРАЗІ.
2) Інвестиції в довгострокові гривневі депо
бачаться МЕНІ ЗАНАДТО РИЗИКОВАНИМ.НАРАЗІ.
3) Ціна гривні в найближчий тиждень-другий
виглядає привабливою для її продажу.НАРАЗІ.
4) Конкретних порад -НЕ ДАЮ .НІКОМУ і НІКОЛИ.
5) "Список" ,"прогноз погоди" та "ІКЕБАНА"-се
індивідуальний інструментарій. Якщо комусь
знадобився чи приглянувся-пользуйтесь на
здоров"я , але я НЕ наполягаю ... :wink:
квестор

Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 гру, 2012 13:47

Основні тенденції грошово-кредитного ринку України за листоп

Грошово-кредитна політика Національного банку України в листопаді мала збалансований характер та продовжувала сприяти підтримці цінової стабільності в державі. Зокрема, за підсумками листопада індекс споживчих цін за останні 12 місяців знизився на 0,2 % (з початку року на 0,4 %).

У листопаді продовжувалося зростання залишків за наданими банками кредитами. Їх загальний обсяг за місяць збільшився на 8,5 млрд. грн., або на 1,1% (з початку року – на 2,9%) – до 816,7 млрд. грн. Залишки за кредитами, наданими юридичним особам, зросли за місяць на 1,5% (з початку року на 5,9%) – до 632,1 млрд. грн., тоді, як залишки за кредитами, наданими фізичним особам, зменшилися за місяць на 0,5% (з початку року – на 5,9%) – до 184,6 млрд. грн.

Загальний обсяг залишків за депозитами в банківській системі протягом листопада зріс на 2,4 млрд. грн., або на 0,5% (з початку року – на 9,2%) – до 534,3 млрд. грн. Це відбулося за рахунок приросту коштів на депозитних рахунках фізичних осіб, залишки за якими за місяць зросли на 1,6% (з початку року – на 16,5%) – до 358,2 млрд. грн. Обсяг залишків депозитів юридичних осіб за місяць зменшився на 1,8% (з початку року – на 3,1%) – до 176,1 млрд. грн.

Обсяг готівки поза банками в листопаді знизився на 2,1% (з початку року – на 0,9%) – до 190,9 млрд. грн.

Коррахунки банків зменшилися за місяць на 4,7% (з початку року збільшилися на 4,8%) – до 23,0 млрд. грн.

Обсяг обов’язкових резервів, сформованих банками на 01.12.2012 відповідно до встановлених нормативів, становив 20,2 млрд. грн., із них на окремий рахунок у Національному банку України було перераховано 6,4 млрд. грн.

Обсяг монетарної бази за місяць зменшився на 2,9% (з початку року на – 0,5%) – до 238,6 млрд. грн. Грошова маса за цей період скоротилася на 0,2% (з початку року збільшилася на 6,2%) – до 727,95 млрд. грн.

Обсяг коштів Уряду України в національній валюті на рахунках у Національному банку України впродовж листопада збільшився майже в 5 разів (з початку року – в 4,2 раза) – до 8,9 млрд. грн.

Обсяг рефінансування банків Національним банком України в листопаді становив 14,8 млрд. грн. (з початку року – 89,4 млрд. грн.). Середньозважена процентна ставка за цими операціями дорівнювала 8,20% річних (з початку року – 8,16%). Водночас обсяг мобілізаційних операцій становив лише 43,0 млн. грн. (з початку року – 16,4 млрд. грн.), а їх середньозважена процентна ставка – 2,53% (з початку року – 2,62%).

Обсяг придбаних Національним банком України державних облігацій України (за номінальною вартістю) у листопаді становив 10,3 млрд. грн. (із початку року – 28,5 млрд. грн.). Операції з продажу ним зі свого портфеля державних облігацій України в 2012 році не проводилися.

У листопаді також не здійснювалися операції з купівлі (продажу) державних облігацій України через механізм двостороннього котирування. Водночас за зазначеними операціями з початку року Національний банк України придбав державних облігацій (за номінальною вартістю) на загальну суму 2,5 млрд. грн. і продав на суму 1,9 млрд. грн.

У листопаді середньозважена ставка за кредитами в національній валюті зросла до 23,40% річних з 21,81% у жовтні, в іноземній валюті – до 8,75% (з 8,22%). Середньозважена ставка за депозитами збільшилася в національній валюті до 18,67% річних з 17,55% у жовтні, в іноземній валюті зменшилася до 6,31% (з 6,41%). Вартість ресурсів на міжбанківському кредитному ринку в національній валюті зменшилася в листопаді до 23,30% (з 24,54% у жовтні).

У листопаді на первинних аукціонах з розміщення облігацій внутрішніх державних позик (далі – ОВДП) розміщувалися облігації, номіновані як у національній, так і в іноземних валютах. За їх результатами до Державного бюджету України надійшло:

5,8 млрд. грн. (з початку року – 35,9 млрд. грн.);

74,1 млн. дол. США (з початку року – 2,5 млрд. дол. США).

Операції з розміщення ОВДП, номінованих в євро, у листопаді не здійснювалися (з початку року – 316,6 млн. євро).

Середньозважена дохідність залучення ОВДП за їх первинним розміщенням у листопаді становила:

у національній валюті – 13,79% річних (з початку року – 13,56%);

у доларах США – 8,32% (з початку року – 8,92%);

в євро – 4,80% з початку року.

Також у 2012 році Міністерство фінансів України здійснило випуск ОВДП для збільшення статутного капіталу НАК “Нафтогаз України” відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22.02.2012 № 139 “Про збільшення статутного капіталу Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України” на загальну суму 6,0 млрд. грн. з дохідністю 9,45% – 9,95% річних.

Крім того, у 2012 році Міністерство фінансів України здійснило випуск ОВДП для збільшення статутного капіталу публічного акціонерного товариства “Укргідроенерго” (відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України “Про збільшення статутного капіталу публічного акціонерного товариства “Укргідроенерго” від 23.07.2012 № 512-р) на суму 1,0 млрд. грн. з дохідністю 9,95% річних.

Платежі з погашення та сплати доходу за ОВДП здійснювалися своєчасно і в повному обсязі, який з початку року становив 45,9 млрд. грн., у тому числі основний борг – 29,8 млрд. грн., сплата доходу – 16,1 млрд. грн.

http://www.bank.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=100341&cat_id=58038

Ну, ось і причина дороговизни нашої красивої гривні...монетарна база віджата в мінус...
Хороший час для продажу красивої...бо ТАК НЕ МОЖЕ БУТИ ДАЛІ...звісно...мабуть... :wink:

ПС. А в банкИ гроші продовжують нести...се добре.Очікувальникам системної банкіської кризи..мої співчуття... :wink:
Востаннє редагувалось квестор в Суб 08 гру, 2012 13:55, всього редагувалось 1 раз.
квестор

Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 гру, 2012 13:53

Jack Levine написав:не мог пройти мимо комментария на Минфине
кто из Винницы знает, что там реально случилась, может человеку нужна помощь?
eugenevasin
7 декабря 2012, 18:36

я прожил в штатах около 20 лет и всякое бывало ( но мой кредит прекрасный — спасибо банкам). На Украине я встретился по печальной нужде с АльфаБанком — у меня в Академии Меднаук украли все мое оборудование ( и конечно, милиция не помогла — пора привыкать!). Эти хамки из Альфа Банка — назову по имени и фамилии — одну только — Донцова Дарина — довели своими звонками мою 84 летнюю маму до преходящего нарушения мозгового кровообращения, другие «сотрудники» постоянно навязывают свое знакомство с угрозами по 2-3 раза в день по всем моим телефонам — и это все из-за того что у меня задолженность в 4 тыс гривен за покупки украденного инвентаря, которую я постоянно гаше ежемесячно суммами доступными — по 350-1000 гривен в месяц. Я не укрываюсь, я предоставил все легальные документы в оффис банка в Виннице — из больницы где я провел в терминальном состоянии 2 меясца и последующей серьезной операцией, с регулярным контактом с бывшим моим делопроизводителем от банка Панченко Екатериной. Эта последняя сотрудница — Донцова Дарлина — вообще не должна быть допущена к работе с клиентами — я сомневаюсь, если у нее есть полное школьное образование, но то что у нее хамства полный короб — без сомнения. Я попросил ее прислать мне распечатку банковскую моего счета — она отказала, дать на свЯзь мэнэджера — отказа, бросив трубку, постоянно злобно угрожала судом и конфискацией имущества итд — ЛЮДИ ТАКОЙ КРАМОЛЫ НИГДЕ В МИРЕ НЕТ! Это УЖАС! Я привлеку этот банк и лично вышеназванных сотрудников к судебной ответственности — если таковой суд существует на Украине. НЕ ИМЕЙТЕ ДЕЛА С ЭТИМ БАНКОМ ДАЖЕ ЕСЛИ ВАМ ДЕВАТЬСЯ НЕКУДА! Eugene Vasin, MD PhD Винница, Украина http://minfin.com.ua/company/alfa-bank/review/13879/

А мнение другой стороны услышать где-то можно?
Судить только по мнению "пострадавшего" , все равно, что слухи распускать
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 гру, 2012 14:26

Jack Levine

Заблокований
Подякував: 41 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 гру, 2012 14:42

квестор написав:Грошово-кредитна політика Національного банку України в листопаді мала збалансований характер та продовжувала сприяти підтримці цінової стабільності в державі. Зокрема, за підсумками листопада індекс споживчих цін за останні 12 місяців знизився на 0,2 % (з початку року на 0,4 %).

Обсяг готівки поза банками в листопаді знизився на 2,1% (з початку року – на 0,9%) – до 190,9 млрд. грн.

http://www.bank.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=100341&cat_id=58038
Которая покрывается ЗВР НБУ по курсу:
190.9 / 7.993 = $23.9 млрд.
На начало декабря ЗВР НБУ составляли: $25.4 млрд.
  квестор написав:Ну, ось і причина дороговизни нашої красивої гривні...монетарна база віджата в мінус...
Хороший час для продажу красивої...бо ТАК НЕ МОЖЕ БУТИ ДАЛІ...звісно...мабуть... :wink:

Конечно, так не может продолжаться дальше - ставки на межбанке идут вниз,
http://tables.finance.ua/ru/credit_deposit/interbank
ажиотаж к доллару у населения тоже поутих.
Аlександр

Заблокований
Подякував: 124 раз.
Подякували: 276 раз.

Профіль

#<1 ... 13721373137413751376 ... 2633>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей