Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Mirax написав:Даремно. Обпеклися кип'яченим молоком, тепер на холодну воду дмухаєте. Це абсолютно зайве. Що ж тепер, вік карток не відкривати в нормальних банках?
У кожного в сім"ї є свої картки. Гроші з депо не витрачаємо. Завжди або капіталізація або відкриття нових. Дроблення сум, різні банки. Це треба новий гаманець тільки для карток, а я цього не люблю.
Питання до представників Банку Чи можливо розірвати депозит "Найкраща пропозиція" й після повернення вкладу укласти новий, на інших умов (строк та сума)? Це не суперечить особливим умовам цього продукту: "Один клієнт може оформити лише один договір банківського вкладу (депозиту) за продуктом «Найкраща пропозиція» в період дії умов даного продукту для продажу (незалежно від обраного строку дії вкладу)" Дякую
Teo написав:Питання до представників Банку Чи можливо розірвати депозит "Найкраща пропозиція" й після повернення вкладу укласти новий, на інших умов (строк та сума)? Це не суперечить особливим умовам цього продукту: "Один клієнт може оформити лише один договір банківського вкладу (депозиту) за продуктом «Найкраща пропозиція» в період дії умов даного продукту для продажу (незалежно від обраного строку дії вкладу)" Дякую
Відкрийте ще один - умови ж не змінювалися? Просто, я так розумію, треба більшу суму покласти? Про обмеження 1 депозит - 1 особа сильно не переживайте .
Teo написав:Чи можливо розірвати депозит "Найкраща пропозиція" й після повернення вкладу укласти новий, на інших умов (строк та сума)?
Разорвать, конечно, можно. Но не нужно это вам. Условия досрочного разрыва данного депозита очень негуманные. Я уже пару штук открыл онлайн по 1000 гривен и один на 1011 гривен.
Teo написав:Питання до представників Банку Чи можливо розірвати депозит "Найкраща пропозиція" й після повернення вкладу укласти новий, на інших умов (строк та сума)? Це не суперечить особливим умовам цього продукту: "Один клієнт може оформити лише один договір банківського вкладу (депозиту) за продуктом «Найкраща пропозиція» в період дії умов даного продукту для продажу (незалежно від обраного строку дії вкладу)" Дякую
Будь-який Вкладник, який розмістив у Банку депозит "Найкраща пропозиція", може достроково припинити дію цього договору. Водночас, нарахування процентів при достроковому припиненні дії договору, відбудеться на умовах, визначених цим договором. Що стосується внесення змін до умов та строків розміщення нових депозитів лінійки "Найкраща пропозиція", повідомляємо, що дана інформація буде оприлюднена 10.12.2012 року на офіційному сайті Банку: www.deltabank.com.ua Дякуємо за запитання.
Delta official написав:Що стосується внесення змін до умов та строків розміщення нових депозитів лінійки "Найкраща пропозиція", повідомляємо, що дана інформація буде оприлюднена 10.12.2012 року на офіційному сайті Банку
Отже плануються зміни... Вони стосуються тільки цього вкладу чи й інших, наприклад, "Найкращий для своїх"?
Delta official написав:Що стосується внесення змін до умов та строків розміщення нових депозитів лінійки "Найкраща пропозиція", повідомляємо, що дана інформація буде оприлюднена 10.12.2012 року на офіційному сайті Банку
Отже плануються зміни... Вони стосуються тільки цього вкладу чи й інших, наприклад, "Найкращий для своїх"?
kievlyanka написав: посмотрим посмотрим, что Дельта нам готовит на праздничные дни
Я думаю, что депозитчикам ничего лучше, чем была "найкраща пропозиція" уже не светит. Думаю, Дельта привлекла уже достаточно средств, чтобы справиться с предновогодней продажей кредитов...соответственно, пора сбавлять темп....
Интересно, ставки понизят сразу с понедельника или дадут на раскачку хотя бы день-два?