|
Таврика 2008-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 12 гру, 2012 20:35
капєц недобанку написав:чому у львівському відділенні працівники обманюють людей, кажучи що невиплачують депозити через постанову НБУ №906 а не через фінансові проблеми? Де у цьому рішенні є пункт про неповернення депозитів? Ви просто пропустили слова "як наслідок". Тобто через введення 906 нових вливань не відбувається, а можливо ті хто брав кредити надіються проїхатися і не вертати. Обґрунтоване пояснення: "Видати мають право, але немає чим, відсутність грошей в касі"
-
Serg16
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 49 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 гру, 2012 20:37
Тут деякі говорили, що у відділеннях виплачували валюту до $200.
Львів. Дзвонив. Відповіли: жодної валюти не виплачуємо, гривні також. до 24 грудня (тон розмови натякає на те, що краще до 24 взагалі їм більше не дзвонити). На питання: а ось люди пишуть, що щось їм виплачують. Відповідь: це лише по карточкам. - А у Львові по карточкам щось отримати можна? - Нам дуже мало дали готівки. По 100-250 грн. з карточок видавалось. Вам не дамо нічого, бо у вас через касу виплата...
Ось так...
-
NazarK
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 гру, 2012 20:42
Дійсно регіони підкріпили мізерною сумою дол. США, але: - виплати нових і старих відсотків по діючих договорах, в любій валюті заборонено правлінням - виплата частки(повного) депозиту можлива з розрахунку наявності коштів в касі та не більше 200 дол. в тиждень в одні руки - виплата відсотків вкладу, що закінчився, можлива з розрахунку наявності коштів в касі та не більше 200 дол. в тиждень в одні руки та відсутності заборгованості по тілу депо - тому дали деяким мізер, наприклад пенсію валютою через конвертацію Активістам по типу "капець недобанку" і "денег нет" звісно не дали.
-
Serg16
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 49 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 гру, 2012 20:48
Serg16 написав:Активістам по типу "капець недобанку" і "денег нет" звісно не дали. Бред! Был сегодня в отделении - кассы пустые!!!!
-
buntar
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 12 гру, 2012 20:53
buntar написав: Serg16 написав:Активістам по типу "капець недобанку" і "денег нет" звісно не дали. Бред! Был сегодня в отделении - кассы пустые!!!!
Для полной убедительности предлагаю провести акцию - "Видео в подарок!" Заходите в отделение и на мобильник снимаете диалог с кассиром: - Дайте денег! - А нету! - Скажите в камеру город и номер отделения! Потом выкладываете на ютуб. И далее ждем очередного пресс-релиза от ТАВРИКИ о том, что всем всё платят.
-
atacoff
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 гру, 2012 21:03
Зачем мне выставлять себя на показ. Я VIP клиент банка, и отстаиваю свою позицию. Я против ВА и против выплат через ФГВ. Готов ждать оздоровления банка. Не забирая депозит и %, открывая новый депозит - этим я помогу банку выжить. Тем самым я помогу себе в будущем получить и депозит и %. Мне это выгодно.
-
MAVRODI
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 94 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 гру, 2012 21:08
MAVRODI написав:Зачем мне выставлять себя на показ. Я VIP клиент банка, и отстаиваю свою позицию. Я против ВА и против выплат через ФГВ. Готов ждать оздоровления банка. Не забирая депозит и %, открывая новый депозит - этим я помогу банку выжить. Тем самым я помогу себе в будущем получить и депозит и %. Мне это выгодно.
Какой VIP ?!! Что ты шепчешь?!! Таврике давно и глубоко н...ть на всех!!!
-
germash007
-
-
- Подякував: 93 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 гру, 2012 21:10
MAVRODI написав:Зачем мне выставлять себя на показ. Я VIP клиент банка, и отстаиваю свою позицию. Я против ВА и против выплат через ФГВ. Готов ждать оздоровления банка. Не забирая депозит и %, открывая новый депозит - этим я помогу банку выжить. Тем самым я помогу себе в будущем получить и депозит и %. Мне это выгодно.
Са̀домазохи́зм — сексуальное отклонение, заключающееся в достижении полового удовлетворения посредством душевного или физического страдания, причиняемого партнеру или самому себе в процессе партнерских взаимоотношений.
-
atacoff
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 гру, 2012 21:16
Serg16 написав:Дійсно регіони підкріпили мізерною сумою дол. США, але: - виплати нових і старих відсотків по діючих договорах, в любій валюті заборонено правлінням - виплата частки(повного) депозиту можлива з розрахунку наявності коштів в касі та не більше 200 дол. в тиждень в одні руки - виплата відсотків вкладу, що закінчився, можлива з розрахунку наявності коштів в касі та не більше 200 дол. в тиждень в одні руки та відсутності заборгованості по тілу депо - тому дали деяким мізер, наприклад пенсію валютою через конвертаціюАктивістам по типу "капець недобанку" і "денег нет" звісно не дали.
А на основі яких повноважень правління може приймати такі рішення? Чи не суперечать вони прописаним в договорах обов'язках сторін та цивільно-правовим нормам? Якщо в касі є якісь гроші, то чому вкладникам надають завідомо неправдиву інформацію, що грошей нема (а потім виявляється, що вони є, але лише для тих, кому правління дозволило)? Загалом в мене також викликає вельми негативну оцінку сама позиція банку. Я не чув поки що жодних вибачень перед вкладниками, не бачив бажання компенсувати завдані моральні та матеріальні збитки. Відношення на межі відвертого хамства і бандитизму. Представники банку ведуть себе так, наче це вкладники себе "неслухняно" ведуть і заважають їм робити свою нормальну роботу.
-
NazarK
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 гру, 2012 21:22
atacoff написав:предлагаю провести акцию - "Видео в подарок!" Заходите в отделение и на мобильник снимаете диалог с кассиром: - Дайте денег! - А нету! - Скажите в камеру город и номер отделения! Потом выкладываете на ютуб. И далее ждем очередного пресс-релиза от ТАВРИКИ о том, что всем всё платят.
+1 Саме так і робити. І побільше.
-
NazarK
-
-
-
-
Профіль
-
-