Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 21792180218121822183 ... 2381>
Повідомлення Додано: Чет 13 гру, 2012 00:26

budivelnik написав:
  obval написав:Так , что прекращай рассказывать , что кому делать ,
хотя понимаю активчик застрял , репу надо почёсывать :lol:

Тут не токма на "поэзию" пробьёт , когда все деньги в бетоне

1 Хоч одну мою пораду з закликами купувати бетон - можете привести ?
Якщо ні - то сидіть і не ...діть
2 Я в 2008 був в бетоні , до 2009 - вийшов , в 2010 - зайшов в бетон , зараз знову в бетоні .

І що в цьому поганого ? Я ж будівельник , а не паперомарака в офісі, та ще й слабограмотний і хамовитий.

Так що , в випадку коли вас влаштовує покращення на 0,125 м2 в рік - чекайте на спадщину , якщо хочете збільшення на 0,3 м2 в рік - крім спадщини спробуйте додатково відкласти хоча б 250 доларів в рік

Тату дэ море ???
Я ж точно так же говорю , спробуй цену снизить , не ???
У тебя это постоянно в подтексте типа , что для этого надо ,
чтоб ты продал :lol:
obval

Повідомлення Додано: Чет 13 гру, 2012 00:39

budivelnik написав:1 А без образ - можете виразити свою думку , чи весь словарний запас складається з синонімів кізяк ?
2 А чому Ви вирішили що те що я будую - погано ? Тільки тому що вам не мподобалось ? Так ви мені також не подобаєтесь і що я повинен вас дерьмом величати ?
3 З якого будуна ви віришили що я затримую здачу постійно ?
4Чому ви думаєте що ті хто платить мені по 0,3-0,4-0,5 млн грн - вирішили за свої кошти купити г..?
І так далі і тому подібне.
ПС
Соромно до 44 років мати такий скудний словарний запас.Мені навіть скарга тиснути на ваше повідомлення - в облом.

Не получается, будивельник. Давно пора опустить вас на землю и надо называть вещи своими именами. Весь ваш "продукт" (под "вашим" я имею в виду усредненный "продукт" всей украинской строительной отрасли) воспринимается до того момента, пока не увидишь как строят нормальные строители в нормальных странах для обычных людей (а не для викторфедорычей). Все, после этого, ваш "продукт" сложно сравнивать с чем-то еще, кроме как с Г. И особенно после чтения многочисленных опусов "счастливых" жильцов новостроев. Поэтому сидели бы скромно и тихо радовались тому, что не смотря ни на что, кто-то что-то у вас еще покупает, а не разводили бы тут теории о богоизбранности украинских строителей/девелоперов.
Востаннє редагувалось airmax78 в Чет 13 гру, 2012 00:43, всього редагувалось 1 раз.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 13 гру, 2012 00:41

obval написав:
  budivelnik написав:
  obval написав:Так , что прекращай рассказывать , что кому делать ,
хотя понимаю активчик застрял , репу надо почёсывать :lol:

Тут не токма на "поэзию" пробьёт , когда все деньги в бетоне

1 Хоч одну мою пораду з закликами купувати бетон - можете привести ?
Якщо ні - то сидіть і не ...діть
2 Я в 2008 був в бетоні , до 2009 - вийшов , в 2010 - зайшов в бетон , зараз знову в бетоні .

І що в цьому поганого ? Я ж будівельник , а не паперомарака в офісі, та ще й слабограмотний і хамовитий.

Так що , в випадку коли вас влаштовує покращення на 0,125 м2 в рік - чекайте на спадщину , якщо хочете збільшення на 0,3 м2 в рік - крім спадщини спробуйте додатково відкласти хоча б 250 доларів в рік

Тату дэ море ???
Я ж точно так же говорю , спробуй цену снизить , не ???
У тебя это постоянно в подтексте типа , что для этого надо ,
чтоб ты продал :lol:

Фантазер Ви батенька
Реклама - це не загальні слова , а конкретна вказівка що , коли ,де, по якій ціні купувати .
У приведенному Вами прикладі присутнє тільки :
- що - м2
- і тип заощаджень
Ні конкретної адреси , ні виробника .

Ви ж не звинувачуєте рекламістів, які створили
Пейте дети молоко - будете здоровы
В тому що Вас їсти заставляють ( чи пити :D )
Чи фразу
Заробляйте гроші - ви трактуєте як спроба загнати Вас в кеш

Так що будьте спокійніші - і люди до вас потягнуться.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 13 гру, 2012 00:44

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

airmax78 написав:Давно пора опустить вас на землю

Вас бачу вже опустили , от Ви й вирішили собі компанію підібрати ?

Не надійтесь , мені з опущеними не по дорозі , так що в цьому статусі залишайтесь самі.

А на рахунок щось порозповідати про погану якість - почніть з себе .
Воно якось правильніше , коли вчиш те що сам вмієш зробити .
То як вже навчились будувати і можете показати приклади ,чи так опускати сюди прийшли ?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 13 гру, 2012 00:48

budivelnik написав:Вас бачу вже опустили , от Ви й вирішили собі компанію підібрати ?

Не надійтесь , мені з опущеними не по дорозі , так що в цьому статусі залишайтесь самі.

То як вже навчились будувати і можете показати приклади ,чи так опускати сюди прийшли ?

Будивельник, я слишком хорошо учился в школе, чтобы стать украинским строителем.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 13 гру, 2012 02:00

пока вы тут ругаетесь с 1 страницы, построили бы под киевом уже пару домов за деньги обвалишек руками будивельника по 500 уе/м2. И все счастливы были бы
LowSkill

Подякував: 5 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 гру, 2012 02:53

airmax78
Не доверяю ни каким левым подрядчикам,качественно работают и наши, только вот знать надо кто конкретно...
Сарочка

Повідомлення Додано: Чет 13 гру, 2012 09:53

airmax78 написав:
  budivelnik написав:Вас бачу вже опустили , от Ви й вирішили собі компанію підібрати ?

Будивельник, я слишком хорошо учился в школе, чтобы стать украинским строителем.

нашли чем гордится.... у моих знакомых строителей машины столько стоят сколько вы за квартиру заплатить хотите :D
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 гру, 2012 10:57

budivelnik написав:В рік будують 8 млн м2 , коштує це приблизно 48 млрд грн ( ринкова ціна) , з цих обємів 20-30% - відразу для себе будує кінцевий соживач , таким чином на ринок потрапляє в рік максимум 36 млрд товарної маси в житлі.
Порівняйте це з 320 млрд грн депозитів+ з 500 млрд зарплати/доходів в рік всієї України.
Так що , у випадку коли власники 10% депозитів держави вирішать вийти на ринок - місця всім не вистарчить.
  budivelnik написав:А навіщо нам середній депозит ?
Нам достатньо щоб щороку 50 000 власників квартири +від 5000 доларів до 20000 доларів депозиту ,або просто 50 000 власників депозиту в 20000 і вище - захотіли придбати квартирку.

Йа плАчу...
Повертаємося до теми "депо - всі цільові на бетон"?
Особливо мені подобається замітка про 500 млрд зарплат/доходів - тільки якось забули, що з цих зарплат/доходів люди живуть, їдять/вдягаються та ін, і БІЛЬШОСТІ навіть на життя не вистарчає, не те що на заощадження та на купівлю нерухомості вартістю в їхній заробіток за кількадесят років.
Депозитів наразі 520, а не 320 млрд. Але не поспішайте радіти.
  Faceless написав:Для любителей примерять базу депо к РН:
Объем депозитов в испанских банках в июле сократился на 5% по сравнению с июнем: с 1,58 до 1,51 трлн евро.

Население Испании составляет 46,16 млн человек (октябрь 2011)[

Население Украины приблизительно столько же.
Депозиты в Украине - 342 млрд грн ~ 34 млрд евро.
На одного испанца приходится 32 тыс евро депо, на одного украинца - 740 евро :)
Цены на недвигу в Испании тоже в 43 раза выше ?

в Іспанії, наприклад, депозитів 1,51 трлн євро.
Скільки будують в рік в Іспанії? Явно не 350 млн м2.
Тоді "у випадку коли власники 10% депозитів держави вирішать вийти на ринок - місця всім не вистарчить" для іспанців перетвориться десь у "коли власники 0,5% депозитів держави вирішать вийти на ринок", і їм теж місця не вистарчить :)
Тільки щось не біжать, окаянні...
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 13 гру, 2012 11:14

ТЧК написав:В 90% случаев - трубку берут.
Так, в свое время, был закрыт вопрос по аренде (Киев, Оболонь). Трубку взяли на 2-й день, на 3-й день- состоялся переезд.
Так - сейчас веду переговоры по 2-м интересным вариантам (нюансы), а 3-й интересный вариант - как раз не берут трубку, уже полгода, но я знаю причину: хозяева живут в России, приезжают раз в год, без них там никто не живет и ничего не продает.
Инфа от соседей. Телефон - из справочника, объява - от риелторов. Продают с 2009-го :lol:

Тогда согласен. В принципе технические детали не так важны, главное, что схема достаточно рабочая :)
Оператор БД

Подякував: 243 раз.
Подякували: 342 раз.

Профіль

#<1 ... 21792180218121822183 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор