|
Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 13 гру, 2012 17:01
mike41 написав:Мой вопрос был задан после "отбоя". Поэтому повторю. Бывают варианты иных "чрезвычайностей" - внешних. Которые владелец депозита предугадать не мог. Вот пример: смена владельца банка - почему я должен продолжать держать деньги, к примеру, в банке "Форум" после его приобретения у "Коммерц Груп" г-ном В.Новинским?
Бо Ви ВЖЕ у човні...тому... ПС. Крім того, Ви чудово розумієте , що НЕВДАЛИЙ банківський бізнес-проект НЕ відразу перетворюється у кептивний придаток успішного інвестора...та й продаж ,НЕ миттєвий... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 гру, 2012 17:05
квестор написав: mike41 написав:Мой вопрос был задан после "отбоя". Поэтому повторю. Бывают варианты иных "чрезвычайностей" - внешних. Которые владелец депозита предугадать не мог. Вот пример: смена владельца банка - почему я должен продолжать держать деньги, к примеру, в банке "Форум" после его приобретения у "Коммерц Груп" г-ном В.Новинским?
Бо Ви ВЖЕ у човні...тому... ПС. Крім того, Ви чудово розумієте , що НЕВДАЛИЙ банківський бізнес-проект НЕ відразу перетворюється у кептивний придаток успішного інвестора...та й продаж ,НЕ миттєвий... 
А пересісти в інший човен ніяк? На банківську систему в цілому це не повинно вплинути ніяк.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 гру, 2012 17:06
Mirax написав: Classif написав:Щоб було як в Греції і Іспанії (з питань мураторієв) - слід швидче випускати політвязнів та проситися до ЄС, щоб і наша система "в корені правильно працювала" під керівництвом ЄЦБ, а не НБУ... Правда особисто мене лякає тільки мураторій на %%, а всі інші - я тільки за... Євросоюз наділив ЄЦБ правом контролювати з 2014 року банки єврозони Країни Євросоюзу в четвер домовилися про надання Європейському центробанку нових повноважень, які дадуть йому змогу контролювати банки єврозони з 2014 року, що стало першим кроком до тіснішої інтеграції блоку.
http://www.newsru.ua/finance/13dec2012/kjlfsaa.html
Ну не обов'язково під крильце ЄЦБ ховатися. В Польщі, Чехії... "плюються" на євро і не думають його в себе запроваджувати. Таки з нашою банківською системою щось не так. А якщо глибше копнути, то не так з нашою монетарною політикою, що гривню тут за гроші не вважають.
РОзруха в головах, а не у "банківських системах" чи "монетарних політиках"... Не переймайтесь...років так за 19-ть(40-21) пройде.... Раніше-навряд...хоча і хочеться... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 гру, 2012 17:07
Mirax написав: Classif написав:Щоб було як в Греції і Іспанії (з питань мураторієв) - слід швидче випускати політвязнів та проситися до ЄС, щоб і наша система "в корені правильно працювала" під керівництвом ЄЦБ, а не НБУ... Правда особисто мене лякає тільки мураторій на %%, а всі інші - я тільки за... Євросоюз наділив ЄЦБ правом контролювати з 2014 року банки єврозони Країни Євросоюзу в четвер домовилися про надання Європейському центробанку нових повноважень, які дадуть йому змогу контролювати банки єврозони з 2014 року, що стало першим кроком до тіснішої інтеграції блоку.
http://www.newsru.ua/finance/13dec2012/kjlfsaa.html
Ну не обов'язково під крильце ЄЦБ ховатися. В Польщі, Чехії... "плюються" на євро і не думають його в себе запроваджувати. Таки з нашою банківською системою щось не так. А якщо глибше копнути, то не так з нашою монетарною політикою, що гривню тут за гроші не вважають.
А щоб заповажали. Як Вам обмеження в 150 000 готівкових розрахунків. Все що дорожче 150 000 лише з рахунку на рахунок. Ось Ви захотіли купити квартиру. Оплату за неї можете провести лише в гривні. Долари при цьому слід продати і заплатити податок. Можете піти до мінял. Але ж і там також курс буде відповідним. Ніхто не буде працювати собі в збиток. Є вихід, покласти долари на депо більше 30 днів і при купівлі квартири достроково його розривати. При цьому і виконується основне завдання, загнати валюту в банки.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 гру, 2012 17:07
Mirax написав: квестор написав: mike41 написав:Мой вопрос был задан после "отбоя". Поэтому повторю. Бывают варианты иных "чрезвычайностей" - внешних. Которые владелец депозита предугадать не мог. Вот пример: смена владельца банка - почему я должен продолжать держать деньги, к примеру, в банке "Форум" после его приобретения у "Коммерц Груп" г-ном В.Новинским?
А пересісти в інший човен ніяк? На банківську систему в цілому це не повинно вплинути ніяк.
Під час шторму??? Ви самогубець... І НЕ тільки... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 гру, 2012 17:29
квесторВиходить, мої гроші можна без моєї згоди разом із "човном" продати будь-кому. Хіба це по-європейському? У даному випадку "Декади" виявилися коротшими від часу, що знадобився, щоб пересадити п. Яцюру у нове крісло. А як візьмуться за денаціоналізацію Укргазу, з "ПроЗапасів з прибамбасами" втечемо швидше, ніж із "Строкових із продовженням". Отже, "Банкам - короткі гроші!" 
-
mike41
-
6
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 2508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 гру, 2012 17:30
IMPRINTER написав:Damba... А СЛЕДУЮЩИЙ ЭТАП КАКОЙ? ЗАБРАТЬ КВАРТИРЫ? МАШИНЫ? или обязать их продать государству по цене 1 коп.?
подожди немного...  будь спокоен, если б это можно было безболезненно сделать - то уже б. но товарищи над этим работают. каждый пересичный - это ресурс Украины. Самовозобновляемый. Его можно и нужно доить, стричь и забивать. ну, например, на органы. не читал недавно прессу? это ж не в утопическом романе писали и не фантасты трудились. это народные избранники и соратники по ПаРтии о тебе думают. переживают.
-
Damba
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 гру, 2012 17:53
Сегодня на штендере перед отделением VAB: uah - 31%, usd - 15%, eur - 15%...Далі буде?..
-
vedomosti
-
-
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 гру, 2012 17:53
mike41 написав:квесторВиходить, мої гроші можна без моєї згоди разом із "човном" продати будь-кому. Хіба це по-європейському? У даному випадку "Декади" виявилися коротшими від часу, що знадобився, щоб пересадити п. Яцюру у нове крісло. А як візьмуться за денаціоналізацію Укргазу, з "ПроЗапасів з прибамбасами" втечемо швидше, ніж із "Строкових із продовженням". Отже, "Банкам - короткі гроші!" 
Ви пропустили деякий матер"ял....я , як правило ,НЕ дискутую на тему "профспілок", бо вважаю шо така глобальна проблєма варта окремої гілки з назвою котру я кілька років тому запропонував "Палата №6"...а тому, коротко нагадаю, що особисто я, НЕ вважаю Україну частиною "Північно-Атлантичного" ( в миру -"Європою") цивілізаційного простору...і перспективи опинитись нам там, найближчим часом, ДУЖЕ примарні...себто, будь-які стєнанія ..і здивуванія...є недоречними. Ми живемо у сурових і диких степах...де кожна гієна чи шакал хоче відібрати частину наших грошей...ПИЛЬНУЙТЕ... ПС. Я якщо Укргаз "денаціоналізують" Газпромбанком? ...наприклад... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 гру, 2012 17:57
квестор
аутентичным Газпромбанком, без приставки укр? ))) тогда надо вводить там "газовый депозит", получше золотого будет ))) вложить кубометр газа под 10% годовых )))
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль