|
|
![]() Про-запас.aclan Первое пополнение независимо о месяца и даты по повышеному пойдет, остальное по стандарту.
![]() IMPRINTER если вы пополните 30 числа и она отобразится 3го числа то пойдет по повышеной ставке, но с 3го чила, потому пополняйте за 2ва банковских дня до окончания месяца )))
![]() sunluchik Санлучик
![]()
![]() Интернетwertpro оплачивать да, 1 грн от сумы. перевод на другой счет невозможен. нет авторизации.
![]() AbsentXenta
Тиша, ніхто мене ще не повідомляв. Відчуваю, що "забили" на скаргу. Прикро. Але коли буду у відділені на наступному тижні, то все дізнаюсь. Якби менеджери сказали, що поточний не радимо відкривати з таких-то причин. Клієнт сам вибери що йому до вподоби - і не має питання. А так, як кажуть, "осадок остался" ... ![]() ТекущийHaza Прийдіть напишіть заяву щоб кошти з депрахунку перевели на картку, її Вам зобовязанні відкрити безкоштовно, або заяву щоб отримати через касу, але тоді Вам потрібно в той же день зявитися. а також якщо не секрет що це за відділення Києва?
![]() Поточний і картковийViz "на воре и шапка горит" - так говорится. Вам карту предложили потому-что вигодней она. А Ви невкакую))))))))) ...и народ дезинформируете.
![]() Для цілей отримання відсотків та тіла депо мені, і не тільки мені, вигідніше поточний рахунок, а не карта. Розумієте, є клієнти, які відрізняють ці 2 типи рахунків. Якщо для банку вигідніше картковий рахунок - він робить поточний невигідним, але штучно, ввівши плату за нього чи обмеживши доступність чи ще інше... Є ж плани емітування пластику. Є клієнти в яких вже є достатня кількість карт під різного роду потреби і навязування чи впарювання таким способом пластику є мяко кажучи зайвим. Карту я відкрив, бо вибору не було.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|