Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 22152216221722182219 ... 2381>
Повідомлення Додано: Нед 16 гру, 2012 12:09

kievlyanka написав:
  hxbbgaf написав:Ну, продажи рухнут. Придется цены валить, чтоб хоть что-то продавалось. Даже новостроев сколько пустых стоит, а застройщики в кредитах, и на вторичке многим срочно нужны деньги.
не только продажи, но и покупки рухнут
если за один бетон нельзя будет купить другой бетон, продажи точно станут и надолго

По логіці речей-так і має статися, але, я думаю, партія та уряд допоможуть населенню вийти з цієї ситуації (С)
matador

Повідомлення Додано: Нед 16 гру, 2012 12:17

hxbbgaf написав:
  yura_ написав:
  hxbbgaf написав:То видно наголосовали риелторы и продаваны, которые не могут продать по своим космическим ценам. Временем-то ладно, но здоровьем (разве что если его и так нет), а семьей - это, вообще, безумие какое-то.

хрущ на соломенке за 68...70 это космос? дык продается, сам видел

Конечно, космос. 12 лет назад был 6-7. Это сам видел - заезженная фраза. Очень сомневаюсь, что найдется такой дурак. Разве что из последних.

ага, предел мечтаний хрущик

http://fotohost.org/images/a1df6db2-66kB.jpg

http://fotohost.org/images/a1d6751f-109kB.gif
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 16 гру, 2012 12:38

hxbbgaf написав:
  kievlyanka написав: и правильно, умный такой хлам не купит, да еще за живые деньги :!:
если мне подарили или достала такая халупа - я бы ее немедленно бы продала :D

И дураков все меньше. В 2005-м даже большие конторы и толстосуммы скупали бетонные коробки десятками, взвинчивая цены. Знаю одну торговку, у которой 7 квартир, правда купила раньше, еще в начале 2000-х, тут ей повезло, потом к 2005-му с новыми ценами накопила только на 1 квартиру за 5 лет нещадной торговли санками и прочей ерундой, и то вляпалась в Элиту-центр.
Но так не может быть вечно...

ХЛам-конура-халупа і так далі.
Чим більше читаю подібне , тим краще розумію , що той хто це написав озлоблений на всіх невдаха, який свої невдачі прикриває наносним піклуванням про всіх.
1 Житло в державі є
2 Житла по сьогоднішній ціні - достатньо , по ціні -10% - не має , по ціні +10% в рази більші ніж потрібно
3 Ціновий діапазон 95% м2( які придатні для проживання) в межах України знаходиться від 200 до 2000 , 80% житла України знаходиться в діапазоні 400-800 доларів за м2
Таким чином , для того в кого не має можливості заплатити по 1700 , на відстані в 20 км від 1700 є по 800 :D
4 Нижня границя (200 доларів за м2) вийшла звідти , що навіть в будинку , в якому вже років з 5 ніхто не живе , і ціна м2 в якого=0 , витративши 200 доларів на м2 для ремонту - можна організувати повноцінне і надійне житло

Висновок
Хто хоче щось зробити - робить ,
хто хоче мерседес по ціні таврії - жаліється на несправедливість.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 16 гру, 2012 13:54

budivelnik написав:
  hxbbgaf написав:
  kievlyanka написав: и правильно, умный такой хлам не купит, да еще за живые деньги :!:

И дураков все меньше. В 2005-м даже большие конторы и толстосуммы скупали бетонные коробки десятками, взвинчивая цены. Знаю одну торговку, у которой 7 квартир, правда купила раньше, еще в начале 2000-х, тут ей повезло, потом к 2005-му с новыми ценами накопила только на 1 квартиру за 5 лет нещадной торговли санками и прочей ерундой, и то вляпалась в Элиту-центр.

Чим більше читаю подібне , тим краще розумію , що той хто це написав озлоблений на всіх невдаха, який свої невдачі прикриває наносним піклуванням про всіх.
1 Житло в державі є
2 Житла по сьогоднішній ціні - достатньо , по ціні -10% - не має , по ціні +10% в рази більші ніж потрібно
3 Ціновий діапазон 95% м2( які придатні для проживання) в межах України знаходиться від 200 до 2000 , 80% житла України знаходиться в діапазоні 400-800 доларів за м2
Таким чином , для того в кого не має можливості заплатити по 1700 , на відстані в 20 км від 1700 є по 800 :D
4 Нижня границя (200 доларів за м2) вийшла звідти , що навіть в будинку , в якому вже років з 5 ніхто не живе , і ціна м2 в якого=0 , витративши 200 доларів на м2 для ремонту - можна організувати повноцінне і надійне житло

Висновок

:mrgreen:
http://fotohost.org/images/a1186baf-42kB.jpg
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 16 гру, 2012 14:26

Cricetus cricetus написав:так то захар выбрал и в лужу сел :-)
знаете, я вспоминаю 1999, мне было чуть больше, чем вам - примерно те же ощущения - второй срок кучмы , страна в ж***, объективно население было намного беднее нынешних времен и беспросветность впереди.
и ниччо - сменил вид деятельности, стал зарабатывать в 3 раза больше сразу, а страну ожидало 10 лет подъема, во что никак в 99 мне не верилось :-)

Сейчас как раз и вы в роли тех неверующих ,
которые не верят , что доходы могут и упасть в 3 раза !!!

Сейчас пока ощущают малообеспеченные ,
с них по большому счёту тянут , но потом и до богатых дойдёт ..
прям как в ХФранции :wink:

Если бы вы понимали , что сейчас не 2000-й и уже запаса нет ,
который был тогда , теперь ВСЕ в долгах , только падать будем !!!
obval

Повідомлення Додано: Нед 16 гру, 2012 14:33

budivelnik написав:
  hxbbgaf написав:

1 Житло в державі є

Висновок

Вот очередной раз убеждаюсь ,
что будивэльнык не вьезжает в процессы :!:
:lol:

Главное , чтоб твоя "робить"
не оказалась дурной работой ,
по типу "днепровских башней" ...

"робить" надо тогда когда есть спрос ...
Ты то сам чего сворачиваешь объёмы ??? Може давай "робить"

Ан нет , типа самый умный .

ПС Да и по сути ты тоже жалуешься на несправедливость , но по другому ,
ПРОДАТЬ НЕ МОЖЕШЬ дороже чем хочется .

Но вот ОПЯТЬ же рассказываешь , что нужно другим делать :mrgreen:
obval

Повідомлення Додано: Нед 16 гру, 2012 14:42

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

obval написав:Вот очередной раз убеждаюсь ,
Главное , чтоб твоя робить
робить надо тогда когда есть спрос ...
Ты то сам чего сворачиваешь объёмы ??? Може давай робить :mrgreen:
Ан нет , типа самый умный :mrgreen:

Щось в когось ум за разум заскакує
1 Я скоротив обєми будівництва - але це не покращить інову ситуацію для обвалістів
2 Я не скоротив свою роботу в інших галузях - тому це не погіршить моє економічне становище.

Таким чином не вїзжає хтось типу обвалу.
Для мене - робить - це не обовязково будує.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 16 гру, 2012 14:51

budivelnik написав:
  obval написав:Вот очередной раз убеждаюсь ,
Главное , чтоб твоя робить
робить надо тогда когда есть спрос ...
Ты то сам чего сворачиваешь объёмы ??? Може давай робить :mrgreen:
Ан нет , типа самый умный :mrgreen:

Щось в когось ум за разум заскакує
1 Я скоротив обєми будівництва - але це не покращить інову ситуацію для обвалістів
2 Я не скоротив свою роботу в інших галузях - тому це не погіршить моє економічне становище.

Таким чином не вїзжає хтось типу обвалу.
Для мене - робить - це не обовязково будує.

:mrgreen:

ААААААААААААА !
Дык мы же об недвиге в основном или заблудился ?!
Говорим о чём угодно , а подразумеваем недвигу :!: :wink: :mrgreen:

НАМ ХВАТАЕТ УЖЕ ПОСТРОЕННОГО :wink: можешь не утруждаться .

И опять же , Сатурн не знает кто такой Буживэльнык , а ВВП в общем падает !

Бач вже й "ум за розум заходэ" , цэ вже добре , може через деякий час и світла більше буде в темряві :)

А вообще чего сократил , производство , давай работай !!! :mrgreen:
Всех же зазываешь )))

Самое интересно , что в Европах , Америках покращуе , а в Украине нет :mrgreen:
Прям супер экономика , най най орЫгинальная !!!

ПС Кстати на РН наступает полная Ж !!!
Был ещё ресурс в бюджете (программы всевозможные) , теперь всё
ресурса НЕТ ни внутреннего ни внешнего , адьёс амигос !
obval

Повідомлення Додано: Нед 16 гру, 2012 15:16

budivelnik
Так, Обвал переживає за те, чи виробник житла знайде свого покупця, та й взагалі за збереженість даного виробничого циклу. А чому йому не вболівати, наприклад за підприємства інших галузей, наприклад вартість металу впала до 300 дол.? Або краще хай за себе переживає))))))
matador

Повідомлення Додано: Нед 16 гру, 2012 15:25

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

obval написав:Дык мы же об недвиге

Це не ми ( всі разом) , а один обвал + ще парочку чекаючих армагедону - всі свої обвальні теорії привязують виключно до нерухомості.
Я особисто і надіюсь що мене підтримають і інші - не повязуєм своє майбутнє виключно з питанням буде чи ні нерухомість па300.
Як на мене , якщо жили мої попередники в 10 м2 на особу , то проживуть мої діти й в 40 м2 на особу - не гірше , і по барабану їм па300 нерухомість чи па3000.
Точно так само по барабану , моїм дітям , яка ціна в Києві і два рази по барабану що для моїх дітей навіть сьогодні їх 40 м2 коштують менше ніж в Києві сьогодні коштує 18 м2.

Тому ще раз
В кого не має грошей щоб отримати те що їм потрібно в Києві по 1700 , нехай
а - або збирає
б - може відїхати 20 км в сторону і купити в 2 рази дешевше від сьогоднішніх Київських цін
в - може й далі розповідати як погано мені або тим в кого це житло є.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 22152216221722182219 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему