Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
sdffds написав:serg69m Проценты начисляются до обьявления про ликвидацию банка и введения ВА - до 20 декабря 2012 года.
Трохи не вірне твердження.. %% нараховуються аж до закінчення строку вкладу або прийняття рішення про ліквідацію банку...., а от ФГВФО гарантує виплату %% лише тих, які були нараховані до 20.12.12
Уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення тимчасової адміністрації призначено начальника відділу тимчасової адміністрації та ліквідації неплатоспроможних банків
Я так не считаю. Насколько я понимаю - это вполне "тематический" отдел (было бы странно, если б назначили кого-то, например из отдела кадров или хозяйственного отдела, если в фонде таковые отделы имеются). Факт назначения именно начальника может говорить о серьезности проблемы (размера банка), но вряд-ли о путях ее (проблемы) решения.
Я согласен. Но название "тематического" отдела само по себе весьма красноречиво...
HELD39 написав:Очень жаль, но Вы опоздали. Ваш сертификат уже просто бумага, и никакой дисконт не поможет его продать! Оставьте себе на память, как наверное самую большую Вашу ошибку. Удачи!
Не совсем так. Во-первых ликвидация с выплатами пока не факт. Во-вторых возможно у кого-то есть возможности (например вытянуть ВСЮ сумму в 4-ю очередь - обладая точными цифрами насчет остатка на эту очередь могут и скупать)...
serg69m написав:дуже шкода Таврику... і всіх працівників і клієнтів...
питання: %% нараховуються за вкладами що ще не закінчились (наприклад закінчення в 2014 році)? і до якої дати будуть нараховуватись?
Згідно закону про систему гарантування вкладів. За листопад відсотки мають бути виплачені під час дії тимчасової адміністрації. За грудень і т. д. відсотки нараховуться до моменту ліквідації. Вони будуть виплачуватись вже не фондом гарантування а ліквідатором в 4 черзі кредиторів. Ну коли активи вже будуть розпродаватись. У фонда на це грошей не передбачено. Реальність ці гроші повністю отримати мала. Це покращення в лапках. Тіло депо буде виплачуватись фондом починаючи з 8 дня після ліквідації Таврики. Ну а чи ліквідують його? Будем бачити.
serg69m написав:питання: %% нараховуються за вкладами що ще не закінчились (наприклад закінчення в 2014 році)? і до якої дати будуть нараховуватись?
Ваши деньги будут лежать мёртвым грузом без начисления каких-либ процентов , как минимум до 20.03.2013 ...а там и дальше. Я в такой же ситуации. В первую очередь (вклад заканчиваться после 20.03) не попадаю.И разорвать договор нельзя, что б попасть на выплатув первые 3 месяца. Ситуация просто ужасная для меня( Ксати после 20.03 непонятно ваще что с банком будет. Или может мне всё таки скажут обратно и поправит кто в своих мыслях.