|
|
![]() Re: ТаврикаВиплати тільки в рамках лімітів по картках! давали трошки ЮО на зарплату працівникам, це 1000-2000грн на організацію!не було коштів щоб видавати. Чому купили 2000дол., да тому що були на коррахунку долари, тому і купляли, думаєте долларами не видавали пенсії!У нас своїх повний банк, всіх не могли задовільнити, а от пенсія, вибачте можете не вірити, але це були перші хто отримував кошти і в будь-якій валюті!
![]() leon22 Я лично общаюсь с многими вкладчиками, и обзванивал людей для организации сегодня на 12.00. Я знаю конкретный людей которые получили лимиты о которых я говорил 1 тыс евро или 1 тыс. долл. Возможно платили и больше -но на то у меня нет фактов.
Востаннє редагувалось white-light в П'ят 21 гру, 2012 23:32, всього редагувалось 1 раз.
![]() basta
Рейдерство не подтвердилось????? Оно не оправдалось!!!!!!!!!!!!1 Что есть "не оправдалось"? Извините, что мы Вас так с пристрастием здесь допытываем, но Вы сам назвались "груздем", сознавшись, что имеете непосредственное отношение к банку ![]()
![]() basta Мне здать кого-то из работников тут на форуме что бы Вы перестали упрямиться?
![]() Востаннє редагувалось white-light в П'ят 21 гру, 2012 23:35, всього редагувалось 1 раз.
![]() garsiamendes Рейдери надіялись на повну капітуляцію, та здачу КЮЗу, а Цюпко бодається! Тому буде фонд, а скоріше новий власник!
![]() Заврался баста. Вернее завралась насколько я понимаю.. ![]() Востаннє редагувалось white-light в П'ят 21 гру, 2012 23:37, всього редагувалось 1 раз.
![]() а скажите,пожалуйста, кому например нужен этот банк со всеми его обязательсвами??? хотя бы намекните или примерчик приведите, ну или сценарий например.... Востаннє редагувалось vera777 в П'ят 21 гру, 2012 23:37, всього редагувалось 1 раз.
![]() basta
Это Ваши личные предположения про нового собственника или в банке ходят слухи?
|
|