Mirax написав:Якщо кинути на місяць під 27%, то через місяць долару треба подорожчати до 8,20, щоб такий депозит став збитковим. Не думаю що через місяць буде 8,20. Швидше підем в долини до 7,55. Тому закинув гривеньку в Кредо Банк. І най ся діє Божа Воля.
"Вот и я в Хопре!" (с). Мені, пропагуючи Полонію, соромно було б не завітати самому. Та й економічно невигідно ігнорувати таку пропозицію. Адже 27% проти 7%-0.25% (більше за євро пристойні не дають) це - не один-два відсоткові пункти, від яких застерігають класики - Грехем та Квестор. Це більше вчетверо! Звичайно, якщо Дафна з поплічниками гривеньку не втоплять. Особистий план зміг виконати лише на одну п"яту. Не було гривні там, де курс обміну влаштовував, зокрема у "Терра". До ВБРу йти не схотів з ідейних міркувань Втім, подивившись увечері на міжбанк, подумав, що, можливо, воно й на краще. Якщо салют на честь промоції Сергія Генадійовича вже вщухає...
"...территориальный раздел мира был завершен, а эксплуатация колоний приносила сверхприбыли. Навязывать подчиненным территориям кредиты, инвестировать в них средства и экспортировать товары из метрополии в колонию оказалось более выгодным, чем развивать внутренний рынок метрополии."
А якщо картинку перевернути догори-дригом?: Китай-США та Західна Європа ХХІ ст: Китай викуповує трежеря, заводи, і т.д. - "Навязывать подчиненным территориям кредиты, инвестировать в них средства" Китай експортує свою продукцію у США (та інші колонії) - "экспортировать товары из метрополии в колонию оказалось более выгодным, чем развивать внутренний рынок метрополии"
Срок вклада 370 дней А "халява" только в последние 100 дней Первые же 30 и последующие дни - ставки на уровне "какого-нибудь Аваля"...
еФФективна ставка виходить десь 7,8%. Цей вклад вже раніше обговорювали - можна використати як стовп якраз на останні 100 днів (ідея не моя). На перші 270 днів покласти 100$.
Срок вклада 370 дней А "халява" только в последние 100 дней Первые же 30 и последующие дни - ставки на уровне "какого-нибудь Аваля"...
еФФективна ставка виходить десь 7,8%. Цей вклад вже раніше обговорювали - можна використати як стовп якраз на останні 100 днів (ідея не моя). На перші 270 днів покласти 100$.
Верно. А чтобы не заморачиваться тем, сколько, по мнению банка, дней в 3-х месяцах, то влиться на полную где-то в районе 265-го дня срока действия депозита.
Сергій_М написав:А якщо картинку перевернути догори-дригом?:
не знаю, трудно сейчас оценить на перспективу степень последствий ухода европейцев с рынка Украины, есть положительные и негативные стороны, дальше будет видно.
wolt450 написав:Реально відкривав депо сьогодні в Конверсі, гривню вимели всю, і ще пару людей пішли з валютою, бо гривні не стало (при мені сто тон оформлені теж зразу пішли) купити сьогодні можна було там же по 8,02. Такого явно не чекав два місяці тому, але і гривні трохи притримав Які думки будуть, загон вже в кінці, чи 3-4місяці затягнеться Про 10-15 можна не писати, та й давно обвалістів не чути
..а то ж...Дафни не видно...мабудь соромно за свої прогнози і 8.80.. на кінець року:wink:
Financial Times: Украина заняла второе место по темпам падения фондового рынка 26.12.2012 12:36
Украина заняла второе место по уровню падения национального фондового рынка среди развивающихся стран мира по итогам года. Об этом сообщает Financial Times и уточняет, что первое место в рейтинге было присвоено Кипру.
По данным Financial Times, в текущем году падение цен акций на фондовом рынке Украины составило 35%. Кипр, переживая экономический кризис, снизил котировки на 60%, сообщает ЛIГАБiзнесIнформ.
В то же время наиболее успешными по результатам года стали биржи Венесуэлы и Турции, нарастив рынок более чем на 50%.
По оценке Financial Times, показатель состояния национального фондового рынка окажет влияние на инвестиционные решения в следующем году.
Помню, в году этак 2007 в Зимбабве было первой страной в мире по темпам роста фондового рынка 10 тыс. или больше %% в год, индекс биржи улетел в космосс как ракета