Аналогично можно делать параллели между словами Таврия и Инкерман

|
|
![]() Inkerman
Аналогично можно делать параллели между словами Таврия и Инкерман ![]()
![]() Re: ТаврикаМ-да, интересно получается. Банк Януковича-мл. как тень банка Таврика, у которого они хотели отжать КЮЗ... Для особливых, поясню. Я не про слова, а про логотипы двух банков. Востаннє редагувалось Inkerman в Чет 27 гру, 2012 15:08, всього редагувалось 1 раз.
![]()
А в Харькове даже адреса практически похожи: Отделение «Харьковское Центральное», г. Харьков, ул. Артема, 38 Харківське відділення №42 - Регіональне управління АТ "БАНК "ТАВРИКА" 61002, вул. Артема, 31 ![]() А вот касательно наших денег (выдержка из письмп Таврики):
"Відповідно до частини 2 статті 26 Закону у разі ліквідації АТ «БАНК «ТАВРИКА» вкладник набуває право на одержання гарантованої суми відшкодування коштів за вкладами за рахунок коштів Фонду в межах граничного розміру відшкодування коштів за вкладами після прийняття рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку" Т.е пока и речи нет о ликвидации банка или об отзыве лицензии никто и ничего выплачивать не будет! Идем путем Захидинкомбанка..
![]()
Отож-бо. Рано заспокоїлись. ![]() buntar Дивись
на сайті Таврики. Протягом дії тимчасової адміністрації вкладники АТ "БАНК „ТАВРИКА“ можуть отримати свої кошти за договорами банківського вкладу (депозиту), строк дії договорів яких закінчився, та за договорами банківського рахунку. Виплати за зазначеними договорами здійснюватимуться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день прийняття рішення Національним банком України про віднесення банку до категорії неплатоспроможних, але не більше 200 тисяч гривень. Про час та порядок виплат за вищезазначеними договорами буде повідомлено додатково.
![]() buntar Я зрозуміла не так...
![]() Перечитала геть усе на сайті, ФГВФо...закони, якось не зрозуміло, що там з Таврикою роблять...і з нами теж.
![]() Кто нибуть обращался за поддержкой к оппозиционным партиям : "Удар", "Свобода"?
Они заточены на проведение протестов, обладают финансированием и командой! Однозначно могут нам помочь! Возьмем к примеру - дело Павлюченко, Свободовцы очень активно пиарились! Я записывался на прием к руководителю Харьковского отделения Свобода, но встреча перенесена на 9 января...
![]()
Про такие обращения не слышно...но все средства хороши...нужно обращаться во се возможные органы, инстанции и прочие организации дабы навести побольше шуму и привлечь как можно больше внимания. Про Свободу - думаю это не будет лишним. Нужно подключать все политсилы. Очевидно одно...тут не всё чисто...а значит при любых раскладах отвечать будут вкладчики...
|
|