Таврика 2008-2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 894895896897898 ... 2121>
Повідомлення Додано: Чет 27 гру, 2012 23:00

LegaFin написав:Colibri Да, у многих вкладчиков с Укрпромом и Надрой было непростое окончание взаимоотношений. .
Я тоже Укрпром проходил.....более того был в Инициативной группе! И организовывал пикеты под Кабмином , НБУ и тд.....
Я разницу ОЧЕНЬ ХОРОШО ОЩУЩАЮ!!!!
Colibri

Повідомлення Додано: Чет 27 гру, 2012 23:01

Re: Таврика

Colibri написав:Азаров -молодец!!!!

Чувак! Галоперидол - по 2 таблетки 3 раза в день!
Плюс по полстакана зелёнки утром и вечером - хорошо вавки в голове прижигает!
buntar

Повідомлення Додано: Чет 27 гру, 2012 23:04

Знову про обмеження виплат

dunczyk Можу спілкуватися і українською.
У самого така ж сама думка!!! Якщо Фонд робить виключення - не включає до списків на виплату по принципу "додаємо відсоток/або пів-відсотка..." за пролонгацію, за наявність іншого вкладу і так далі, то чи робить / або не робить він виключення для пенсіонерів, у яких у ДУЖЕ БАГАТЬОХ банках є ОСОБЛИВІ умови САМЕ ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ, які, наприклад, отримують пенсію через банк. Адже ж це також ОСОБЛИВА умова!!!!!!!!!!! Я, наприклад, не пенсіоннер, і НЕ МОЖУ отримати таку от відсоткову ставку. Так значить це особлива умова відносно мене? Так!!! ОСОБЛИВА! Так значить їх вклади не підпадають під виплату?????????????? І таких от прикладів можно навести безліч по ДУЖЕ БАГАТЬОМ банкам. А вся справа у тому - що тлумачити фразу "...не гарантується на більш сприятливих умовах..." (це з Закону але не дослівно! просто зміст такий ) можно досить по-різному!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LegaFin

Повідомлення Додано: Чет 27 гру, 2012 23:05

Colibri написав:grigol33
А что там по делам? Может уровень жизни пересичного при шапкокраде повысился?
ДЯДЯ!!!! Вы слово кризис слышали? Что в Европе происходит видели? Так они там богатые! Так когда богатый похудеет, бедный сдохнет!
Какое улучшение? С каждым днём ДОЛЖНО БЫТЬ только хуже!
Если не обьявлен дефолт и нет полевых кухонь на улицах( как в США во время Великой депрессии) это уже ОЧЕНЬ ХОРОЩО!!!!!
Азаров -молодец!!!!

Я слово "кризис" в 2008-2009 тоже слышал. Вы нет?
Госдолг Украины в % к ВВП:
2008 - 20.5
2009 - 35.4
2010 - 42.3
2011 - 44.8

О дефиците пенсионного фонда рассказать?
Вы бы кожу на языке поберегли.
grigol33

Подякував: 259 раз.
Подякували: 60 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 гру, 2012 23:14

LegaFin написав:dunczyk Можу спілкуватися і українською.
У самого така ж сама думка!!! Якщо Фонд робить виключення - не включає до списків на виплату по принципу "додаємо відсоток/або пів-відсотка..." за пролонгацію, за наявність іншого вкладу і так далі, то чи робить / або не робить він виключення для пенсіонерів, у яких у ДУЖЕ БАГАТЬОХ банках є ОСОБЛИВІ умови САМЕ ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ, які, наприклад, отримують пенсію через банк. Адже ж це також ОСОБЛИВА умова!!!!!!!!!!! Я, наприклад, не пенсіоннер, і НЕ МОЖУ отримати таку от відсоткову ставку. Так значить це особлива умова відносно мене? Так!!! ОСОБЛИВА! Так значить їх вклади не підпадають під виплату?????????????? І таких от прикладів можно навести безліч по ДУЖЕ БАГАТЬОМ банкам. А вся справа у тому - що тлумачити фразу "...не гарантується на більш сприятливих умовах..." (це з Закону але не дослівно! просто зміст такий ) можно досить по-різному!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Завдання Фонду є принципове - захист інтересів вкладників, а не їх кидання. Інакше, Фонд це просто ще одна кишеня уряду, де зараз зберігається 6 мільярдів грн, із яких фінансуються витрати самого ж уряду.
dunczyk

Подякував: 18 раз.
Подякували: 96 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 гру, 2012 23:21

LegaFin написав:dunczyk Можу спілкуватися і українською.

Не юрист, могу ошибаться. Это ст. 26 п.4. Там 8 подпунктов. С 4 по 6 явно перечисляются те, кто в силу своего положения/должности не могут рассчитывать на компенсацию. Интересующий нас пп.7 можно трактовать как продолжение этого списка. Также на это указывает окончание пп. 7
або має інші фінансові привілеї від банку

Поэтому считаю, что обычных вкладчиков, это не коснется.
PS. Некто Максим уже задал этот вопрос Охрименко. Любопытно, что он скажет.
PPS. Почему бы не задать этот вопрос через Киев21 ВА банка?
Востаннє редагувалось AlexTk в Чет 27 гру, 2012 23:22, всього редагувалось 1 раз.
AlexTk
2

Подякував: 74 раз.
Подякували: 106 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 гру, 2012 23:21

Re: Таврика

dunczyk написав:Фонд це просто ще одна кишеня уряду, де зараз зберігається 6 мільярдів грн, із яких фінансуються витрати самого ж уряду.

Нарешті то прокинулися!
buntar

Повідомлення Додано: Чет 27 гру, 2012 23:23

Особливі умови

dunczyk Так я і сам "ЗА", та ще й обома руками. Я вкладник "Таврики", на жаль("на жаль" тому, що гроші "зависли" , а от до 23.11.2012р. нічого поганого про обслуговування сказати не можу!!!). Але на цій гілці вище писали про те, що при виплатах РД Банку вкладники себе не знаходили у списках. Підозра - якраз на такі от випадки підвищення ставки. Так от і питаннячко - А ЯК ФОНД БУДЕ ПІДХОДИТИ У ЦЬОМУ ВІДНОШЕННІ ДО РОЗПОДІЛУ ВКЛАДНИКІВ "ТАВРИКИ"(і навіть тих, які підпадають під "до 200")??? Адже програми лояльності, які є у ДУЖЕ БАГАТЬОХ банках, ні в якому разі, на мою думку, не можна прирівнювати до тих випадків, коли просто ОКРЕМИМ вкладникам банк установлював ставку по депозиту вище, ніж іншим. Поза всякими програмами, а, наприклад, тому... що сподобався, або кум, або керівник, чи заступник, чи...(і так далі) підприємтсва-клієнта і таке інше. Ось у чому питання!!!
У Законі нема ТРАКТОВКИ!!!!!!!!!!
LegaFin

Повідомлення Додано: Чет 27 гру, 2012 23:24

grigol33
Госдолг Украины в % к ВВП:
2008 - 20.5
2009 - 35.4
2010 - 42.3
2011 - 44.8

Так это плохо или хорошо? Знаете как госдолг уменьшить? Я Вам подскажу!
УМЕНЬШИТЬ РАСХОДЫ ГОСБЮДЖЕТА!!! Вы предлагаете уменьшить в 2 раза зарплату учителям,врачам, армии,милиции и тд????
О дефиците пенсионного фонда рассказать?
Рецепт тот же!!! Давайте в 2 раза уменьшим пенсии! Дефицит ПФ исчезнет!!!!

Слава Богу что Вы не в Правительстве!!!!!
Colibri

Повідомлення Додано: Чет 27 гру, 2012 23:24

http://interfax.com.ua/news/economic/13 ... #.UNys9axG
А ситуация то в Экспобанке как в Таврике....только тут НБУ иначе думает....кабздец!!!

www.google.com.ua/url?sa=t&rct=j&q=&esr ... 4169,d.bGE
Пусть предложат Таврику с рефинансом на долгосрочной основе...
Востаннє редагувалось alkron в Чет 27 гру, 2012 23:28, всього редагувалось 2 разів.
alkron

Подякував: 1 раз.
Подякували: 49 раз.

Профіль

#<1 ... 894895896897898 ... 2121>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор