Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 14691470147114721473 ... 2633>
Повідомлення Додано: Нед 06 січ, 2013 02:17

clientage написав:DENVER_S
Ну почему же? Ведь заплатить в инете с кредитки мона БЕЗ всяких доп. комисс. Вот тока оч.хочется как-то защитить весь свой кредитный лимит в случае засветки такой карты...Поэтому вполне нормально было бы часть средств перелить на виртуал. карту и с нее заплатить. С дебеток так и делают...

Вот на это место тоже хочу обратить внимание уважаемой публики.
В случае, если дебетка с кешбэком, то после перевода с нее средств на "виртуалку" и последующей проплаты с последней - клиент "теряет" кешбэк.
Так что, и тут есть над чем подумать "монстрам"...
AlexJ

Повідомлення Додано: Нед 06 січ, 2013 02:58

AlexJ написав:
  clientage написав:DENVER_S
Ну почему же? Ведь заплатить в инете с кредитки мона БЕЗ всяких доп. комисс. Вот тока оч.хочется как-то защитить весь свой кредитный лимит в случае засветки такой карты...Поэтому вполне нормально было бы часть средств перелить на виртуал. карту и с нее заплатить. С дебеток так и делают...

Вот на это место тоже хочу обратить внимание уважаемой публики.
В случае, если дебетка с кешбэком, то после перевода с нее средств на "виртуалку" и последующей проплаты с последней - клиент "теряет" кешбэк.
Так что, и тут есть над чем подумать "монстрам"...

Сколько там того кешбэка? Миллионами что ли платите? :D
А какой навар даже с нескольких тысяч гривен? Никакого. Больше мороки да разговоров о кешбэке. :mrgreen:
ПС Сколько платил в Инете карточкой - ни разу никто ничего не украл. Ни номер карточки, ни код. И даже денег с карточки ни разу не сняли. :mrgreen:
Tixed

Повідомлення Додано: Нед 06 січ, 2013 10:58

clientage написав:Поэтому вполне нормально было бы часть средств перелить на виртуал. карту и с нее заплатить.

Или подвязать виртуал карту к тому же счету, что и Невиртуал и дать возможность самому устанавливать лимиты по обеим картам.

Я так делаю :-) с дебетной картой

Tixed написав:Сколько там того кешбэка? Миллионами что ли платите? :D
А какой навар даже с нескольких тысяч гривен? Никакого. Больше мороки да разговоров о кешбэке.

Почитывая посты со словами
"закинула на карту 30к...."
"перевел жене 50К деньги не поступили"
"прикупил 3-ю квартиру, не дождался падения цен на недвигу"
и
"кэшбек в 9000 грн = 90 грн, а 90 грн на земле не валяются"

меня посещают странные мысли :D

p.s. я вот прониксы тем, что у дельтабанка кредитка с 1% кэшбэка. подумал - я трачу в среднем с карты ежемесячно 3к гривен (еще сколько-то на рынках - без карты). Получу я 30 гривен кэшбэка при этом.
Стоит ли морочиться из-за них?
Мне реально хочется такую карту, но все же мороки с ней (в виде контроля над расходами) мне кажется больше чем на 30 гривен.

Да да, я понял - по здешним меркам 3к в месяц - это нищебродство.. тут оперируют сотнями тысяч :D
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 січ, 2013 11:47

justit написав:Да да, я понял - по здешним меркам 3к в месяц - это нищебродство.. тут оперируют сотнями тысяч :D
Но, при этом, как не странно, больше всего местных писателей волнует ежемесячное списание банком 5 грн. за СМС-информирование :D
Сашун

Подякував: 0 раз.
Подякували: 259 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 січ, 2013 11:49

Re: Байки про банки і не тільки....

clientage написав:Ну почему же? Ведь заплатить в инете с кредитки мона БЕЗ всяких доп. комисс. Вот тока оч.хочется как-то защитить весь свой кредитный лимит в случае засветки такой карты...Поэтому вполне нормально было бы часть средств перелить на виртуал. карту и с нее заплатить. С дебеток так и делают... А вот обычное перечисление с кредитки на др. свою карту приравнивается к обналичке, с соответств. комисс :(
Т.е. нужна виртуал. карта с которой бы низзя было снять наличку, мона тока вернуть средства на кредитку...

ну всяке буває, в дельті пару місяців мона було переводити з кредитки на дебетку халявно, але потім прикрили :lol: :D
ну а кредліміт як не помиляюсь на дикому заході захищають страховками чи законом якимось, тобто вкрадені кредитні бапки то проблема банка;) треба й у нас таке, а не суррогат з вірткартою...
chipmunk

Подякував: 571 раз.
Подякували: 590 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 січ, 2013 12:30

Сашун написав:
  justit написав:Да да, я понял - по здешним меркам 3к в месяц - это нищебродство.. тут оперируют сотнями тысяч :D
Но, при этом, как не странно, больше всего местных писателей волнует ежемесячное списание банком 5 грн. за СМС-информирование :D

мое мнение непоколебимо

1 - те, кто действительно оперирует десятками тысяч гривен ежемесячно - работают, а не трындят на форумах

2 - те, кто тут пытаются всем доказать, что они оперируют 10-ми тысяч,они таким образом свое ЧСВ поглаживают, или преследуют какие-то иные цели.
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 січ, 2013 13:05

Для мене рішенням питання інтернет платежів є карти з розділеними лімітами по торг.транзакціях та інтернет транзакціях окремо. Тому карти типу віртуона ніколи не заводив.

По Еволюції Дельти перед інтернет платежем я піднімаю ліміт на відповідну суму і відразу ж проводжу. Зручно та безпечно відносно.

Правда недавно Дельта по акції підняла кредитний ліміт без моєї згоди.
Написав заяву з проханням повернути попередній... через тиждень отримав листа з оф. відмовою на таке. :(
Viz

Подякував: 21 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 січ, 2013 13:15

квестор написав:mike41

По поведінці бара...овець, марно прогнозувати наміри їх пастуха.

ПС. Схиляюсь до пояснення різною ситуацією з поточною гривневою ліквідністю та її перспективами в окремо взятих банках.

akurt

Податкове адміністрування - один з головних бізнес-процесів, в Україні.. і не тільки... :wink:
"Розвели" вашого знайомого "як пацана".Рекомендації: читати Податковий кодекс і не тільки, НІКОЛИ і НІКУДИ НЕ ходити на усні" виклики", податківцям-клєркам НЕ вірити і НЕ боятися. Допомогу просити. Якщо не вистачає ЗНАНЬ і бажання займатись обліком і податковим адмініструванням, варто наймати професійних бухгалтерів або аудиторів, це буде дешевше і корисніше.
Якщо відсутня стресостійкість, про бізнесування варто забути...ВЗАГАЛІ.

ПС. Партнерський бізнес закривати НЕ збираємось, жоден. Активно інвестуємо, посилаємо " в сад" чимось завжди незадоволених податківців, платимо ""корупційний податок", якщо попадаємось на порушеннях (як правило, без порушень НЕ вимагають);судимось, якщо перевіряючі "туплять" і "бикують", деколи , навіть, успішно.

Себто, цікаве і повноцінне життя..в диких і прекрасних степах..ТРИВАЄ... :wink:

Шановний Квесторе. Цікаво почути Ваші ідеї як Ви зменшуєте ризики втрати власних коштів при веденні партнерського бізнесу. По роду своєї діяльності неодноразово спостерігав крах бізнесу або втрати коштів при веденні спільного бізнесу найкращими друзями або найближчими родичами (рано чи пізно це відбувається у 90% випадків і добре коли все закінчується тільки зіпсованими стосунками).
Кармелюк
1

Подякував: 237 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 06 січ, 2013 13:50

квестор написав: НІКОЛИ і НІКУДИ НЕ ходити на усні" виклики", податківцям-клєркам НЕ вірити і НЕ боятися.

стопудово :wink:
чик

Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 06 січ, 2013 13:56

Квестор, враховуючи останні наїзди на Коломойського (заправки, аеросвіт) статус банку Приват непохитнувся? чи занадто великий щоби впасти?
Тарас Бульба

Подякував: 27 раз.
Подякували: 135 раз.

Профіль

#<1 ... 14691470147114721473 ... 2633>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор