Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Ходять слухи, що вже десь біля 100 млн дол. залили в КРЕДИТПРОМ, ну щоб всіх там заспокоїти. На днях був в відділенні Кредитпрома. Тиш, гладь і благодать. Руху нуль. Щось там підвисло і чекають. Чи витримають вони темп роботи Дельти? Боюсь що ні, хоча хочу помилитись.
Раньше подумывал "диверсификнуться" в Кредитпроме, теперь смысла нет, а то ненароком сумма депо в ОДНОМ банке может превысить лимиты ФГВФЛ...
По словам акционера, в более дальней перспективе возможно слияние Дельта Банка и Кредитпромбанка.
ребята давайте жить дружно.написала заявление об увеличении лимита по карточке 5,01,2013-увы реакции НОЛЬ. проводного нет НА ЗВОНОК С МОБИЛЬНОГО НЕ ОТВЕЧАЮТ..... КАЛцентр АУ.я ваш клиент и на карточке лежат(увы)мои денюжки а не ваши кредитные-дайте возможность мне ими воспользоваться по своему усмотрению.
Востаннє редагувалось хуторянка в Сер 09 січ, 2013 21:07, всього редагувалось 1 раз.
хуторянка написав:не банк а ТОРМОЗ.написала заявление об увеличении лимита по карточке 5,01,2013-увы реакции НОЛЬ. проводного нет НА ЗВОНОК С МОБИЛЬНОГО НЕ ОТВЕЧАЮТ..... КАЛцентр АУ.я ваш клиент и на карточке лежат(увы)мои денюжки а не ваши кредитные-дайте возможность мне ими воспользоваться по своему усмотрению.
Уважаемая хуторянка, мы готовы подключиться к оперативному разрешению ситуации, изложенной в Вашем сообщении, для чего просим отправить Ваши данные (ИНН/№ счета) на ящик Delta official.
Ходять слухи, що вже десь біля 100 млн дол. залили в КРЕДИТПРОМ, ну щоб всіх там заспокоїти. На днях був в відділенні Кредитпрома. Тиш, гладь і благодать. Руху нуль. Щось там підвисло і чекають. Чи витримають вони темп роботи Дельти? Боюсь що ні, хоча хочу помилитись.
Раньше подумывал "диверсификнуться" в Кредитпроме, теперь смысла нет, а то ненароком сумма депо в ОДНОМ банке может превысить лимиты ФГВФЛ...
По словам акционера, в более дальней перспективе возможно слияние Дельта Банка и Кредитпромбанка.
Поки можна. Офіційно процедура може зайняти більше року. Якщо ще надумають зливатися
-VICTOR- написав:хуторянка хм..)) а позвольте поинтересоваться..куда именно вы звонили , что вам не отвечают ?
с мобильного на номер 0800500600-ответ линия перегружена перезвоните на о44 и тд...
..странно ..мне еще ни разу "не пощастливилось " услышать такую фразу...) я полагаю вы же не ограничились разовым набором номера ?....что-то не верю что невозможно дозвониться . Ну на крайний случай - позвонили бы менеджеру в отделение где писали заявление ..что вам помешало это сделать? А относительно "тормоза " вы бы воздержались от таких высказываний..- вы в прошлый раз не разобрались как устанавливаются лимиты а тоже возмущались )..может и сейчас что-то ..не допоняли?)..в общем зря в Дельте внимательны к клиентам ( будь те добрей и у вас не будет проблем - скандалистов нигде не любят..а особенно если они не правы) и примите к вниманию что писали вы 5 ( в суботу ) а дальше были выходные...
tatop написав:Ходять слухи, що вже десь біля 100 млн дол. залили в КРЕДИТПРОМ, ну щоб всіх там заспокоїти. На днях був в відділенні Кредитпрома. Тиш, гладь і благодать. Руху нуль. Щось там підвисло і чекають. Чи витримають вони темп роботи Дельти? Боюсь що ні, хоча хочу помилитись.
Поки можна. Офіційно процедура може зайняти більше року. Якщо ще надумають зливатися
Я чекаю злиття через півроку. Вже в липні скрізь де вивіска Кредитпромбанк буде Дельта. Микола Іванович, він може.
Дякую. Чи є в Дельти можливість відкривати кредитну карту з безкоштовним користуванням у випадку відкриття депозиту на велику суму? типу як у Привата - відкрив депо на 10-20тис. у.о. і кредитна карта голд без плати за обслуговування?
Дякую. Чи є в Дельти можливість відкривати кредитну карту з безкоштовним користуванням у випадку відкриття депозиту на велику суму? типу як у Привата - відкрив депо на 10-20тис. у.о. і кредитна карта голд без плати за обслуговування?
Шановний оракал8500, при оформлені депозитного вкладу на суму від 100 000 грн. або 15 000 USD/EUR на термін не менше ніж на 180 днів, Клієнт безкоштовно має можливість отримати дебетну карту Visa класу Gold «Золотий гаманець депозит». По даному продукту є можливість скористатися послугою «Рятівний овердрафт», що не передбачає плату за обслуговування. Більш детально з умовами продукту у Вас є можливість ознайомитися на сайті Банку http://deltabank.com.ua/personal/vip/gold-purse/#full. Дякуємо за Вашу зацікавленість продуктами Дельта Банку!