Сергей, с будивельником бесполезно спорить (он ведь всегда прав) - это клинический случай. Его жизненная позиция заключается в следующем: все вокруг обязаны посвятить свою жизнь только одной цели – покупке квартиры. Иных устремлений в жизни пересичного украинца быть не может.
Да, я уже года полтора в курсе-кто на арене цирка. Просто неактивно сегодня как -то , несмотря на пятницу, и Буди-льник безнаказанно пишет всякую ересь....
zahar_ написав:рЫлы перед Новым годом так увлеклись в Авизо "выметанием" и "всплеском продаж" в декабре 2012 что в последнем номере Авизо показали "дулю" так Тайлеру и его "дно 2011" Май 2011 Индекс Авизо 1704 дол.за кв.м http://www.radikal.ru 25.12.12 Индекс Авизо 1649 долл. за кв.м http://www.radikal.ru
Захар, откуда эта навязчивая потребность подставляться?
Во-первых, лето 2011 началось не в конце апреля - вероятно, рылы календарь подрисовали, потому что обычно лето в апреле начинается, я так Вас понимаю. А индекс Суслика в июле 2011 доходил до 1625 долл за метр (05.07.2011)
Во-вторых, негоже тулить новогодние "зигзаги", жесткий моветон, так и до копипаста укообъяв недалеко. Например, год назад 04.01.2012 индекс был 1633, и что теперь?
Опять лужа.
Востаннє редагувалось Tyler в П'ят 11 січ, 2013 19:19, всього редагувалось 4 разів.
airmax78 написав:Его жизненная позиция заключается в следующем: все вокруг обязаны посвятить свою жизнь только одной цели – покупке квартиры. Иных устремлений в жизни пересичного украинца быть не может.
Брехня. 1 Пересічний українець виділяє приблизно 5% своїх щорічних доходів на покращення житлових умові 10-15% на алкоголь-тютюн що разом=20% 2 При цьому один виділяє 20% на покращення житлових умов і 1-2% на тютюн-алкоголь пятеро виділяють 10% на оренду і 30-50% на розваги(70% яких складаються з алкоголю й тютюну)
Тому не потрібно пересмикувати , бо в кожного свої пріорітети ПС Якщо два покоління відкладали більше 10% від доходу на покращення житлових умов , то третє і четверте - житло орендувати не будуть
Розяснення в сьогоднішніх цінах. 2 покоління - 4 працюючих х 3000 грн в місяць х 360 місяців х 10% = 432000 грн Вартість м2 ( так як зарплата по Україні , то й м2 по Україні) = 6000 грн/м2 432 000 / 6000 = 72 м2 ( дві однокімнатних по 36 м2)
Будивельник, Вы эти глупости можете постить на форуме для учеников средней школы. Какие два поколения и куда вкладывали? Что за бред Вы несете? Вложения в недвижимость в укре начались с середины 90-х годов. До этого практически все сбережения всех поколений в 1991 году превратились в волосатого андрей-андреича. Дальше большинство было занято не вложениями, а выживанием. О каких поколениях вы тут рассуждаете? Я понимаю, что Вам бы, конечно, очень хотелось, что бы на ваше благосостояние работали поколения несчастных, которым довелось родиться в укре. Но такого не будет. Если вы в состоянии строить 0.2 кв.м на одного своего работника в года - нах с рынка. Останутся те, кто строит 10-20 кв.м на одного строителя. А вы занимайтесь, например, ремонтами (если умеете).
Serg-ik написав:Этож какие у нас благородные родители, что отдают всё накопленное за 10 лет своим детям. Чудо чудесное. Ничего себе-всё детям!!!
1 Не все - а 10% які вкладались в покращення житлових умов
Serg-ik написав:А про то, что третье -четвёртое поколение покупает жильё-жестяк. Выходит, что первое и второе живет в пещере или землянке.
А розуму щоб додуматись що ті кого я називаю першим-другим поколінням - в інші проміжки часу були - третім-четвертим - не вистарчає? Так , для Вашого загального розвитку Перше покоління (1900-1960) - жило в землянках-комуналках -5 м2 на особу Друге покоління(1930-1990)- жило в комуналках-хрущовках - 10 м2 на особу Третє покоління(1960 - сьогодні) - жило в хрущовках - панельках - 15 м2 на особу Четверте покоління (1990 - сьогодні) - живе в хрущовках-панельках-монолітах-20 м2
budivelnik написав: Просто розглянемо сьогоднішню ситуацію в масштабі 1 до 1 млн Отже ( все рахуємо в сьогоднішньому масштабі цін і обємів)
5 Ті хто вважають так як будівельник , викуповують щорічно всі 10 м2 ( це приблизно 15000 доларів) новозбудованого
А тепер два питання: 1 Чи доживуть сержики до моменту , коли послідовникам будівельника надоїсть викуповувати в нього все збудоване 2 Що заставить будівельника опускати ціни , якщо його послідовники виконуючи ринкові побажання сержиків через 12 років можуть збільшувати свої прибутки за рахунок орендної плати від сержиків і при цьому навіть не повинні будуть додатково докладати власних коштів.
Меня умиляет эта картина. Заходит человечек в КГС и говорит: "нарежьте мне, пожалуйста, 10 кв. м. вот в это квартире. Я заплачу, прямо сейчас. Остальные куплю через годик. Только ж вы никому не продавайте." А теперь 2 ответа: 1. Доживут, однозначно, потому как кусочками никто не покупает. 2. Либо отсутствие продаж по диким ценам либо смерть Сержиков: от голода, потому что всё ушло на аренду, или от холода, потому как негде жить.
Oven написав: почему это сообщение удалили? из-за этого: "сколько ж тогда лет надо зарабатывать на кастрюлю из нержавейки, которая служит лет 30-40?" или этого: "на просмотр приходят те, кто в червонцах царских накопил да золотишко в 1943 году получал в обмен на картошку."
Наверно раскрыта страшная финансовая тайна источника жизни рынка недвиги-накопление в червонцах
airmax78 написав:Его жизненная позиция заключается в следующем: все вокруг обязаны посвятить свою жизнь только одной цели – покупке квартиры. Иных устремлений в жизни пересичного украинца быть не может.
Брехня. 1 Пересічний українець виділяє приблизно 5% своїх щорічних доходів на покращення житлових умові 10-15% на алкоголь-тютюн що разом=20% 2 При цьому один виділяє 20% на покращення житлових умов і 1-2% на тютюн-алкоголь пятеро виділяють 10% на оренду і 30-50% на розваги(70% яких складаються з алкоголю й тютюну) Тому не потрібно пересмикувати , бо в кожного свої пріорітети ПС Якщо два покоління відкладали більше 10% від доходу на покращення житлових умов , то третє і четверте - житло орендувати не будуть Розяснення в сьогоднішніх цінах. 2 покоління - 4 працюючих х 3000 грн в місяць х 360 місяців х 10% = 432000 грн Вартість м2 ( так як зарплата по Україні , то й м2 по Україні) = 6000 грн/м2 432 000 / 6000 = 72 м2 ( дві однокімнатних по 36 м2)
Будивельник, Вы эти глупости можете постить на форуме для учеников средней школы. Какие два поколения и куда вкладывали? Что за бред Вы несете? Вложения в недвижимость в укре начались с середины 90-х годов. До этого практически все сбережения всех поколений в 1991 году превратились в волосатого андрей-андреича. Дальше большинство было занято не вложениями, а выживанием. О каких поколениях вы тут рассуждаете? Я понимаю, что Вам бы, конечно, очень хотелось, что бы на ваше благосостояние работали поколения несчастных, которым довелось родиться в укре. Но такого не будет. Если вы в состоянии строить 0.2 кв.м на одного своего работника в года - нах с рынка. Останутся те, кто строит 10-20 кв.м на одного строителя. А вы занимайтесь, например, ремонтами (если умеете).
На відміну від Вас- я не користуюсь емоціями. В повідомленні вище - я приводив як змінювались володіння м2 на протязі останніх 50 років. Вони постійно росли і росли з практично однаковою швидкістю Єдиною відмінністю тоді і тепер було: а - менша база тоді , тому в % покращення м2 було кращим б - тоді житло заробляли стоячи в чергах на заводі по 20 років . тепер житло можна купити без черги , але й заробити на нього з нуля швидше як за 20 років ( для середньостатистичного , який відкладає не менше 20% від доходів - не вийде)
ПС А називати країну в якій живеш і яка дала тобі освіту і притулок - укрою Як мінімум прояв поганого тону - а як максиммум признак дебілізму. Не подобається тут і добре там Чемодан-Вокзал -Росія(Пендосія і так далі.....)
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 11 січ, 2013 19:54, всього редагувалось 2 разів.
Oven написав: почему это сообщение удалили? из-за этого: "сколько ж тогда лет надо зарабатывать на кастрюлю из нержавейки, которая служит лет 30-40?" или этого: "на просмотр приходят те, кто в червонцах царских накопил да золотишко в 1943 году получал в обмен на картошку."
Наверно раскрыта страшная финансовая тайна источника жизни рынка недвиги-накопление в червонцах
Так это ж была одна из фишек продавцов цептера: вы покупаете посуду, которая будет вам служить всю жизнь. Поэтому 500 баксов за кастрюлю (при ее себестоимости в 10 баксов) - это недорого. Примерно того же уровня научные обоснования цен от будивельника.
budivelnik написав: Просто розглянемо сьогоднішню ситуацію в масштабі 1 до 1 млн Отже ( все рахуємо в сьогоднішньому масштабі цін і обємів) 5 Ті хто вважають так як будівельник , викуповують щорічно всі 10 м2 ( це приблизно 15000 доларів) новозбудованого А тепер два питання: 1 Чи доживуть сержики до моменту , коли послідовникам будівельника надоїсть викуповувати в нього все збудоване 2 Що заставить будівельника опускати ціни , якщо його послідовники виконуючи ринкові побажання сержиків через 12 років можуть збільшувати свої прибутки за рахунок орендної плати від сержиків і при цьому навіть не повинні будуть додатково докладати власних коштів.
Меня умиляет эта картина. Заходит человечек в КГС и говорит: "нарежьте мне, пожалуйста, 10 кв. м. вот в это квартире. Я заплачу, прямо сейчас. Остальные куплю через годик. Только ж вы никому не продавайте." А теперь 2 ответа: 1. Доживут, однозначно, потому как кусочками никто не покупает. 2. Либо отсутствие продаж по диким ценам либо смерть Сержиков: от голода, потому что всё ушло на аренду, или от холода, потому как негде жить.
Смішний сержик На протязі 4 років , грамотна людина знайде спосіб як заощатити ( або зберегти зароблене) - а на рахунок наріжте по 10М2 так як в 2004-2008-2012 так і сьогодні, будівництво йде на протязі 3-4 років , томузнайти варіант проплати по 10 м2 в рік - не проблема. Проблема в еліту-центр не потрапити.