Вибачаюсь, був неуважний

|
|
![]() та знаю про запас, тут зависит, как пользуешься картой. в моём случае в среднем получаются те же 15%, а ева дама капризная ![]() ![]() Ув.форумчане...сверяю начисленные %...что то не стыкуется...13.12.12-открыт депозит в сумме 17478....день возврата сегодня 14.01.13...Процентная ставка 8,35%...Метод подсчета факт на факт...капитализация % в конце месяца.По моим подсчетам должно выйти 17 605,98...Я что то упустил?Подсчитаем вместе?
![]() Востаннє редагувалось Козак-характерник в Пон 14 січ, 2013 22:51, всього редагувалось 2 разів.
![]() Вітаю зі Старим Новим Роком !!!В сей святковий оксюморон була колись ідея нового "Прогнозу погоди" на поточний рік....але вельмишановний Investor_K дав посилання на цілу купу сих "Прогнозів"..
від людей котрим за фахом і покликанням душі належить їх робити...себто, можу собі дозволити НЕ займатись НЕ моєю справою,бо моє кредо звучить,наразі, так: НІХТО НЕ ЗНАЄ МАЙБУТНЬОГО ! і взагалі......"тяга до визначенності-це вивих людської свідомості"... ![]() Се не примха...я давно можу собі дозволити не робити те, що мені НЕ подобаєтья , а роль "оракула" - се не мій типаж, звиняйте...як казав Сократ " Я знаю лише те, що нічого не знаю"...мій життєвий досвід підтверджує сю просту істину...я часто втрачав гроші там, де навіть не сподівався..і навпаки, найбільш прибуткові інвестиції такими НЕ прогнозувались...себто, я НЕ можу і НЕ хочу брати на себе відповідальність за Вас, бо просто "гратися" словами і цифрами -це буде БЕЗвідповідально...а для тих хто не може вийти зі стану "вивиху" скажу , що у раніше згаданій "Прогнозній купі" мені найбільш симпатичне "зерно" п.Сологуба. Стосовно інвестиційних стратегій...концептуально вона залишається НЕзмінною.. Себто, такою котра виписана у "Ікебані " на минулорічну Маланку....лише з правкою від осені (стосовно євро) і грудня (стосовно гривні)...для мене вони залишаються актуальним і образно звучать красиво і звучно.. З РИЗИКУ-ГЕТЬ ![]() Чому?? Відповідь проста...я НЕ люблю втрачати гроші (доларовий еквівалент заощаджень), і ніколи НЕ вважаю "незароблений дохід" реальним "збитком"...волію почекати.. Насамкінець..авторське тематичне хокку: На зеленій гілці Ікебани Над хвилями РиЗИКУ Чекаю тепла ВЕСНИ ! Ну, а весна, якщо вірити Скрипці..обовязково... "Прийде....!!!"... і тепло..теж..буде... ![]() Зі св"ятом , Колєги!!Шануйтесь, бо Ви того варті! І Ваші гроші...ТЕЖ... ![]() ![]() Головні тези року:
"НІХТО НЕ ЗНАЄ МАЙБУТНЬОГО !" (Цією тезою Ігор Коломойський поділився із квестором за філіжанкою кави у Львові) "З РИЗИКУ - ГЕТЬ" (цією тезою поділився із нами-дурнями квестор). Востаннє редагувалось akurt в Пон 14 січ, 2013 22:33, всього редагувалось 1 раз.
![]() Востаннє редагувалось tatop в Пон 14 січ, 2013 23:05, всього редагувалось 1 раз.
|
|