Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
tatop написав:У всіх постах, що повикидали була твереза думка. Всякий той, що несе на депо в Дельту забудь про фонд гарантування вкладів. Депопортфель фізиків Дельти біль ніж в 2 рази перевищує Фонд гарантування вкладів фізичних осіб.
А также ваш пост касается еще 10-15 банков в стране. Тоже не нести? И позвольте одно дело фонд гарантирование, другое казначейский счет правительства, ведь с него идет выплата. А тут недавно писали, что казначейский счет был равен 1,5 млрд грн. вообще не нести деньги на депозит?
tatop написав:У всіх постах, що повикидали була твереза думка. Всякий той, що несе на депо в Дельту забудь про фонд гарантування вкладів. Депопортфель фізиків Дельти біль ніж в 2 рази перевищує Фонд гарантування вкладів фізичних осіб.
Тема форума - "Обслуговування в банках...". А ваша "твереза" думка чи здогададка навряд чи персонально до Дельта банку відноситься - тому й не дивно... Честно говоря, от себя, был бы я на месте админа, давным давно бы вас, флудеров, всех забанил.
Сорри за оффтоп.
Вообще то он привёл данные, относящиеся к банку в этой теме, плюс некоторые размышления.Наверное вы погорячились.
Vitl Хорошо, как данный пост соотносится к "Обслуговування в українських банках (гарне і погане)"?
Здесь и не только на этой ветке эти бравые "товарищи" столько льют ерунды, что зерна и не выловить...спрашивается, для чего этот форум? чтобы каждый свою бредятину нёс, как попало и куды попало?
А также ваш пост касается еще 10-15 банков в стране. Тоже не нести? И позвольте одно дело фонд гарантирование, другое казначейский счет правительства, ведь с него идет выплата. А тут недавно писали, что казначейский счет был равен 1,5 млрд грн. вообще не нести деньги на депозит?
Так Ви не зрозуміли хід моєї думки. Казначейськи рахунок тут ні до чого. Я ж лише проінформував і зовсім не агітував. Сам є вкладником Дельти. Вашим сервісом, в основному, задоволений. Реакція на пости клієнтів представників Дельти на цьому форумі взагалі на найвищому рівні. Ви стаєте кращими не від похвал а від реакції на справедливу критику. А мій пост зовсім не критичний і на нього можна було зовсім не реагувати.
idealstorm, якщо мій пост Вас чимось образив приношу свої вибачення. Але, на мою думку, та інфо яка розміщена в ньому стосується обслуговування в банку Дельта. Вона носить інформативний характер і є достовірною. Ви можете мати іншу думку з якою я не буду сперечатися. Давайте будемо толерантними.
SLIP написав:Открыл в ИБ депозит с ощадной карты. Вопрос: будет ли снято 5,00 грн за СМС-информированиее 1-го числа с выплаченных процентов (ИБ открывал летом 2012г. и у меня в тарифах прописаны эти 5,00 грн)?
Уважаемый SLIP, обращаем Ваше внимание, что все Клиенты Банка были переведены на тарифный пакет "Сберегательная карта № 1" и согласно тарифов указанного продукта плата за смс - сообщения не тарифицируется: http://deltabank.com.ua/f/1/personal/de ... kartka.pdf